4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb een zeer goede poetsvrouw. Als het vakantie kan je een andere krijgen maar heb dat nog niet gedaan.

• Kantoor: Diest

• Kantoor: Houthalen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn van in het begin heel tevreden over onze poetsvrouw, Lena, zij doet dit ontzettend goed wat onze ervaring met het poetsbureau alleen maar ten goede komt. Communicatie met het poetsbureau loopt ook vlot, ze zijn heel gemakkelijk bereikbaar mochten er vragen zijn.

• Kantoor: Tessenderlo

Gaan direct in op noden

• Kantoor: Brasschaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kan ik nog niet beoordelen wat de verschillen zijn Positief tijdig info wanneer hulp Stefania met vakantie gaat

• Kantoor: Genk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet anders of beter dan bij een andere poetsbureau.

• Kantoor: Asse

• Kantoor: Heist-Op-Den-Berg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds enkele maanden komt Wendy bij mijn ouders (Van Cutsem-Dupont Pollare)poetsen tot algehele tevredenheid. De dame doet niet alleen haar poetswerk uitstekend, maar is ook een aimabel en bijzonder hulpvaardig persoon! Het poetsbureau is correct qua inlichtingen en de telefonische contacten verlopen steeds heel hartelijk. Top!

• Kantoor: Ninove

4 sterren: goede service, goed behandeld

er werd een goed opgeleide poetshulp gestuurd; goede algemene opvolging;

• Kantoor: Tienen

4 sterren: goede service, goed behandeld

luisteren naar wensen , graag meer contact met de poetsaanvrager

Vriendelijke en efficiënte dienstverlening

• Kantoor: Leuven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze poetshulp MANKA is uiterst bekwaam. Ook mijn moeder Janssens Christiane , is zeer tevreden over deze hulp. Manka is iemand die van aanpakken weet en ook professioneel te werk gaat. Manka is een parel onder de poetshulpen !

• Kantoor: Leuven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niet vergelijken omdat ik nooit beroep heb gedaan opeen ander. Het is goed voor mij en zie niet in waarom ik een ander zou proberen

• Kantoor: Herentals

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze nemen steeds telefonisch contact. Regelmatig een mailtje om bvb aan de dag van de huishoudhulp te denken, dat we toch even aan de huishoudhulp moeten denken met te koud of te warm weer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn te vreden hebben nooit ander kuisburau gehad

• Kantoor: Bornem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Aangenaam onderhoud met de mensen van het kantoor zelf. Goede opvolging, goede communicatie en super vriendelijk. De poetshulp is ook steeds op tijd, correct en vriendelijk. Alleen zelfs met een uurtje meer wordt niet alles gedaan zoals wel zou verwacht worden. Bepaalde dingen worden niet elke week volledig gepoetst. Maar wel leuke person.

• Kantoor: Vilvoorde

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe steeds correct en vlot in communicatie en het vervangen indien nodig.

• Kantoor: Herentals

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net overstap gemaakt naar Het Poetsbureau, ben mijn poestvrouw gevolgd. Ik was namelijk zeer tevreden van mijn poetsvrouw. Vlotte overstap met duidelijke info.

• Kantoor: Temse

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De regelingen zijn goed , enkel de vakantieperiode van de helpers zou ik graag van hen ook bevestigd zien en vernemen. De helpster geeft dit door aan mij maar ik zou ook graag van het bureau horen dat dit de jaarlijkse vakantie van haar is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jullie staan altijd klaar om de mensen verder te helpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie, vriendelijk, geduldig, houden rekening met de wensen van de klant, positief ingesteld, hulpvaardig, problemen zijn er om opgelost te worden. als het goed is mag het ook gezegd worden. Dikke pluim voor het team ! Spijtig dat er nog steeds een tekort is aan poetshulp in het algemeen.

• Kantoor: Londerzeel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Soepel bij verlofperiodes, correcte en tijdige informatie. Vele jaren dezelfde hulp.

• Kantoor: Mechelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Afzegging voor 1 dag wegens onverwachte werken in huis was niet mogelijk, heb voor dienstverlening moeten betalen .Poetsvrouw wenste datum van uitvoering niet wisselen.