Alles goed geregeld

Top service ondanks de feestdagen!!

Prettig en professioneel.

Goede service en snelle verzending

Al diverse producten en gereedschappen gekocht. Nu voor het vervangen van remblokken en schijven. Goede prijs kwaliteit. Heerlijk duidelijke website om uit te zoeken wat je nodig heb.

Snel en goed geleverd.

Bestellen en leveren ging eenvoudig en snel. Inbusset is prima kwaliteit.

Goed product

Mijn levering ontvangen. Producten werken naar wens alleen blokkeren de spijkers in de perslucht tacker regelmatig. Vandaar de 4 sterren

Geweldig product voor een ongelofelijke prijs. Boven verwachting.

Goede en snelle levering

Artikel van goede kwaliteit

Goed verpakt en het contact met de klantenservice is geweldig.

Mijn ervaring met HBM is gewoon goed.

Snel en netjes geleverd en een ruim assortiment.

top

spullen weer netjes en snel geleverd!!!!!

Altijd op tijd geleverd en de producten zijn van top kwaliteit .

Zeer snelle levering en bijna alles op voorraad jullie zijn een top bedrijf

Product en levering perfect zoals verwacht.

Van bestelling tot levering werd ik perfect op de hoogte gehouden. Geleverd product was exact wat ik op de omschrijving gelezen had.

Top bedrijf snelle levering

Al meerdere keren wat besteld bij HBM, altijd correct met de levering van de bestelling. Als ik weer eens wat nodig heb kijk ik altijd eerst op de site van HBM, waar ik dan ook meestal vind wat ik zoek. Groetjes Peter.

Ook een foutje geweldig en snel opgelost

Zoals iedereen het zou mogen doen

Snelle bezorging en accurate beschrijving van artikelen

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat is hier wel van toepassing. Zeer tevreden

Goede kwaliteit voor een prima prijs.

Gezocht op prijskwaliteit verhouding, het is HBM geworden.

Zoals omschreven en snel geleverd

Top producten en klantvriendelijk

Producten zijn van hoge kwaliteit. Bij problemen is de klantenservice goed bereikbaar, vriendelijke en worden problemen gelijk opgelost.

Goede kwaliteit goed prijs

Vlot en goed geleverd. Prima moment sleutel van eigen merk. Goede kwaliteit voor een eer goed prijs.

Puik lasaparaat

Het lasapparaat was netjes snel geleverd. Alles zat er bij en netjes verpakt. Apparaat is licht en makkelijk te verplaatsen. Rol met lasdraad is ook makkelijk te plaatsen. Ik had dit nog nooit gedaan, maar een fluitje van een cent. Lasapparaat last ook goed. Tot nu toe alleen met gasgevulde draad gelast. Makkelijk in te stellen door de 1 knopsbediening. Verbeterpunt zou kunnen zijn om een aantal basis lasinstellingen te beschrijven in de handleiding. Bijvoorbeeld een tabel met materiaal dikte, lasdraad diameter en knop-instelling. Ik ben een beginnende lasser.

zeer goed

goede prijs kwalitiet zeer tevreden

Goede service!

Goede kwaliteit gereedschappen. Alles prima op tijd geleverd. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Zeer goed en snel geleverd

Erg makkelijk te bestellen en daarna vlotte levering op de afgesproken tijd.

Snel en goede kwaliteit

Voor de prijs prima kwaliteit

goed snel

goed snel