prima verzending

goede nette verzending en snel

Prima levering, bijna perfect

Ik had een gereedschapswagen besteld en probeerde die op te halen. Deze bleek nét niet in de auto te passen. HBM reageerde heel adequaat. Binnen 5 minuten was bezorging geregeld (tegen betaling, maar dat is fair) en paar dagen later had ik hem alsnog binnen. Enige detail: ik zou gebeld worden voor een afspraak en dat is niet gebeurd. Verder niets op aan te merken. De kwaliteit tov de prijs verraste me positief.

Prima.

Levering volgens afspraak. Eigen merk boormachine voldoet goed. Prima prijs/kwalieitverhouding.

zeer plezant

zeer plezant

HbM is gewoon TOP Kan gewoon niet beter Ja ik ben een echte klant werk niet bij HBM

Goede materialen goed geholpen en snel met de juiste hulp

Vriendelijk, snel en correct aangeleverd.

Bestelling werd vriendelijk tot in de garage afgeleverd. Omwille van het gewicht beschouwen we ditvzeker als een pluspunt.

Zeer goed geholpen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Had 3 kleine dingen besteld. Deze zijn allemaal los bezorgd.

Uitstekende service en scherpe prijzen! Artikelen altijd snel geleverd.

Geweldig en top

Mooie site en makkelijk te bestellen. Goed overzicht en snelle levering.

Snelle bezorging en het deed aan onze verwachtingen

Perfecte levering.

Perfecte toolbox voor de auto en het huis!

Mn vriend was er heel blij mee! De prijs-kwaliteitverhouding is hartstikke goed. Alles wat we nodig hebben zit er in! Echt een aanrader.

Alles duidelijk. Geweldig!

Ben zeer tevreden. Snelle levering. Super!

Zoals altijd perfect geregeld

Zonder zorgen bestellen, altijd goed

prima winkel

snelle service

Snelle levering

Goed contact en snelle levering, ik zou hier vaker bestellen.

Snelle levering

Goed contact en snelle levering, ik zou hier vaker bestellen.

snelle service keurig verpakt!

ik heb de pakketten keurig snel geleverd gekregen producten waren degelijk verpakt! blij mee!

Goede website, duidelijk en gemakkelijk te bestellen. Prijzen zijn erg goed. Super snelle levering met duidelijke mails van verzending.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Al diverse dingen besteld bij dit bedrijf. Snelle levering. De producten zijn van goede kwaliteit.

Goed spullen snel geleverd

Super goede spullen en groot asortiment veel keuze goede prijzen en leuke kortingen. Snel geleverd met track en trace vind deze site helemaal super

geweldig

fantastisch product en snelle levering

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht