Eenvoudig bestellen tegen scherpe prijzen

Eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Scherpe prijzen. Snelle levering.

Regelmatig iets besteld,of afgehaald .fijn bedrijf.

F

Uitstekende service

Op de overzichtelijke site gekeken. Besteld en laten bezorgen op een ander adres. Prima geregeld !

Ruim aanbod met interessante promoties.

Heel fijn om uit zo'n ruim aanbod te kunnen kiezen. De prijzen en de promoties zijn leuk meegenomen.

Breed aanbod, goede communicatie en snelle levering

Als thuisklusser aan auto's en brommers heb ik vaak speciaal gereedschap nodig. HBM heeft bijna altijd wat ik nodig heb, voor een aantrekkelijke prijs! De verzending is altijd snel en goed te volgen, ook als het in meerdere delen verstuurd moet worden.

Op HBM kan je vertrouwen!

Tot nu (na jaren) alles tip top. Dank U wel. p.s. Ik kon de tegenflens (Futterflansch met Draad 22 x 2 mm) voor de kleine 80 mm, drie of 4 klauw niet bij U vinden. Kan een fout van mij zijn. Dat was jammer! Een goede collega van U heeft ze op stock. Vr Gr J.M

Helemaal prima

Alles binnen 1 week op de stoep perfect!verzending is wel wat aan de duure kan

Geweldig spul goede prijs

Snel en goed

Snelle levering en goed verpakt.

De redelijk zware spullen waren goed ingepakt in stevige dozen met veel demping. Levering was redelijk snel. Kwam wel in meerdere delen aan op verschillende dagen. Producten zien er goed uit!

Snelle service en heel goede ondersteuning/informatie van de klantenservice

De aggregaat ontvangen in in goede verpakking zonder beschadiging. Met een goede beschrijving/ handleiding.

Prima, duidelijke afhandeling en communicatie.

Ondanks drie deelleveringen 1 keer verzendkosten en steeds goed op de hoogte gehouden van de status van elke levering

Werd perfect en op tijd geleverd .

Men beloofde voor een datum en ik kreeg een deel van men bestelling op de geplande datum , deel 2 kreeg ik wat later nadat ik geïnformeerd werd van de volgende leverdatum , top , doe zo verder en ik blijf zeker klant !!!

boven verwachting

Hevelde eerst handmatig benzine over. De elektrische pomp is tijd besparend en van uitstekende kwaliteit Heb dit ook aan vrienden aan bevolen.

Sds boren extra lang

Pakket ziet er netjes uit Voor al deze boren is dat natuurlijk geen geld. Wat mij een beetje tegenvalt is dat wanneer ik de lange boren in mijn boormachine doe dat de punt erg veel uit het centre draait. Maw of de boorput alle kanten opgaat. Mss dat dit normaal is met deze extra lange SDS steenboren??

Goede kwaliteit en snelle levering

prima product voor een prima prijs

product voldoet aan mijn verwachting, prima prijs en snelle levering

Goed service

Service kwaliteit prijs priMa

Derde werkdag geleverd,mooi produckt

Derde werkdag na bestelling geleverd, Tevreden van de prijs en het product. Tot de volgende.

geweldig en tevreden

ik heb mijn pakketje vlug ontvangen . Door het transport bleek een printplaat kapot te zijn . Direct gemaild op zaterdag , direct antwoord en er werd direct een nieuw apparaat opgestuurd . Dit noem ik heel vertrouwenswaardig en aan te bevelen .

Snelle levering, goed gereedschap voor een nette prijs.

keurig netjes afgeleverd

zowel email beantwoorden als de bezorging van de aflevering bestelling was uitstekend

Keurig verpakt, optijd geleverd, voldoet aan verwachting

Gewoon nette en correcte afhandeling zoals je van een moderne (web)shop mag verwachten.

de verzending was correct en het geleverde product voldeed aan de verwachting

er is verder niets toe te voegen

Alles prima geleverd

Snelle levering

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Groot assortiment en snelle levering

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht