3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Hoewel we in het verleden minder tevreden waren over de poetshulp, hebben we m.b.v. het bureau snel kunnen omschakelen naar een nieuwe hulp waarover we zeer tevreden zijn. We communiceren 1 op 1 met de hulp zelf, wat heel prettig en makkelijk is. Communicatie met het bureau zelf loopt soms echter moeizaam: vaak mails i.p.v. telefoon, waardoor berichten te laat gelezen worden en wat een logger communicatiemiddel is. Daarnaast zijn de openingsuren van het kantoor voor ons te beperkt, waardoor telefoneren tijdens kantooruren ook lastig is gezien onze werkuren. We zijn ook al geconfronteerd met minder fijne beslissingen en berichten vanuit het bureau, die anders konden zijn als hierover gesproken was i.p.v. eenzijdig besluit en inzicht.

• Kantoor: Turnhout

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben tevreden over de communicatie. Maar bij klachten (vooral bij onze voorgaande poetshulp) moeten ze luisteren en er dan ook iets aan doen.

• Kantoor: Herentals

vriendelijk, correct, behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het Poetsbureau zorgt snel voor een andere huishoudhulp indien de vorige niet meer kan komen, dat is uiteraard leuk. Ik heb wel het gevoel dat hierdoor steeds nieuwe mensen bij ons terechtkomen met nog maar een zeer beperkte ervaring, dat zorgt er jammer genoeg voor dat ze niet altijd goed van aanpakken weten. Het lijkt me goed moesten deze mensen ook eens ter plaatse coaching krijgen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is niet anders en beter dan een ander dienstencheque-bedrijf waar we vroeger poetshulp hebben gehad. Het is vooral de poetshulp zelf die de grootste rol speelt in het anders en beter zijn of niet. We hebben gekozen voor het poetsbureau omdat we daar regelmatig passeren met de fiets.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Indien mijn poesvrouw afwezig is of zal zijn, steeds tijdig een mailtje met de vraag of vervanging nodig is. Zo je wordt er zo mogelijk voor gezorgd, rekening houdende hoe het mij schikt. Het personeel is zeer behulpzaam en steeds met een lach. 'k Ben hun zeeeeer dankbaar .

• Kantoor: Lier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik heb de pech gehad van een 2 poetsdames te krijgen die na enkele malen ontslag genomen hebben. Zoeken doen ze verder, alleen valt dit nu in de vakantieperiode en zijn er minder mensen ter beschikking. De mensen doen hun uiterste best maar voor hun valt het ook niet altijd mee.

• Kantoor: Aarschot

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na wat inloopprobleempjes is alles op zijn pootjes terecht gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel klantencontact. Opgeleide poetsdames. Zeer vriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geen ervaring met anderen ,elena onvervangbaar

• Kantoor: Kontich

dichtbij en correct

• Kantoor: Heist-Op-Den-Berg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meteen gebeld na aanvraag voor poetshulp, snel beschikbare poetsvrouw gevonden die op het gewenste moment kan langskomen

• Kantoor: Vilvoorde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

het is niet anders en beter. Het gaat er bijna overal hetzelfde aan toe.

• Kantoor: Lier

goede communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ben tot op heden meestal tevreden van de mensen die ik via jullie heb gehad als huishoudhulp. Alleen vind ik het spijtig als mensen vertrekken dat het zoveel tijd vraagt eer er iemand anders kan komen als vaste huishoudhulp. Mvg

ben heel tevreden

• Kantoor: Aarschot

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede werking bureau (communicatie) & betrouwbare vloerhostess (en).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel tevreden. Ik wordt bediend door het kantoor Haacht, maar kon de knop daarvoor niet activeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zaten in nood door een ongeval en alhoewel toen nog geen klant werden we onmiddellijk en goed geholpen.

• Kantoor: Bree

4 sterren: goede service, goed behandeld

geen idee daar ik allen klant ben van "Poetsbureau"

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemakkelijk bereikbaar, je kan er terecht met je vragen

• Kantoor: Meerhout

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat weet ik niet dat het beter is als een ander ,om dat ik tot op heden daar geen ondervinding . De vaste poetshulp is jammer voor ons met zwangerschapsverlof ; En de vervanging die doen wel hun best maar 3 vervangingen is wat veel. Telkens aanpassen ! is vervelend !