Hele snelle levering en alles duidelijk op de mail vooraf.

Goede levering en heel snel. Alles goed op de mail voordat je iets ontvangt. Heel fijn verlopen.

Geweldig assortiment, scherpe prijzen en snelle levering!

Breed assortiment en leuke aanbiedingen. Na bestellen de volgende dag al in huis.

Zeer snelle levering en fijne service.

binnen 2 dagen mijn pakketje ontvangen, dus geen lange wachttijd en kan gelijk door met mijn klus!

Snelle en goede levering voor goed materiaal

Ik heb een bestelling geplaatst voor polijstonderdelen die snel en keurig werden geleverd D3 materialen werken boven verwachting en maken waar wat er is beloofd. Kortom een tevreden klant

Men doet wat ze beloven.

Na bestelling een duidelijke uitleg hoe het bestel en lever proces verloopt,en zo is het ook geleverd. HBM heeft waar gemaakt wat er is afgesproken,zoals ik al bij een eerdere bestelling had ervaren. Snel en goed.

Snelle levering en zeer degelijke producten!

Al vaker producten bij HBM besteld een keer op keer weer een goede ervaring.

Ik vind de prijs en kwaliteit zeer goed Zou jullie firma ook bij collega's en vrienden aan bevelen.

Snelle correcte levering

Snelle levering kwalitatief goede materialen voor een uiterst betaalbare prijs. Top !!

Alles klopt

Prijs kwaliteit klopt!

Makkelijk en snel

Bestellen via de website is zeer makkelijk. Levering ook supersnel.

Goed materialen snelle reactie en levering prijs is ok

Snelle levering uitstekende prijs

Duidelijke omschrijving op de website. Snelle levering Goed verpakt.

Besteld en de volgende in huis en gelijk aan het werk! Top!

Bestellen en de dag erna al in huis en dus ook gelijk aan het werk met mijn nieuwe product.

Snel geleverd en prijs kwaliteit erg hoed

Snel geleverd en product na behoren voor een mooie prijs

Snelle levering

Prima webshop - en sneller geleverd dan verwacht ! Zeker koop ik hier de volgende keer weer.

top vlot geleverd,zeer tevreden

vlot besteld en vlot geleverd, al heel wat bij HBM besteld

Tijdens het uitpakken van mijn bestelling kwam ik er achter dat ik iets mistte, via de whatsapp functie contact opgenomen en kreeg de zelfde dag nog bericht dat het nagestuurd werd. Helemaal top!

Zeer snelle levering

zeer snelle en volledige levering in 1 keer

prima gereedschap voor mijn hobby

Was volledig tevreden alhoewel mijn bestelling uit twee gedeelten bestond

Ik was volledig tevreden voor het ganse verloop van mijn bestelling alles liep pootjes

Snel correct

Alles naar wens. Helaas de machine, de 200 , om te polijsten is kwa vermogen toch te laag .Met gevolg dat deze snel snelheid verliest bij belasting. Verder zeer tevreden met ook alle andere leveringen.

Ik kan niet zonder jullie!!!!!!!

Zoals altijd. Prijs en kwaliteit altijd goed. Service is top

Eenvoudig een bestelling geplaatst en snel een kwalitatief goed product in huis.

Voor het afdekken van de laadkabel van mijn elektrische auto heb ik een set kabelgoten besteld bij HBM. Ik heb bewust gekozen voor de meest voordelige variant gezien de goten op straat gebruikt worden en diefstal dus niet onaannemelijk is. Ik ben blij verrast door de kwaliteit van het geleverde product voor de zeer gunstige prijs in vergelijking met andere aanbieders. Ik bestel in de toekomst weer bij HBM.

Gebruiksvriendelijke webwinkel, correcte service.

Webwinkel is heel gebruiksvriendelijk en de producten werden afgeleverd zoals beloofd.

Ik had verdeelkastje besteld om op werven te plaatsen als voorlopige stroomvoorziening en deze zijn perfect

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht