5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn poetshulp is gekwetst en dus in ziekteverlof. Het poetsbureau heeft mij verwittigd en er voor gezorgd dat er een vervangster gekomen is, wat ik zeker heel erg op prijs stel. Dankjewel.

• Kantoor: Sint-Niklaas

4 sterren: goede service, goed behandeld

handig is het dat we in Bornem nu zelf een kantoor hebben waar we zo nodig kunnen binnenstappen en onze wensen kenbaar maken,uit ondervinding weet ik dat de geboden hulp er professioneel en zeer vriendelijk is; dank daar voor en groeten Betty en Frans.

• Kantoor: Bornem

• Kantoor: Bornem

Vlotte communicatie Zeer tevreden over Nadia mijn poetshulp

• Kantoor: Brasschaat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een super helpster

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen goed personeel ,spijtig genoeg heb ik al beter gekend. .

2 sterren: slechter dan verwacht

Julie slagen er niet in om in 4 maanden een vervanger te vinden , dit is echt een minpunt! Graag spoedig een vervanger aanstellen! Dank je

• Kantoor: Beveren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst tevreden over beide poetshulpen die ik tot nu toe van jullie kreeg! Jullie communicatie onderling mag wel beter: soms laat ik iets weten maar word daar nadien door iemand anders weer over opgebeld. Verder niets dan lof!

• Kantoor: Zoersel

4 sterren: goede service, goed behandeld

zijn van hun woord en toch soepel voor aanpassingen

• Kantoor: Genk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb nog niet met andere poetsbureaus gewerkt en kan dus niet vergelijken. Maar ik ben nu wel tevreden met de service en de communicatie.

• Kantoor: Bilzen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

We hebben ongeveer 2.5jaar geleden ons ingeschreven bij het bureau, hebben dan na enkele maanden wachten een poetshulp gekregen, bij wie na ongeveer 5weken het contract niet in orde bleek. Zij mocht dus niet meer terug komen. Er werd ons toen beloofd zo snel mogelijk iemand anders te sturen, dit is echter na herhaaldelijk bellen niet gebeurt, na een jaar heb ik opnieuw proberen bellen waar onze poetshulp bleef en toen werden we volgens de telefoniste op de eerste plaats op de wachtlijst gezet. Dus ik had weer wat hoop, echter zijn we nooit opnieuw gecontacteerd en heb ik me enkele maanden geleden een ander bureau gecontacteerd, van deze mensen had ik binnen de twee weken een poetshulp, die hier nu al enkele maanden komt poetsen. Even bij te vermelden; twee weken geleden vroeg iemand op Facebook of andere mensen ook zo moeite hadden met het vinden van een poetshulp. Ik heb hier toen dit verhaal opgezet en het rare is dat ik de volgende dag plots telefoon kreeg dat er na 2.5jaar(!!!) een poetshulp beschikbaar was. Dit vond ik wel een erg groot toeval... In ieder geval zijn wij hier helemaal niet tevreden van en zullen niet meer gebruik maken van jullie diensten in de toekomst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel correct. Prima poetshulp. Bij ziekte... zoeken ze zo snel mogelijk een nieuwe hulp. Vriendelijk aan telefoon.

• Kantoor: Lommel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het heeft wel even geduurd voor er een poetshulp voor een langere periode beschikbaar was. Nu dit ook in orde is, kan ik alleen maar tevreden zijn over Isabelle.

• Kantoor: Londerzeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vervanging is nooit een probleem. afwezigheden worden ruim op tijd doorgegeven. Prima service !

• Kantoor: Temse

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Kantoor: Aalst

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik was zeer tevreden over mijn poetsvrouw Marlene. Heb 2 keer vervanging gehad, eerste keer ging nog door de beugel, 2 de vervanging was een schande met schade enz tot gevolg. Heb foto’s genomen en doorgestuurd. Mijn klacht werd heel klantonvriendelijkheid behandeld en daardoor heb ik mijn contract stopgezet, hoewel Marlene voor mij mocht verder komen poetsen.

• Kantoor: Aarschot

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen slechte ervaring wanneer de vaste poetsvrouw niet kan komen door verlof ziekte vervanging wordt niet altijd goed opgevolgd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede poetsvrouwen,en goede berichtgeving bij hun afwezigheid,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Correct in communicatie. Profiel van de poetshulp wordt duidelijk geschetst bij eerste gesprek. Zo werd mij verteld dat onze poetshulp niet echt ervaren is in strijken en dat klopt. Strijk doe ik zelf nog omwille van de tijd die er anders moet ingestopt worden. Mailverkeer gaat heel snel. Zeker tevreden en aan te bevelen. Dankjewel!

• Kantoor: Houthalen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik zou graag willen overgaan naar een ander bureau dus nee niet anders en zeker niet beter

• Kantoor: Tessenderlo

• Kantoor: Sint-Niklaas

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je kan er altijd op rekenen. Het personeel is steeds correct aanwezig en er hoeft weinig vervanging. Je mag ook steeds de poetsdienst aanspreken of een nota achterlaten.

• Kantoor: Aalst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al twee goede poetshulpen gehad. Bij vorig bureau twee slechte. Communicatie kan wel beter.

• Kantoor: Tessenderlo