Goede opvolging, snel antwoord op e-mails. Worden goed geïnformeerd.
Sterke back office opvolging : verlofregeling netjes op voorhand gecommuniceerd, bij ziekte van onze poetshulp werd ik direct gebeld met de vraag of er vervanging geregeld diende te worden, en bij de omschakeling naar een nieouwe poetshulp geen lange wachtijd maar van week op week directe aansluiting - knap ! Ook voor onze poetshulpen (2 tot nu toe) niks dan lof - vriendelijk en correct. Snelle opstart en goed afgeleverd werk, zoals het hoort. Wij zijn maw heel tevreden - doe zo verder !
is eerste maal dat ik met een poetsbureel werk ,ik heb bij de aanvang twee kantoren bezocht en het kantoor waar ik nu mee werk vond ik veel beter van info en vriendelijkheid. Ik werk ongeveer een half jaar met dit kantoor en ben zeer tevreden
heel vriendelijk en behulpzaam
De poetshulp die u voor mij vond was een hele fijne, communicatieve, efficiënte dame. Ze deed haar job gewoon goed, met overgave en zorg. Het contact met het poetsbureau zelf was altijd aangenaam, gemakkelijk en duidelijk
snelle service + flexibel. Ook kwaliteit van aangeleverde poetshulp zeer goed
zeer tevreden over werkkracht / correspondentie
Momenteel ben ik niet heel erg gelukkig met de continuïteit. De laatste maanden heb ik meermaals geen poetshulp gezien. Een aantal wissels van poetsdames maakt het jammer genoeg niet beter. Ik hoop dat het betert, want zo krijgt het huis niet het onderhoud dat het vraagt.
On est très contents de la personne qui travaille pour nous. Notre seul problème est que nous ne connaissons pas assez le néerlandais pour répondre correctement à votre demande.
Goede en vriendelijke poetshulp.
Zeer tevreden over onze poetshulp zelf. Over het kantoor iets minder tevreden. Vaak korte antwoorden op mails. Diensten werden op onze vraag voor een maand stopgezet voor vakantie, toen ik vroeg wanneer de poetshulp terug kwam kreeg ik zelfs geen antwoord meer op mijn mail. Heb zelf de poetshulp moeten sms-en om dit te vragen.
Ik heb geen ervaring met andere poetsbureau's maar ben heel tevreden over de vlotte werking en uitstekende communicatie.
Een fantastische poetsvrouw. Ik laat haar gewoon doen en telkens is het kraaknet wanneer ze vertrekt. Waarvoor dank. Het enige minpuntje: een reactie op n mail moet je niet verwachten. Ik gaf mijn vakantieplanning door op papier , maar veranderde ze later via mail. Hierop kreeg ik geen antwoord. Wanneer ik mijn hulp kan verwachten en wanneer niet? Niet geweten.
Onze vorige poetsvrouw Patricia Hendrickx was en is een super poetsvrouw. Dit zal moeilijk te evenaren zijn. Huidige poetsvrouw is spijtig genoeg "geen Patricia" Waarschijnlijk te hard in de watten gelegd door Patricia die omwille van gezondheidsreden is moeten stoppen. Onze vaste poetshulp gaat nu met vakantie maar via het kantoor van Dendermonde is er ondertussen vervanging voorzien.
Correcte en snelle behandeling van onze aanvraag. Nele is een behulpzame en goede werkkracht.
Wij hadden snel na de aanvraag al een poetshulp (misschien wel mede door het feit dat mijn echtgenoot een heupoperataie had gekregen). Ik vind de instructies die jullie meegeven (het boekje) ook een groot pluspunt. Jullie hebben veel respect voor de poetshulp (geven ook aan wat we wel en niet mogen als werk geven en laten niet toe dat ze met bepaalde producten die niet goed voor hen zijn werken. De poetshulp levert uitstekend werk (daarover heb ik haar al een paar keer een pluim gegeven). Alle tel contacten met jullie bureau waren uitstekend (behulpzaam en zeer vriendelijk!)
niet tevreden van de poetshulp, veel te traag, en niet nauwkeurig, geen opvolging van het bureau of de klant al dan niet tevreden is.
Efficiente dienstverlening en duidelijke communicatie. Flexibel en uitstekende werkkracht
Ik heb gewoon een geweldige hulp in huis, dat maakt het poetsbureau niet anders als andere kantoren. Maar ik ben zeer tevreden over onze dame die me huishoudelijk een pak vooruit helpt.
Aangename en vriendelijke poetshulp en voor alles bereid. Snel iemand toegewezen gekregen bij aanvraag. Voor mij een hele opluchting.
Ik contacteerde Het Poetsbureau in de periode april-mei 2018 om een poetshulp voor 4 uur per week te krijgen. Ik vermeldde daarbij uitdrukkelijk dat ik een betrouwbare vaste hulp zocht die regelmatig elke week langs zou komen. Begin juni kreeg ik goed nieuws: de passende kandidaat ging vanaf 5 juni wekelijks komen poetsen. Twee weken later kreeg ik doodleuk een telefoontje dat de poetshulp beslist had een andere klant die meer uren gevraagd had, te bedienen en dat ik uit de boot viel. Vervanging was niet voorzien... Een hele teleurstelling dus, te meer omdat ik een kandidaat van een ander poetsbureau hiervoor had laten vallen. Absoluut geen goede dienstverlening vind ik.