Ik ontvang direct een reactie wanneer ik mail en ze volgen heel goed op. Ik ben heel tevreden.
Goede service, onmiddellijke communicatie als de poetsvrouw niet kan komen.
Het administratieve gedeelte en poetsbureau zelf zijn goed tot zeer goed echter op de poetsers zelf kan je niet rekenen ziek,priveproblemen ,uren niet respecteren enz spijtig niet leuk om te moeten horen bij eerste bezoek dit werk blijven we niet doen dit is maar een tussenoplossing enz echter het bureau zelf is hier ook het slachtoffer van
Ben zeer tevreden over de service die ze bieden. Eerst had ik een dame die dan in langdurige ziekte viel. Kreeg vervanging en vond deze veel beter. Mocht ze direct houden als vaste poetsdame. En ben er super tevreden mee.
ik krijg een perfecte service van Leslie als het gaat over annulaties of vervangingen. Eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat de vervangingen meestal beter zijn dan mijn vaste poetsvrouw.
Correct Snel poetshulp geregeld (binnen de 3 maanden) Vervanging mogelijk indien poetshulp ziek of vakantie. Vervanging indien ontevreden van poetshulp
Na een hele zoektocht hebben we een poetshulp. Onze poetshulp is heel goed en we hebben een fijn contact. Het bureau zelf heeft een zwakke organisatie. Vervangingen worden niet of slechts geregeld. Teveel inefficiente communicatie.owv onze poetshulp blijven we.
Ik vind het niet anders en beter dan andere poetsbureaus. De communicatie kan beter. Er werd beloofd dat Amanda zou aangesproken worden over bepaalde werkpuntjes, zijzelf zei dat ze niets gehoord had en ik kreeg ook geen feedback van jullie, wat wel beloofd werd.
- Poetsvrouwen die we tot nu toe kregen, zijn te veel out door ziekte. - Administratie licht ons niet altijd tijdig in van het feit dat ze niet kunnen komen poetsen. Wij werken beiden in Brussel en iemand van ons twee moet dan steeds last minute agenda aanpassingen doen om voor de vervanging thuis te blijven en uitleg te geven.
Snelle reactie op mijn elektronische aanvraag. Snelle aanstelling van een poetsvrouw.
Zij luisteren naar de klanten en de wensen zij houden met alles rekening
Als ik een mail stuur, krijg ik graag een antwoord terug.
Luistert naar noden en ziekrn echt een oplossing.
Perfecte dienstverlening en steeds duidelijke afspraken, top!
Zeer moeilijk om iemand te bereiken. Communicatie loopt niet vlot. Poetshulp zou 1 van de beste zijn maar laat serieus wat steken vallen. Op die manier geraakt mijn geduld op en zou ik wel geneigd zijn om een ander poetsbureau op te zoeken. Hopelijk wordt hieraan gehoor gegeven en gaat het vanaf nu alleen maar beter.
Heel tevreden van onze behulpzame en vriendelijke poetsvrouw Ilse!!!
de poets dame die bij ons komt is meer ziek dan aan het werken . hier kan het poetsbureau niet aan doen , ze kunnen beter de mensen die veel thuis zijn ergens naar toe sturen als losse en deze mensen geen vaste plaats geven voor te poetsen . als ik moet tellen is ze nog niet de helft geweest van wat ze moet komen..
- Tijdige verwittiging wanneer mijn huishoudhulp ziek is/vakantie neemt - Vriendelijk personeel - Proberen om huishoudhulp uit eigen gemeente te zoeken - Luisteren heel goed naar wat belangrijk is voor de klant en stemmen de hulp daarop af
Correcte communicatie Christine is vriendelijk beleefd en doet precies wat we vragen Zeer tevreden !!!
Duidelijke afspraken/communicatie en vriendelijke mensen...
Duidelijk!
Vlotte communicatie, inzet en actie van de coördinatoren en vlot anticiperen bij onverwachte omstandigheden
Momenteel enkel geode ervaringen. Contacteren voor vervanging etc.. Goede communicatie.
Snel inspelen op veranderingen bij zowel klantenplanning als onvoorziene omstandigheden zoals vervanging van werknemer die onverwacht langdurig ziek is. Heel vriendelijke en goede service van het kantoor. Flexibele en pro actieve aanpak van de werknemers