correcte service
Communicatie is zeer correct en snel. + Zeer gedreven poetsvrouw die correct tewerk gaat.
Gepast huispersoneel. Goede communicatie. Preventief werken met klanten
geen goede ervaring... hadden via poetsbureau een poetshulp tot deze onverwachts niet meer kwam opdagen. Toen we de poetshulp contacteerden bleek dat de samenwerking met haar, door het poetsbureau was opgezegd! Kan gebeuren, en de redenen zijn onze zaken niet, maar dit had minstens verwittigd kunnen worden en er had pro-actief een alternatief voorgesteld moeten worden.
Administratief weinig werk en automatisch verrekend in belastingaangifte. Via internet is het eenvoudig om elektronische dienstencheques aan te vragen. Bij ziekte of vakantie van poetshulp wordt er tijdig geinformeerd en wordt de mogelijkheid gegeven om iemand anders te ontvangen. "Zwartwerk bannen en via Het Poetsbureau een poetshulp plannen." :)
Ben nog niet zo lang bij Poetshulp ingeschreven maar ervaar een vriendelijke ontvangst en bereidwilligheid.
We zijn over het algemeen wel tevreden maar er is veel ruimte voor verbetering. Het Poetsbureau zou degelijke referenties moeten inwinnen over hun nieuwe poetsdames die solliciteren en peilen naar hun ware bedoelingen (zijn ze echt ervaren of doen ze maar alsof, hoe lang zijn ze van plan te blijven of is deze job voor hen maar een opvullertje en zijn ze niet van plan lang te blijven, fysiek onderzoek laten uitvoeren door een keuringsarts voordat ze een contract krijgen (rugklachten en allergieen voor poetsmiddelen etc moeten van tevoren worden vastgesteld ivm geschiktheid van sollicitanten voor deze job). Wij hebben helaas op korte tijd (een aantal maanden achter elkaar) grote problemen gehad met ongemotiveerde, onwillige poetsdames die na korte tijd alweer verdwenen of veel ziek waren (waardoor wij telkens zonder poetshulp kwamen te zitten) of poetsdames met allerhande persoonlijke problemen die dit meenamen naar hun werk: erg onprettig voor ons als vaste, trouwe klant om dit zo frequent mee te moeten maken. We hopen dat dit beter wordt op korte termijn aangezien er veel tijd in gaat zitten om telkens een nieuwe poetshulp in te werken en uitleg te geven over het werk dat moet worden gedaan.
Ik ben zeer tevreden over mijn poetsvrouw, ik hoop dat ze nog vele jaren bij ons blijft werken en dat zij ook tevreden is over ons.
+ er wordt vaak voor een vervanging gezorgd en dat appreciëren wij - de continuïteit is zoek. We zijn klant sinds maart 2018 om wekelijks een poetshulp in te zetten hier, maar die was reeds 50% van de tijd afwezig. Werkte niet erg grondig, heb ik zelf wegwijs gemaakt ivm onze wensen. Is echter meer afwezig dan beschikbaar. - ik heb voor nieuwe vaste kracht gevraagd, nu 3 weken geleden. Sindsdien niets meer gehoord van jullie.
positieve ervaring met vervanging tijdens ziekte
Vlotte communicatie indien nodig.
Bij het begin van de opdracht bij France Coene zijn er problemen ontstaan bij het beheer van de papier cheques geweest .Yasmin heeft ons op een efficient en behulpzame manier geholpen . We zijn overgegaan naar her systeem van de elektronische cheques . De keuze van de eerste werkster is niet unstig geweest en Poetsburo heeft snel gereageerd en een meer gepaste persoon gevonden . Ten slotte , het informatie systeem van Poetsburo is redelijk goed opgesteld .
Geen idee. Heb geen ervaring met andere, maar altijd snel en correct geholpen geworden.
De dienstverlening vanuit het kantoor is optimaal. De poetshulp iets minder wegens ziektes, stoppen met poetsen (Danielle , Tamara & andere Tamara, eentje is nooit gekomen). Dienstverlening kwam tekort: vegen op spiegels en ramen, heel traag, continue op de gsm. In de 4j poetshulp zag ik reeds 5 poetshulpen passeren en komst in September nr. 6 wat ik heel veel vind = Telkens terug iemand vreemd in je huis vertrouwen terwijl je er niet bent.
Bureau is niet op de hoogte of poetshulp goed poetst of niet en wat zij precies doet. Er is geen contrôle, noch is er ons ooit feedback gevraagd. De poetshulpen die wij tot nu toe kregen (6 in 6 maand!) zijn slecht Nederlandstalig, zelfs Nederlands onkundig. Het feit dat er zoveel personeelsverloop is, ligt gewoon aan de aanwerving: men slaagt er niet in om bekwame poetshulpen te vinden die fier zijn op hun job en het met hart en ziel doen. De meesten moeten 'iets' doen van de vdab en gaan dan 'maar' poetsen, met alle gevolgen vandien...
Ze helpen me verder in het mogelijke Ik hoop dat ze dat verder doen,zoals ze bezig zijn
Voor ons is het Poetsbureau niet anders en beter dan andere dienstencheque bedrijven. In de hele tijd dat wij intussen klant zijn, is er nog nooit iemand ter plaatse geweest om te kijken hoe onze poetshulp poetst. Daardoor is er ook geen zicht op de kwaliteit die de poetshulp brengt. Het is wekelijks gepoetst maar zeker niet met oog voor detail. Om zich te onderscheiden als anders en beter, missen we toch een meer persoonlijke benadering van de klant, waarbij pro-actief een samenwerking wordt uitgebouwd ipv enkel via mail of telefoon nav opmerkingen/klachten.
Persoonlyk contact..Zeer aangename werknemers..Er hangt n positieve sfeer..Zeer Behulpzaam...
beter opvolging via bureau
De communicatie met het bureau verloopt altijd zeer vlot en snel, ook al is er zelden of nooit persoonlijk contact. De weinige problemen worden altijd snel en efficiënt opgelost. Je voelt dat er veel respect is voor zowel de werknemers als de klanten. Zelf heb ik zeer veel respect voor alle poetshulpen. Mariana, onze poetshulp zorgt ervoor dat ik tijdens het weekend zelf meer kan genieten en me niet druk hoef te maken over de properheid van onze thuis. Dank u Mariana en Het Poetsbureau!
Correcte, vriendelijke en professionele opvolging van de planning, contract e.d. + respectvolle en correcte behandeling van mijn poetsvrouw We komen van een ander dienstenchequebedrijf en dat was daar helemaal niet zo Houden zo
Laat actie ondernemen en reactie op mails, geen antwoord bij schadeclaim, niet voldoen aan de wensen van de klant. Geen tijdige en goede vervanging wanneer de vaste poetsvrouw plots een post dichter bij huis heeft. Moesten we ergens anders meteen een poetshulp kunnen krijgen zou ik niet twijfelen. Zeer onprofessioneel. Ik zou algemeen Het Poetsbureau wel aanraden, maar niet in Bornem en omstreken.