Degelijke gereedschap, werkt naar behoren.

Mooi gereedschap werkt goed en kwalitatieve spullen, doet niet onder voor de dure merken .

Supper

Makkelijk bestellen en snelle levering. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen

Precies volgens beschrijving. Snelle levering en goed geprijsd

prijs-kwaliteit onevenaarbaar

één woord .....TOP

Snelle service

Snelle aflevering en het product is zoals omschreven en van goede kwaliteit

Top kwaliteit aan scherpe prijs en snel geleverd!

Ondertussen mijn volledige garage ingericht met de werkplaatsinrichting van HBM. Gewoon top! Indien ik een foto kon toevoegen had ik dit graag gedeeld. Ondertussen ook meerdere machines en gereedschappen besteld. Deze zijn zeer goed van kwaliteit en zeer scherp geprijst! Voor de inrichting zelf ben ik op verschillende plaatsen en merken gaan kijken. Soms 50 a 70% duurder dan HBM maar moet zeker niet onderdoen in kwaliteit zou durven zeggen zelfs steviger als sommige bekende merken. Ik ben een tevreden klant! Als ik toch een minpunt moet geven zou het leuk zijn als de klantendienst via telefoon bereikbaar was.

Goed product voor een leuke prijs.

Led-lamp met speaker gekocht . Prima geluid en veel licht plus dat de batterij lang meegaat. Ben er zeer blij mee

Mooi op tijd geleverd.

Tijdig de levering ontvangen. Degelijk materiaal. Top site !

Afspraken worden goed nagekomen,.en de kwaliteit van het produckt is goed.

Top zaak, goede prijs tegen een prima kwaliteit.

Al jaren een prima ervaring. Zowel over de gunstige prijs als ook over de kwaliteit. Als er al sporadisch iets fout gaan dan wordt het direct opgelost zonder problemen.

Leuke prijs

Snelle levering

Top product de omvormer van 12v naar 230v

De omvormer van 12v naar 230v is makkelijk voor in de auto voor vakantie de koelbox koud te houden en op vakantie een koud biertje open te maken.

uitstekend

Prima webshop, overzichtelijk en goed geprijsd. Snel geleverd en goed verpakt. Zeker een aanrader.

Goede service en duidelijke site

Ik heb een dolpenset online besteld. Dit is allemaal zonder moeite gegaan. Prima site, precies genoeg emails en goede communicatie mbt de levering.

Zeer goede klantenservice

Snel en duidelijk antwoord door Melissa. Echt een topervaring

Topper

Snelle correcte levering. Duidelijke online info.

Snel en goed

Duidelijke site goedkoop en altijd snel en op tijd

Op tijd geleverd en het app voldoet aan nijm eisen

Gereedschap voldoet aan mijn eisen,keurig verpakt,en op tijd geleverd

Altijd correct en vriendelijk geholpen

Top winkel, ze hebben echt alles !

Top service en kwaliteit

Snelle goede service en kwalitatief goed materiaal

Vlotte en prima levering!!

Goed assortiment en een levering die helemaal voldoet aan de verwachtingen. Nu alleen nog een klantvriendelijke gebruiksaanwijzing.

Jammer dat 1 bestelling in 3 pakketten appart worden verstuurd

Omdat ik een vriendelijke bezorger had, ik bestel vaker bij HBM en het bevalt me altijd zeer goed

Goed en niet duur

Het was mijn eerste bestelling en die is perfect verlopen,besteld materiaal was precies volgens beschrijving en verzending ook binnen de gestelde termijn ondanks de feestdagen.Super geregeld en voor herhaling vatbaar.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht