4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie, zowel telefonisch als mailing. Wanneer er vervanging moet komen, word er geaocht tot er een oplossing is die het beste bij mijn planning past. Ook een goede communicatie met de poetshulp zelf, verwittigd smorgens tijdig met een sms bij ziekte of wanneer ze wat te laat zal zijn!

• Kantoor: Hoogstraten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Minder dan 4 uur aan één stuk mogelijk per 2 weken, wat niet mogelijk was bij de mutualiteit terwijl de gezondheidstoestand dit vraagt. Flexiebele inzet van uw werkkracht.

• Kantoor: Wilrijk

Korrekte informatie en bereikbaarheid

• Kantoor: Tervuren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het altijd met het poetskantoor gewerkt. De buitenlanders kennen onze taal niet en Roemeens enz... is moeilijk om een deftige uitleg te geven, ik probeer met de vertaling op PC. maar is toch niet zo praktisch

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze poetsvrouw Leen heeft ons tot bij het Poetsbureau gebracht. Vermits wij super content zijn hebben wij niet zo veel contact met jullie diensten, maar dat is een goed teken. Ik hoor haar ook niet klagen en dat was vroeger wel het geval. De opstart van ons dossier is vlot verlopen en verder geen problemen. alvast bedankt !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beter voor het personeel, zij worden niet aanzien als moderne slaven

• Kantoor: Bornem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen bijkomende bijdrage en tot nu toe correcte afspraken.

• Kantoor: Lokeren

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb al verschillende werknemers gekregen die na een paar keer ziek worden en stoppen met werken, ik denk 4 of 5... Ik zou als bureau het werk v nieuwe werknemers ook zelf ter plaatse nakijken...de persoon die ik nu heb is heel lief....maar ik heb echt geweend toen ik na mijn dagtaak zag hoe de juist gepoetste grond erbij lag....precies gekuisd met een zwapper....overal dikke floeschen en gewoon geen hoeken of kanten natgemaakt....ik ben stilaan wanhopig aan h worden...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het verschil met andere weet ik niet, maar hun informatie en hulp wanneer je poetshulp door omstandigheden niet kan komen is gewoon TOP

• Kantoor: Aalst

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede communicatie en Karine is een heel goede poetshulp!

• Kantoor: Dendermonde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We zijn teleurgesteld dat er geen communicatie is geweest rond het vertrek van onze poetsvrouw. Sinds deze eind juni weg is hebben we tot hiertoe nog geen enkele melding ontvangen

• Kantoor: Temse

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de indruk dat dit poetsbureau werkt met opgeleide poetsvrouwen die regelmatig worden bijgeschoold. Dit is volgens mij niet bij ieder bureau zo blijkt uit mijn ervaring.

• Kantoor: Mol

correcte communicatie en afspraken

• Kantoor: Londerzeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie en opvolging.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen positieve ervaring. 3 Afspraken gehad en slechts 1 werd uitgevoerd zoals afgesproken met Sabine dacht ik. Die Afrikaanse ben ik zelf gaan op pikken en terug afzetten ook, heb ze ook nog laten eten. De derde is zelfs niet komen opdagen en ook geen vervanging. Planning bureau veranderde steeds waardoor ik in de problemen kwam.

• Kantoor: Tienen

Goed contact

• Kantoor: Tessenderlo

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel erg tevreden omdat het Poetsbureau heeft gezorgd dat wij de topper Kelly Simons als hulp in de huishouding hebben. Zij was echt de match die wij wat wij zochten 😀😀

• Kantoor: Hamont-Achel

• Kantoor: Hamont-Achel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze zijn altijd bereikbaar, vriendelijk en bereid om mijn probleem op te lossen. Ik ben heel tevreden met mijn hulp, Nadia.

• Kantoor: Brasschaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Denk dat jullie je best doen maar hebben niet altijd de goede mensen Zit al maanden zonder poetsvrouw dis is er niemand beschïkbaar? Momenteel heb ik iemand van Danika. Kans dat ze binnenkprt 2x per maand zal komen.Dat is al iets. Grt suzanne

• Kantoor: Dendermonde

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk onthaal ,duidelijke afspraken en in de mate dat het mogelijk is rekening houden met uw wensen.

• Kantoor: Asse

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben geen ervaring met een andere poetsdienst ,wij zijn tevreden ,ook met de eenmalige vervangster .

• Kantoor: Diest

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na vraag tot hulp waren zij de eerste en snelste om een poetsvrouw voor te stellen die op de gevraagde uren en dag kon komen.!

• Kantoor: Brasschaat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb nog nooit een ander geprobeerd, maar dat hoeft ook niet, ik heb de beste poetsvrouw van het kantoor Tessenderlo.Wij zijn ondertussen al meer vrienden geworden en ik zie haar ook niet als een kuisvrouw, ze is ons Marleentje

• Kantoor: Tessenderlo