Goed zolang je vaste poetsvrouw komt maar bij vervanging een groot fiasco, mensen die te laat komen, niet komen opdagen, ineens een vreemde die met een sleutel in mijn huis staat en die achteraf die sleutel dan nog kwikt lijkt te zijn. Slechte organisatie van vervanging dus.
We zijn ongeveer in januari gestart met jullie diensten. Onze eerste poetshulp was zeer onbeleefd nadat we haar een punt van kritiek gaven, op basis daarvan is ze door jullie ontslagen. Dan hebben we enkele weken zonder poetshulp gezeten. Nadien 3 à 4 weken een nieuwe poetshulp, daar hebben jullie de samenwerking stopgezet. Sinds 8/6 geen enkel bericht van jullie meer ontvangen.
Het zoeken naar een poetshulp is zeer vlot verlopen bij het Poetsbureau (in tegenstelling tot bij andere bureaus, waar ik moest blijven terugbellen). We zijn ook zeer tevreden van onze poetshulp! Een persoon die altijd stipt is, die we kunnen vertrouwen thuis, die haar werk prima doet!!
Bij vakantie of ziekte wordt er steeds tijdig naar een gepaste oplossing gezocht. Steeds vriendelijk personeel.
Ik had een poetsvrouw tot 17/5...dan was de dame zes maanden zwanger en mocht dus niet meer komen poetsen. Een vervanging was er niet direct, na twee weken heb ik ZELF een geinformeerd of er al iemand anders was. Tot op HEDEN nog steeds geen nieuws. Wat een service!!!!!
Slechte communicatie, op 6 maanden al 6 verschillende poetshulpen gehad. Slagen er niet in goed en standvastig personeel aan te werven
Poetshulp zijn begeleid. Opvolging buro kan beter (vaak dezelfde info doorgeven, vragen moet opnieuw gesteld worden)
Het poetsbureau is voor mij een wekelijkse onmisbare hulp . Zonder de poets hulp zou ik niet langer meer zelfstandig kunnen wonen .
Bij ziekte of afwezigheid van de poetsvrouw, wordt er steeds gevraagd of we vervanging willen.
Is niet anders of beter. Weinig communicatie. Tevredenheid ligt vooral bij een goede of slechte poetsvrouw.
Een heel goede hulp in huis
Wij zijn 2 maanden terug met een ander bureau in zee gegaan, omdat onze samenwerking/ervaring met Het Poetsbureau (2 jaar) niet ok is. Over de consulentes geen slecht woord: altijd stipt en correct. Maar jullie echte core business (= de poetshulpen zelf, and that’s what really matters for me!) is echt ondermaats: veel afwezig, ziek, moe, en 5 verschillende poetshulpen op amper 2 jaar.... Dat probleem moeten jullie prioritair aanpakken. Ik heb daarover ook al een melding gemaakt bij jullie directie. Voorlopig zonder gevolg…
over onze vaste poetsvrouw zijn wij heel tevreden , echter sommige personen die als vervanging komen laten soms te wensen over wat betreft manier van poetsen ,
Als je goed personeel hebt is er geen probleem en ik heb een super floor hostess sandra onvervangbaar een proficiat voor har
Het bureaupersoneel doet zijn uiterste best! Maar op 1,5 jaar heb ik al 5 verschillende poetsvrouwen over de vloer gehad!!! Waarvan eentje die echt graag poets,maar die jammer genoeg wegens gezondheidsredenen gestopt is. Die andere zien dit enkel als een tijdelijke job,om een ander beroep te gaan uitoefenen.Of erger nog,om op de "DOP" te kunnen geraken!!! Schrijnende situaties!!
Gewoon super tevreden met mijn poetsvrouw Arta. Beter kan niet !!!
ik heb eigenlijk geen mening over het bureau maar vind Christina een geweldige fijne vrouw die goed haar werk doet , zich aanpast aan wat nodig is en altijd een glimlach bij heeft !
Duidelijke communicatie en geen verdoken extra kosten die zomaar aangerekend worden. Professionele attitude.
we hadden vrij snel een poetshulp (half jaar) en direct een super goede!