1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ze hebben me gebelt voor een test te gaan doen, ik moest al hun vuile ramen van hun kantoor poetsen. Terwijl dat zij luidruchtig zaten te lachen! En dan komen ze af met dat ik geen goede kandidaat ben voor hun omdat hun klanten veel eisen. Wat het ergste was das ze niks zijn komen nakijken! Zo onbeleefde en onvriendellijke mensen!! Dit wordt zeker niet anvaard

• Kantoor: Beveren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds kort ben ik klant bij het Poetsbureau. Wij zijn zeer tevreden over de opvolging bij afwezigheden van de poetshulp. Het personeel is ook zeer vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben tevreden van mijn poetshulp, zij is steeds stipt, flexibel en van goede wil.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kelly komt bij ons 3 u poetsen.Ze is heel stipt,doet haar werk zeer goed en is supervriendelijk! Ik ben heel tevreden over haar!

• Kantoor: Beringen

• Kantoor: Bornem

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

AL ENKELE WEKEN ZONDER POETSHULP EN IK HOOR NIKS OF NIEMAND ! ALS IEMAND GEEN ZIN MEER HEEFT OM TE KOMEN, KAN DIT VAN DE ENE DAG OP DE ANDERE, IS TOCH NIET NORMAAL

• Kantoor: Beveren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

soepel ivm aanpassen van het dagrooster van de poetshulp

vriendelijk en altijd optijd

• Kantoor: Mol

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over onze poetshulp Fany. Indien er een probleem is probeert het kantoor altijd te zoeken naar een geschikte oplossing. Hartelijk dank hiervoor. De communicatie met het kantoor zou soms efficiënter moeten kunnen verlopen. Het zou bijvoorbeeld interessant zijn moesten we onze verlofdagen kunnen ingeven via jullie website.

• Kantoor: Ninove

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In het begin ging het moeilijk om dat de verplaatsing moest gebeuren met eigen wagen, met het openbaar vervoer is het niet te doen.Veel tijdverlies, bijgevolg geen vaste poetshulp. Wij danken vooral de verantwoordelijke van Halle ,dat zij ons nu een vaste poetsvrouw met voertuig heeft kunnen bezorgen. Wij hebben veel respect en zijn zeer tevreden over de huidige poetshulp en hopen dat deze mag blijven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel vriendelijk personeel zowel bedienden als arbeidsters. Weinig woorden, maar goede samenwerking. Goede poetsvrouw!!! Kent haar job .

• Kantoor: Tessenderlo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemaakte afspraken worden correct uitgevoerd ik geef aan mijn poetsvrouw Elly n 11 op 10

• Kantoor: Hamont-Achel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne ,beleefde hulp. Zeer stipt. Mogelijkheid om afspraken aan te passen aan persoonlijke behoeften zoals vakantieregelingen.

• Kantoor: Lommel

alles ok

• Kantoor: Lommel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beste Liesbeth, Mijn poetsvrouw van het poetsbureau is al ziek sind januari.. Van januari tot nu is er 1 keer een vervangster geweest. Dat meisje is 1 keer geweest, en had een week later blijkbaar al ander werk.. Sindsdien heb ik niemand meer gezien, en niets meer gehoord van het poetsbureau..... Er wordt blijkbaar gewacht tot mijn andere poetsvrouw terugkomt na haar ziekte.. Er wordt absoluut geen moeite gedaan, om iemand te vinden om bij mij te komen poetsen.. Als u mij dus specifiek vraagt, naar mijn ervaring met uw bureau, dan moet ik u toch teleurstellen.. Ik ben niet tevreden... Groeten, Joris Lemmens

• Kantoor: Ninove

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel goed contact en opvolging,wat voor onze cliënten met een verstandelijke beperking nodig is en bij andere poetsdiensten veel minder was.

• Kantoor: Asse

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben vooral heel tevreden van mijn vaste poetsdame Loredana Traistaru - De Vos. Ik word telkens correct opgebeld bij ziekte of verlof door het kantoor, vervangingen gaan minder vlot.

• Kantoor: Aalst

4 sterren: goede service, goed behandeld

De meisjes doen hun best. Ik heb wel graag dat ze de deuren open doen en zo ook de dorpels meedoen. Ook heb ik graag dat ze dweilen met een goeie natte dweil en niet met een uitgewrongen dweil want dan veeg je alleen de vlekken wat uit elkaar.

• Kantoor: Hoogstraten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De dienst is snel en makkelijk te bereiken. Mijn eerste poetsman was goed, mijn huidige poetsvrouw kan beter, ze maakt niet grondig schoon en is wat traag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kantoor: Tervuren