De poetsvrouw die ik heb is zeer goed. Enkel vervanging regelen als ze ziek is loopt heel moeilijk. Dit zou toch echt beter moeten heb 6 weken zonder gezeten. Dit vindt ik niet correct. Een mail of contact opnemen is snel gebeurd.
Geachte, Heb geen ervaring met de concurrenten en kan dus niet vergelijken. Onze ervaring met de leiding van het kantoor te Lokeren is zeer positief. Wat betreft de poetshulp hebben we in het begin enkele wijzigingen doorgevoerd maar de poetshulp die we nu intussen al maanden hebben is absoluut schitterend. Kan goed poetsen, is beleefd, vriendelijk. Kortom mag voor ons voor altijd blijven. Mvg, Patrick Daelman
Op 3 maanden slechts 3 keer poetshulp gekregen ... ipv de gevraagde wekelijkse hulp. Vandaar de score 3/10. De geleverde prestaties waren wel ok maar niet betrouwbaar. Op een poetsvrouw / poetsbureau moet je kunnen rekenen. Was een heel frustrerende ervaring. Jammer!
Correcte uitvoering Vriendelijke uitvoerders die allen (voldoende) Nederlands spreken Goede administratieve opvolging en informatie
De werkzaamheden worden goed uitgevoerd, zonder problemen.
wij hebben een zeer goede poetsvrouw. Plichtsbewust, poetst goed,
sneller vervanging indien nodig op dit moment
Als onze poetsvrouw ziek is, krijgen we dat maar in 50% van de gevallen te horen via het bureau. En die ene keer dat wij 's ochtends lieten weten dat er buikgriep in huis was, werden we heel onbeleefd geantwoord dat we dit veel te laat hadden gemeld en dat we de dienstencheques nog steeds moesten indienen. Wij zijn erg tevreden over onze poetsvrouw, maar niet over de diensten en de vriendelijkheid van het bureau.
ik weet niet of het anders is of beter, jullie zijn de eerste.
Ik heb in anderhalf jaar 5 poetsvrouwen over de vloer gehad.... niet evident! Ik kreeg wel steeds een nieuwe, maar ik vroeg iemand met meer ervaring en dus iets ouder, maar die kwam er nooit. De beste die ik gehad heb zijn zij die hoger geschoold waren, maar die dan ook naar een meer administratieve baan overgegaan zijn! Wat ik hen niet kwalijk kan nemen natuurlijk. Moeilijk!
Ben tevreden en geen klachten
Heb nog geen andere poetsbureau gehad. Jullie zijn de eerste poetsbureau die bij mij komt. Inge is een zeer gemotiveerde, harde werkende persoon. Zie wat ze moet doen. Neemt haar verantwoordelijkheid. Is zeer vriendelijk en goedgezind. Ze mag blijven komen. Inge zou ik aan iedereen willen aanraden. Ben zeer tevreden over jullie.
Steeds goede service.
Helemaal niet beter! Ik woon in een deelgemeente van Tervuren en toch vindt het Poetsbureau niemand die bij mij wil komen poetsen? De vorige poetshulp stopte zonder verwittiging net wanneer ik bevallen was en dus echt poetshulp nodig had en we zijn nu 4 maand verder en ik wacht nog steeds op de beloofde vervanging. Ik ben dus helemaal niet tevreden en zal dit bureau aan niemand aanraden.
Kan ik eigenlijk niet zeggen want dit is de eerst keer dat ik een poetsbureau heb ingeschakeld. Toch had ik meer verwacht van de Hulp die hier komt, sorry hiervoor!
Het profiel dat ik vroeg heb ik gekregen. Meer dan content met onze poetsvrouw!
Ik heb geen ervaring met een andere poetsdienst. Ik ben tevreden met mijn poetshulp Laura.
Als je beld ze proberen u altijd te helpen.
Zeer goede en snelle communicatie, zeer professionele poetsdames
Als je beld ze proberen u altijd te helpen.
poetsvrouw is zeer lief en gedienstig en werkt door maar poetst niet grondig genoeg vb. niet in de hoekjes, achter het bed, onder voorwerpen enz; heeft moeite met ramen poetsen ze spreekt vlot frans maar geen nederlands; dat is voor mij geen probleem ik ben akkoord om met haar voort te werken