Foutje, keurig opgelost.

I.p.v luchtgereedschap, een set (niet bestelde) schroevendraaiers ontvangen. Mailtje gestuurd en de volgende dag het bestelde thuis, schroevendraaiers mocht ik houden. Veel Webwinkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Snel en accuraat opgelost.

Is wat ik heb bestel .

Top zaak

Goede spullen voor een goede prijs!

Nota 9

Satisfeito, rápidos e eficientes.

Bestellen ging heel makkelijk, en had het snel in huis. Het product is van hele goede kwaliteit. En prijs was goed.

Gewoon en woord TOP!!

Snelle levering zonder problemen

Zeer goede afhandeling en levering van de bestelde artikel(en) ben er zeer blij mee .

Zeer goede afhandeling en leveringvan het top bestelde artikel,top.

Super bedrijf goede service

Klantvriendelijk behulpzaam goed product ik zou iedereen HBM aanraden om daar zijn of haar gereedschap te kopen Toppers

Eerste keer zo besteld is zeer goed gegaan

Jammer dat het een deel levering werd dat zorgt wel voor extra bezorgkosten niet voor mij maar wel voor het bedrijf

Goed en professioneel gereedschap

Heb een heel goede ervaring met hbm alles in naar wens. Gr

wat je ziet is. wat je krijgt

Precies zoals beschreven wordt alles vanaf het begin tot het einde afgehandeld.

Snelle levering volgens afspraak en goed product zoals omschreven. Tevreden (nieuwe) klant

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Vlotte levering

Vlotte service. Wel jammer dat jullie niet gemeld hebben dat enkele dagen na mijn bestelling dit product gevoelig voordeliger in promo kwam. Dit zou pas een perfecte professionele service geweest zijn.

Vlotte levering niets op aan te merken goede sorteerdozen

Fijne stoelhoezen, alleen jammer dat het logo er zo groot op staat. Zo stond het er niet bij vermeld

Snel geleverd voor leuke prijs

Zonder problemen kunnen bestellen, product was netjes verpakt en op tijd ontvangen

Prima winkel, duidelijke website, scherpe prijzen en na bestelling en betaling product snel en netjes ontvangen.

Goeden klantenservice

Ondanks de covid geven ze toch een goede service. Je krijgt toch ondanks de drukte snel antwoord op de vragen.

Topvloer en snelle levering

Heel erg blij mee!

Artikel met alle toebehoren in beloofde staat ontvangen

Product doet wat het moet doen, alles ontvangen wat beloofd was in nieuwstaat. De levertijd was minder dan een week -in deze tijd wat langzaam- maar sneller dan vooraf beloofd.

Perfect!

HBM firma Komt haar belofte na.

Snelle en zorgvuldige verzending van de bestelling

Hoewel de bestelling over meerdere pakketten werd verdeeld, heel tevreden over de service en kwaliteit.

Geweldig, Goede service, Goed advies en mooie prijzen

Ik wilde graag een compressortje kopen, maar wist niet precies waar deze voor mij aan moest voldoen. Na vele vragen te stellen via de email, waar ik ook elke keer weer netjes en snel antwoord op kreeg. Heb ik nu voor mij de beste keuze gemaakt. En ik hoop dat de winkel weer snel open gaat, dan kan ik daar weer heerlijk in rondneuzen. Kortweg Topzaak

Super, doen wat ze zeggen!

Top services!! Blij met mijn bestelling, alleen krijg ik na mijn bestelling wel veel mailtjes, maar verder helemaal tevreden!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht