4 sterren: goede service, goed behandeld

Volgen de zaken goed op en blijkbaar voldoende personeel om te poetsen. Geen lange wachttijden.

effecient , vriendelijk , hele goede poetshulpen

• Kantoor: Tessenderlo

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze hebben snel een goede poetshulp voor ons gevonden, en bij ziekte of afwezigheid wordt er altijd werk gemaakt van vervanging indien wij dat vragen. Top service!

• Kantoor: Dendermonde

• Kantoor: Maasmechelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan geen vergelijking maken dus deze vraag is moeilijk gesteld. Ik ben wel blij met de snelheid waarop mij poetshulp is aangeboden. Ik ben ook heel tevreden van mijn poetshulp. Dat is zeer vlot verlopen. Als ik bel naar de dienst is er ook altijd iemand aan de telefoon bereid om te helpen dus van vriendelijkheid zeker dik in orde. wel een puntje van opmerking: ik schrijf mij op de website in voor zoektocht naar poetshulp voor 3 uur. dit is een mogelijkheid die wordt aangeboden. dus ik kies deze. Ik word dan gebeld dat er hulp voor mij gevonden is, maar dat deze 4u wilt werken. Als ik dan aangeef dat ik maar 3u gevraagd heb, dan wilt men alsnog pushen om deze hulp 4u te laten werken bij mij. Als ik de mogelijkheid heb om 3u te kiezen, dan moeten jullie mij ook in die mogelijkheid laten, en niet nadien alsnog pushen om naar 4u over te gaan. Dan moet de mogelijkheid maar niet aangeboden worden op de website. Deze situatie is later dan nog eens opnieuw voorgekomen toen er vervanging werd gezocht bij vakantie van mijn poetshulp. Opnieuw werd op een vervanging van 4u aangedrongen om mijn 3u op te vullen. ik vind dit eigenlijk een negatieve ervaring. Al bij al ben ik gelukkig zeer tevreden van mijn poetshulp en is dat het enige wat telt momenteel. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben altijd vriendelijk en hartelijk te woord gestaan bij vragen aan het bureau. Mijn huidige poetshulp Renata werkt uitstekend.

• Kantoor: Tervuren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden van onze hulp Ingrid Moens. Ze werd als eerste kandidate voorgesteld en we konden haar eerst ontmoeten voor een kennismaking. Nadien heb ik niet vaak contact gehad met het bureau zelf. Alleen met de vakantieregeling was er een onduidelijkheid maar die werd snel opgelost.

• Kantoor: Wilrijk

2 sterren: slechter dan verwacht

• Kantoor: Beringen

4 sterren: goede service, goed behandeld

bedoelt u de dames die komen poetsen? Ik heb tot nu toe 2 dames gekregen en die zijn allebei heel correct en doen hun werk prima.Goede service inderdaad. Met het bureau weinig ervaring tot nu toe.wel eens langs geweest voor informatie over dienstencheques en werd toen verwezen naar Sodexo . Minder behulpzaam.

• Kantoor: Wijnegem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd vriendelijk en laten tijdig weten wanneer mijn poetsvrouw ziek is. Proberen oplossing te zoeken bij afwezigheid.

• Kantoor: Temse

4 sterren: goede service, goed behandeld

- communicatie verloopt goed: er wordt steeds verwittigd bij ziekte, afwezigheid, ... - Nu 2 poetshulpen gehad, steeds tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik weet niet of het anders en beter is want ik heb nog nooit met een ander bureau samen gewerkt. Ik ben wel heel tevreden omdat ik heel snel geholpen werd na mij aanvraag, ze hebben rekening gehouden met mijn wensen en ik ben heel tevreden met de huishoudhulp die ik gekregen heb. Alvast bedankt voor de fijne samenwerking. Mvg Christel

• Kantoor: Houthalen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Huishoudhulp wordt zo vlug mogelijk gezocht volgens onze behoeften

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij wachten nog steeds op een nieuwe poetsvrouw. De vorige is er plots mee gestopt. Als we vragen waarom ze er mee gestopt is, krijgen we geen reactie van het bureau.

• Kantoor: Londerzeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tijdig verwittigen bij afwezigheid van de poetshulp, wat jammer genoeg vaak voorkomt

• Kantoor: Diest

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben zeer tevreden over mijn huishoudhulp en zou haar niet meer kunnen missen. Minpuntje is de administratie / communicatie vb. Enkele weken geleden had ik via email mijn gegevens voor de verlofperiode doorgegeven en hiervan een bevestiging gekregen. Maar achteraf wist mijn huishoudhulp hier niets over.

Degelijk werk en regelmaat

• Kantoor: Aalst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze volgen de klanten en poetsvrouwen goed op. En lyisteren naar je.

• Kantoor: Mol

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Beste poetsvrouw die ik kan dromen!!!!!!!!!Geen administratieve poespas. Zéér correct!

• Kantoor: Ninove

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede en gedienstige helpster. Goed in omgang

• Kantoor: Bilzen