Er is een groot verschil in de meisjes.
Ik ben super tevreden van Marie-Claire Burms... ze doet haar werk perfect, altijd vriendelijk en heel netjes. SUPER MADAM!!!!
de poetsdame die ik nu heb is zeer vriendelijk en beleefd kuisen is minder,zeer oppervlakig kuisen soms zaken vergeten zet nooit of vergeet iets op zijn plaats te zetten zij is nu in verlof het poetsbureau heeft mij onmiddellijk voor 5keer vervanging wel met steeds dezelfde dame Ellen,de inzet van het poetsbureau is super,poetsdame minder.
Goede communicatie, per telefoon en mail; zeer efficiënt in het vinden van een vervang-huishoudhulp. Begripvol wanneer er toch iets mis gaat.
Wij zijn zeer tevreden over onze poetsdame Maria! Echter zijn wij in de laatste maanden drie keer niet verwittigd wanneer Maria niet kon komen poetsen (Wegens verlof/ziekte). Ik heb telkens hierover mijn ongenoegen geuit, maar ik stuitte telkens om weinig begrip van de kantoormedewerkers. Volgens hen is het onmogelijk om telkens iedereen op de hoogte te stellen. Volgens mij is dit toch net de service die het kantoor dient te geven en waarmee het zich kan onderscheiden van andere poetskantoren. Zeer jammer, wij blijven bij het poetsbureau enkel omdat we tevreden zijn over onze poetsdame, niet over de gehele dienstverlening. Hopelijk kan ik volgende keer wel een hoge score geven.
De grondigheid van de poetshulp en de opleidingen die ze krijgen zijn heel goed. Wanneer ik een vraag stel aan het poetsbureau duurt het wel heel lang voor er op gereageerd zal worden. Na mijn aanvraag voor poetshulp via mail heeft het maanden geduurd, tot dat ik er persoonlijk ben langsgegaan. Daarna kreeg ik plots snel poetshulp. Nu kreeg ik bericht van het poetsbureau dat mijn poetshulp niet meer zal komen en dat ze iemand nieuw gingen sturen. Na een week nog steeds geen nieuws. Zal ik hier weer zelf achter moeten gaan horen?
Het is wel anders maar niet beter. Het is bijvoorbeeld "anders" , omdat gedurende de tijd dat ik bij het Poetsbureau klant ben (2/3/18), ik slechts 10 (!!) keer een wekelijkse huishoudhulp heb gehad. De overige 12 weken kwam er niemand, dit volgens mijn Sodexo dienstencheques App. Die cijfers mag ik aannemen zijn correct. Dus je kunt beslist zeggen dat het Poetsbureau "anders" is, maar beslist niet beter. Ik ben zeer ontevreden.
Zeer goed opgeleide poetsvrouwen!
Goede communicatie bij het voorstellen van nieuwe poetsvrouwen en bij de afwezigheid hiervan. Kwalitatief goede en bekwame poetsvrouwen.
Kan niet vergelijken.
We werken met het poetsbureau zelf graag samen: deskundig en snel! Waar we tegen aan lopen is de kwaliteit van de personen die poetsen: erg langzaam, niet grondig genoeg, en weinig zelfinitiatief. Daarin waren we teleurgesteld. We hebben de indruk dat er vanuit het bureau weinig opvolging is.
er was doorgegeven dat Nadia Oudhri de hele maand juli niet moet komen poetsen. daarnet stond zij hier aan de deur. zij was dus niet geinformeerd. verliest zij nu een dag ? graag nakijken want dit is niet correct
snelle en vlotte vervanging van steeds betrouwbare mensen!
Zeer correct in afspraken maken, heel goede communicatie. Bv dat de vraag gesteld wordt voor al dan vervanging wanneer onze vaste hulp niet komt. Verder een heel goede poetshulp
De poetsvrouw (maria) is een zeer goede poetsvrouw, altijd vriendelijk altijd goedgezind,niets is teveel
zeer kwalitatieve huishoudhulp, we kunnen ze niet meer missen!
Een goede dienstverlening met prima personeel. De communicatie verloopt vlot.
Goede communicatie en opvolging.
Verschillende maanden op voorhand had ik al gewaarschuwd dat mijn poetshulp zou stoppen maar er werd geen actie ondernomen. Toen stopte mijn poetshulp dus inderdaad en zat ik zonder hulp. Nu, meer dan 10 maanden verder, heb ik nog steeds geen vervanging en men lijkt hiervoor ook weinig moeite te doen. Er wordt geen contact onderhouden, men laat niets weten en als men zelf belt is men vrij kort aan de telefoon. ik heb me dus moeten wenden tot een andere dienst om een nieuwe poetshulp te vinden.
het zijn gemotiveerde poetsvrouwen en evt nodige vervanging wordt goed opgelost
Sinds wij een " vaste" poetsvrouw hebben gaat alles goed en er is een goede communicatie .
Ik ben steeds snel aan een nieuwe poetshulp geholpen.