Poetshulpen die wij als vaste gehad hebben werken niet bepaald snel. Twee vervangingen die we gehad hebben scoorden op dat punt veel beter. In geval van overmacht kan de poetshulp niet last minuten geannuleerd worden, waardoor dit risico volledig bij de klant ligt.
Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant
Zij zorgen dat je vervanging krijgt als de vaste poetsvrouw niet kan komen. En houden rekening met u voorkeur van dag.
Snelle en vlotte service.
Sinds een klein half jaar zijn wij klant. Op het kantoor zijn ze allemaal even vriendelijk en behulpzaam. .. En vooral is het zo heerlijk thuiskomen in een fris huis! Marita je bent echt geweldig, en kunnen je al niet meer wegdenken hier!!
Duidelijke communicatie (al mag die over het algemeen nog iets vroeger gebeuren, vb. als er eens niet gepoetst kan worden) en degelijke poetshulpen.
Alles prima geregeld en heel goede poetsvrouw!
vriendelijk
we hebben geen ervaring met andere poetsbureau's. Het enige wat ik kwijt wil dat de opleiding en begeleiding van deze mensen wel beter en anders kan georganiseerd worden. We hebben wel ervaring met nieuwe poetsvrouwen te krijgen en dan zit er toch wel een hiaat in de begeleiding en de opvolging. Voor de rest tevreden sinds de oprichting van het poetsbureau en klant geworden. De vraagstelling is ook éénzijdig. Wie zegt dat het Poetsbureau sowieso beter moet zijn ????
Zeer tevreden over mijn poetsvrouw en de service van het Poetsbureau
Zeer goed, alles goed geregeld
Hier en daar loopt het niet goed, maar de medewerkers doen hun best om alles op te lossen. Professionaliteit van de poets(t)er(s) kan wel beter !
Zeer tevreden over Anja Ackermans
Vriendelijke en behulpzame dienstverlening. Er wordt actief meegezocht naar oplossingen indien nodig. Voor vervangingen wordt ook vanuit het bureau initiatief genomen.
Vriendelijk contactname bij afwezigheid van de vaste poetshulp, mogelijkheid om te kiezen of je al dan niet vervanging wenst.
Zeer goed poetsvrouw! Meestal goede vervanging gehad bij afwezigheid. Correcte info! Ik word altijd goed geholpen aan de telefoon.
Communicatie bij vervanging vaste poets moet beter
Geen ervaring met andere poetsbureau’s dus kan niet vergelijken.
Goede werkkracht. Vriendelijk en behulpzaam. Heel stipt. Ziet werk. Neemt positief initiatief.
Het Poetsbureau geeft mij een oplossing wanneer ik een probleempje heb.
Ik ben zeer tevreden over jullie poetshulp Kadicha. Zij levert uitstekend werk en is daarbij een fijne persoon.
In het begin waren wij zeer tevreden omdat het kantoor Tienen vrij vlot een poetshulp vond. Ik heb het kantoor dan ook aanbevolen bij vrienden. De eerste (Wendy) moest stoppen om medische redenen en er werd vrij snel een andere poetshulp gevonden. Katy liet het na een tijd regelmatig afweten en er werd een volgende gestuurd. Van de derde poetshulp (Tineke) waren wij zeer tevreden tot zij zelf aangaf bij ons te stoppen omdat ze deeltijds ging werken. Ik ben na maanden niets te vernemen zelf naar het bureau gestapt om vervanging - de laatste poetshulp was een ramp ( Emma kwam veel te laat of zelfs niet opdagen zonder te verwittigen). De laatste keer dat zij geweest is, moest ik het werk overdoen dus hebben wij de samenwerking na 2 prestaties met deze poetshulp stopgezet. Sinds november hebben wij geen poetshulp meer en ik vermoed dat men er ook geen vind want wij vernemen niets meer van het bureau hoewel wij vervanging hebben gevraagd. Ik vrees dat wij een ander poetsbedrijf moeten zoeken.