het poetsbureau geeft een ecologische indruk, maar wordt in de praktijk niet altijd omgezet. Ook een betere begeleiding van nieuw personeel en kuispersoneel zeker laten letten op details die ik als als klant belangrijk vind.
De samenwerking is snel en correct
Had een slechte ervaring met mijn vorige poetsvrouw en ze hebben het prachtig opgelost.
Vriendelijke en hulpvaardige poetshulp Er werd niet altijd gepoetst in vergelijking met mijn ervaring van vroeger.
Bij het zoeken naar een poetshulp (nieuw voor mij) had ik nog heel wat vragen. Het poetsbureau was het enige kantoor van de vier die ik aanschreef dat duidelijk en volledig antwoord had op mijn vragen.
Alles wordt altijd netjes geregeld zoals de betalingen, de vakantieregelingen enz.
De poetsvrouwen nog beter leren poetsen
zeer goede en betrouwbare poetshulp ook goede communicatie met bureau
Betere opvolging bij afwezigheid van hulp. Vriendelijke kantoormedewerkers en hulpen.
Opstarten in 2017 is moeizaam gegaan: veel opeenvolgende poetshulpen, met wisselend niveau van ervaring; maar we zijn steeds binnen redelijke termijn verder geholpen. Ondertussen zijn wij zeer tevreden met de huidige poetshulp Amelie die sinds begin dit jaar bij ons aan de slag is. Zij is zowel een bezige bij, als vlot en aangenaam in de omgang.
Teveel uitval,telkens alles uitleggen,heel vervelend.Wel correcte behandeling via het bureau.
Een steeds correcte behandeling. Mijn poetshulp, Donika, is het beste van wat ik ervoor reeds kende: beleefd, vriendelijk, behulpzaam, bekwaam en ze levert telkens een super rein appartement!
Ik weet niet of uw poetsbureau anders en of beter is, maar het voldoet, toch voor mij. Uw poetshulp is voor mij zeker een schot in de roos want zij doet wat U haar opdraagt en zij probeert rekening te houden met wat voor mij belangrijk is. Toch wou ik op het laatste de nadruk willen leggen omdat het bij het verdere onderhoud echt belangrijk kan zijn. Hoogachtend, Ghersin André
bijna altijd slechte ervaringen gehad met het kuispersoneel. Doet hun job niet, spreekt geen nederlands, vaak te laat en dan nog meer uren aanrekenen.
Medewerkers komen afspraken na. Ze doen alle moeite om klanten tevreden te stellen.
Carlos est très gentil, ponctuel et travaille bien.
Er is mij geen poetsdame toegewezen maar een 'poets wervelwind'. alles verloopt vlekkeloos. goede service. Thanks. Vriendelijke groet, Luc
Het poetsbureau was ontzettend snel in het aanduiden van een poetshulp! Daarover was ik zeer aangenaam verrast! Ik heb ook poetshulp via een ander bureau en daar lijkt de wachtlijst eindeloos lang... Toch zou ik het poetsbureau niet aanraden omwille van de zeer slechte ervaring met poetshulp; ik heb het gevoel dat ik in de maling werd genomen door een slechte tijdsbesteding, mijn huisgenoten beweren dat er rustig gsm-gebruik was tijdens mijn afwezigheden, ... er werd niet gepoetst, enkel opgeruimd en oppervlakkig netjes achtergelaten. Ik miste opvolging, begeleiding/opleiding en evaluatie vanuit het bureau, waardoor ik de samenwerking met de poetshulp snel heb moeten stopzetten en terug op zoek ben gegaan via een ander bureau
Beste, Momenteel komt Carine al een aantal maanden om de 2 weken poetsen. Ik ben over het algemeen tevreden, behalve dat ze vaak afwezig is. Er wordt uiteraard telkens voor vervanging gezorgd, wat zeer positief is. Maar ik vind het niet zo aangenaam en geruststellend dat ik telkens een nieuwe vreemde persoon alleen in mijn huis moet laten. Met vriendelijke groeten, Manon
We zijn heel tevreden over onze poetsvrouw Isabel. Ze werkt goed door en doet soms iets extra. We mogen absoluut niet klagen, want Isabel is heel vriendelijk, zeer attent en aangenaam in omgang. Ze is zeer lief naar onze kindjes toe, en heeft ook altijd een kleine attentie (koekje) mee voor hen. Top-poetsvrouw!!
Heel vriendelijk en heel correct, zowel het administratief personeel als de poetshulp. Ik heb wegens omstandigheden een aantal mensen mogen ervaren. Van de een was ik meer tevreden als van de ander, maar in het algemeen toch tevreden. De nu vaste poetshulp stijgt boven alle verwachtingen, vriendelijk, proper, vlug, ziet ook werk, kortom heel goed.