Aanvankelijk scoorde ik een dikke tien. Prima start met zeer vriendelijk en professioneel onthaal in het bureau. Eerste maanden tevreden over poetshulp tot er dingen verdwenen in ons huis. Aangifte bij politie... enkele van de gestolen persoonlijke spullen door politie in het huis van de poetshulp aangetroffen. Ik heb dit steeds gecommuniceerd naar bureau. Begrijp dat je nooit 100% zeker kan zijn van medewerkers... maar minst tevreden over afhandeling van zaak. De avond voordat poetshulp kwam poetsen en wij zeker waren van verdwenen spullen poetshulp verwittigd dat ze niet meer moest komen. ( was paasmaandag toen, bureau gesloten)Dag erna telefoon van bureau dat we de 4 uur wel moesten betalen...na zekerheid van diefstal door politie ging bureau zien wat ze nog konden doen om 4 uur te kunnen recupereren maar helaas niets meer van gehoord... het is een verschrikkelijk gevoel om zo misbruikt te worden in vertrouwen en dingen kwijt te spelen waar je emotioneel aan gehecht bent... en bovenop nog 4 uur voor moeten betalen! Tip probeer deze zaken met de klant correct af te handelen. Het is al erg genoeg om dit mee te maken...
Ik heb het Poetsbureau tijd gegeven om het voor te laten verlopen. Het link tof de poetsdames geen zin hebben om te werken . Veel smoesjes & afwezigheden. Heel jammer maar ik heb her geprobeerd enkele maanden maar is nooit echt goedgekomen. Ben op bureau gaan praten ! Alles uitgelegd en niets meer van gehoord .. jammer ! Ik zou het poetsbureau niet aanraden aan andere mensen
Doet wat gevraagd id
Indien je problemen ondervindt kan je terug vallen op een deskundige uitleg van het personeel op het bureel. De poetsvrouw is fantastisch goed en weet waar ze mee bezig is. Wij willen zeker geen andere poetsvrouw
Poetsvrouw is zeer goed. Wanneer afwezig zal er steeds gevraagd worden of er vervanging gestuurd moet worden.
Ik heb nog nooit met een ander poetsbedrijf gewerkt, maar ik ben gewoon zeer tevreden over de poetsvrouw.
Het beste dat mij ooit overkomen is een ervaren poetsman , beleefd, heel netjes dus bedankt poetsbureau een ster in huis een pluim voor Bart
Ik kan wel niet vergelijken. Er is een goede communicatie. De poetsdame is goed. Al wel eens ziek en afwezig. Ik heb nog niet met een vervanging gewerkt. Bij een volgende langere afwezigheid zal ik dat eens proberen.
Dank zij de hulp van jullie nemen ze heel wat huiselijke taken van ons over die we heel erg waarderen. Door onze dagelijkse dagtaak op het werk is deze hulp erg nodig en kunnen wij daardoor andere zaken doen, waardoor wij meer tijd kunnen maken.
Heb nog niet lang genoeg ervaring met de dienst.Later is de enquete corecter.
Over het algemeen positieve ervaring met de poetshulpen, enkel de Vervangsters kunnen beter presteren. De communicatie hieromtrent kan ook beter.
Nog geen lange ervaring,later misschien beter kunnen oordelen!
men kan rekenen op steeds dezelde poetshulp. Mevrouw Héris werkt zeer professioneel .
Voorlopig zonder poetsvrouw van 16 juli ( voldeed niet , op de bureau geweest in Beveren , geen enkele vrij )
Poetsbureau is niet slecht, maar kan beter. Personeel moet meer opleiding krijgen, want ik heb niet bepaald een goeie ervaring met een van de personeelsleden. Die kan nog veeeel bijleren op vlak van poetsen
Goeie, betrouwbare poetsvrouw! Supertevreden!! Enkel de communicatie tijdens vakantieperiodes kan net iets beter, anders een 10.
Goede en snelle communicatie. Ook vervanging wordt vlot geregeld indien nodig!
Zeer tevreden van de ondersteunende vanuit het kantoor. Consulente Sofie zorgt voor een vlotte vervanging bij ongeplande afwezigheid en helpt steeds bij vragen. Wij zijn ook zeer tevreden van onze vaste Poetsdame Julie. Ze is zeer vriendelijk en werkt vlot en keurig alles af wat ik haar vraag.
Ik heb geen ervaring met andere bureaus
ik heb slechts 5x keer poetshulp gehad sinds mijn inschrijving sedert december 2017. Mijn poetshulp is verschillende keren afwezig, ik krijg wel (zelfs niet altijd) het aanbod voor een vervanging; maar waarom zou ik vervanging willen als mijn vaste niets min. 2x geweest is. Bij elke vervanging moet ik mijn uitleg doen en ik wil niet telkens een vreemde persoon in mijn huis, want zij zijn alleen gezien wij werken zijn.
Als je gelukt hebt om iemand goed te hebben dan geef ik een score 10 op 10. 1 groot probleem eer je een goede hebt dat is een ramp. Als je er dan 3 gehad hebt die het niet kunnen is het echt niet meer fijn... Misschien als tip strenger in sollicitaties zodat je kwaliteit kunt bieden mensen wachten liever dan zich op te jagen in slechte poetshulp. Groetjes
Heel vriendelijk en soepel , super!!!!