• Kantoor: Haacht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op tijd informatie over sluiting, vakantieregeling.

• Kantoor: Bornem

• Kantoor: Lokeren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op ongeveeer 20 maart 2018 nam ik contact op om een poetsvrouw te sturen. Ondertussen heb ik er al 2 gehad. De eerste zou 4 keer moeten komen. Helaas. De eerste keer komt ze niet opdagen, de tweede keer is ze ziek, de derde keer komt ze wel opdagen maar is het helemaal niet proper en de vierde keer staat ze om 07.15h voor mijn deur, terwijl ze om 08.00h moet beginnen. Na enkele weken krijg ik een nieuwe poetshulp die twee keer is geweest en twee keer 45 min te laat is gekomen. (de tweede keer met heel veel tegengoesting). Ondertussen wacht ik al van 28 juni op een nieuwe poetshulp, maar die blijkt nog steeds niet gevonden. Dus om op uw vraag te antwoorden of ik tevreden ben.... HELEMAAL NIET.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben vrij tevreden. De poetsvrouw is steeds op tijd en werkt altijd door. (Soms kan het misschien iets sneller) Ze regelt zelf hoe ze haar werk organiseert. We communiceren via een briefje en dat werkt goed.

• Kantoor: Geel

2 sterren: slechter dan verwacht

De communicatie verloopt niet goed, zeker niet in het begin, nu iets beter. Ook de poetshulp voldeed niet aan de eisen die we hadden opgegeven in het begin.

• Kantoor: Leuven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was mijn eerste keuze. Had van vrienden gehoord dat jullie naar de klanten luisteren! Maar houden ook rekening met de stem van de poetshulpen zelf! Zij worden gewaardeerd dat vind ik top. Ben zeer tevreden dat ik bij jullie terecht gekomen ben.

• Kantoor: Hoogstraten

2 sterren: slechter dan verwacht

Poetshulp zegt vaak af, of veranderd van dag. Er wordt niet meer zo nauwkeurig gepoetst als in het begin.

• Kantoor: Turnhout

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke personeel en goede service

• Kantoor: Beringen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie! Huishoudhulp is te snel afwezig in mijn ogen.

• Kantoor: Haacht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Poetsvrouw Isabella is wel ok. De vervanging die we gehad hebben, Fanny, was zeer goed. Moest er ooit mogelijkheid bestaan dat ze hier vast zou kunnen beginnen zouden we dit wel willen.

• Kantoor: Mol

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze poetshulp is bijna altijd op afspraak en we hebben goed contact met haar. Het poetsbureau is tot nu toe altijd heel flexibel geweest ivm verlof etc. Ook kreeg ik al regelmatig een vervanging als onze poetshulp er niet was

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er is éénmaal een poetsvrouw gekomen eind januari, ze dweilde rond alle stoelen, stofzuigde alleen en wreef nergens srof af. Dat op 4 uur tijd voor een appartement! Ik vroeg een andere poetshulp, maar tot op heden nog steeds geen gehoor.

• Kantoor: Leuven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij hebben op een half jaar tijd 6 verschillende poetsdames gekregen en wij moesten het poetsbureau altijd nalopen om enige hulp te krijgen, dus service is nada:(

• Kantoor: Genk

2 sterren: slechter dan verwacht

Beste ..., Kort gezegd en geschreven: 1) De slogan 'kraaknet huis' wordt voorlopig niet bereikt; 2) Initiatief nemen zit er niet echt in; 3) Andere gebreken beletten soms een vlotte werking; 4) Coördinatie tussen de kantoren is niet optimaal. U kan mij hierover gerust even bellen op 02/460.26.11 Groetjes, P. De Neef

• Kantoor: Merchtem

• Kantoor: Brasschaat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie. Degelijk personeel.

• Kantoor: Herentals

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel de mensen op kantoor als de hulp zelf zijn zeer professioneel en luisteren vooral naar hun klanten.

• Kantoor: Maasmechelen

• Kantoor: Sint-Niklaas

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niet vergelijken met een andere firma omdat ik direct gekozen heb voor Het Poetsbureau, maar als ik iets wil aankaarten betreffende de poetshulp word ik dadelijk gehoord en geholpen op een vriendelijke manier.

vriendelijke service en begripvol

• Kantoor: Vilvoorde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

heb geen ervaring met andere bureaus

• Kantoor: Heist-Op-Den-Berg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel geholpen, geen wachtlijst. Bij ziekte poetsvrouw direct vervanging. Heel tevreden van huidige poetsvrouw Ann.

• Kantoor: Ninove