Goede en duidelijke Website

Snelle en complete levering , zonder enige complicaties !

Top producten met Goeie leveringservice

Top webshop . Betaalbare producten met andere woorden prijs kwaliteit is dik in orde Ook de leveringservice is goed . Op tijd en goed te volgen met track en trace

een enorme verrassing

Mijn eerste kennismaking met HBM-machines was een enorme verrassing. Zelf niet (meer) werkzaam in het bedrijfsleven en ook nooit actief "in maakindustrie", ik heb (als amateur) toch een redelijk goede kijk op machines en gereedschappen, dacht ik! Maar toevallig - al zoekende naar betaalbare en toch goede lijmklemmen - ontdekte ik het berijf HBM-machines: dat zag er goed uit! Zowel het assortiment als de prijzen bij HBM-machines waren een eye-opener. Ik ga zeker nog meer kwaliteitsgereedschap betrekken van deze leverancier.

product zoals omschreven

redelijk snelle levering

Goed product en snelle levering

In de aanbieding maar kwalitatief goed product en snelle levering. Ben zeer tevreden.

Superproducten

De spullen die ik bestelde kwamen snel binnen en zijn naar volle tevredenheid in gebruik genimen

Ben zelf mijn bestelling gaan afhalen (vond een klein 70 euro voor verzendkosten er wel over). Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke bediening.

Meerdere bestellingen gedaan binnen het gezin, altijd goede kwaliteit gereedschap

Meerdere bestellingen gedaan binnen ons gezin en iedere keer tevreden met de kwaliteit van het gereedschap en andere attributen

Top prijs & top kwaliteit = HBM

Eerste ervaring met de winkel op aanraden van een vriend. Geen woord aan gelogen dat HBM alles heeft wat iemand met 2 rechterhanden goed kan gebruiken. Ik zou het iedereen aanbevelen eens te gaan shoppen bij HBM.

Correctie onlineshop

Toen we na het bestellen belden dat het voor een 18jarige cadeau was en we het graag op tijd gehad hadden werdt hier onmiddellijk iets mee gedaan Top service echt tevreden

Een zeer ruime keuze in betaalbare producten

Al behoorlijk wat spulletjes besteld bij hun. Soms komt het in meerdere leveringen binnen, maar je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden van de ontbrekende producten en wanneer deze worden afgeleverd. Mooie en scherpe prijzen!

Top bedrijf ruim assortiment

Koop mijn klein materiaal er altijd, Redelijk snel geleverd.

Dikke prima

Oké, het opsturen duurde een paar dag maar verderzzz was de levering dik naar wens

Doen wat ze zeggen

Goeie levertijd. Prijs/kwaliteit in evenwicht

Snelle service, goede levering.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Nu een aantal keren producten van HBM bestelt. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

Zo als altijd is het super geregeld.

..prettige shop ervaring

...ondanks het grote aanbod snel gevonden wat ik nodig had, goede prijs en prima geleverd. Misschien keuzeoptie voor alles in 1 levering.

Prima website, goed assortiment, snelle levering

Ik was voor schuurproject op zoek naar spijkers voor spijkerpistool. Gelukkig hadden ze de juiste maten. Na ontvangst getest en het werkt. Ik koop al langer bij HBM en HBM huismerk is meestal goed spul, in geval van twijfel kies ik voor een bekend merk.

Groot aanbod, scherpe prijzen en snelle levering

Goede website, groot aanbod, scherpe prijzen. Goede informatie over stand van zaken van de bestelling.

Snelle levering je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling en fijne klanten service

Hier ga ik vaker shoppen in de toekomst!!

Ik kende HBM Machines niet.. totdat ik een werkbank nodig had en op hun site terecht kwam. Precies wat ik zocht!! Scherpe prijs tegen een uitstekende kwaliteit!! Besteld en een dag later in huis!! Keurig verpakt en super kwaliteit! Aanrader om bij HBM Machines te bestellen!! Ruim assortiment!

Super!

Duidelijk website, goede omschrijving van de artikelen, snelle levering en duidelijke communicatie. Prijsverhouding ook super.

Goede kwaliteit

Mooi gereedschap voor een hele scherpe prijs en van goede kwaliteit!

Snelle levering

Prijs kwaliteit inorde!!