De poetshulp verstaat goed Nederlands. Ze is altijd op tijd. Ze doet wat we vragen. Ze is vriendelijk.
Top kantoor! Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam!
HADDEN GEEN ERVARING MET POETSBUREAUS ON WERD DAN OOK EEN AANBEFOLEN MET DE AAM IN-Z WAS DIT EEN GROTE MISING 60EU BORG +150 KM VERGOEDING DE HELFT VAN DE TIJD GEEN POETSHULP NA AANGETEKEND SCHRIJVEN VOOR TERUG GAVE BORG TOT NU TOE NOG ALTIJD GEEN ANTWOORD MET POETSBUREAU GEEN ENKEL PROBLEEM GEHAD BIJ DIT BUREAU DIT IS DAN ZEER AAN TE RADEN DE POETS HULP DIE WE NU HEBBEN ZEER BEKWAAM EN GEDIENSTIG EN ZEER VRIENDELIJK DIT IS EEN 9 OP 10 WAARD
de instelling op menselijk vlak, dichter bij de klant, geen afstandelijke toestanden. Echt top
Het poetsbureau Bornem is niet klantgericht. Slecht organisatie. Ik ben er ontevreden. Helemaal niet aan te bevelen.
Onze poetshulp is gemotiveerd en ziet werk. Ze neemt een enorme last van mijn schouders! Ook de communicatie met het bureau verloopt vlot.
Na verschillende slechte ervaringen wat betreft poetshulp heeft het kantoor in Heist op den Berg zijn uiterste best gedaan om de geschikte kandidaat te vinden en ook gevonden. Super dikke duim. Ik ben zeer tevreden.
Lui, onhandige mensen en amateurs ( Antwerpen bureau )
Het poetsbureau is anders maar daarom niet beter. Eerst ingeschreven via Brasschaat maar daar 1 en ander al van begin fout gelopen. Dan via het bureau in Antwerpen omdat we dringend een poetsvrouw nodig hadden. Snel iemand gevonden. Hiervan eerst niet zo tevreden. Dit gemeld aan bureau en hebben met haar een gesprek gehad. De volgende keer dat onze poetsvrouw kwam lag er nog steeds veel stof op de grond. Foto genomen en doorgestuurd naar kantoor Antwerpen maar geen reactie op gekregen. Poetsvrouw is van goede wil. Vergeet toch nog meubels, zaken af te stoffen of proper te maken. Geen oog voor detail. bv eens over de plinten, verwarming,.. gaan als je ziet dat er stof op ligt,...Ons vorig kantoor kwam de eerste maal ook met de poetsvrouw langs om met ons kennis te maken. Werden ook vaak gecontacteerd over hoe alles verliep en of we nog tevreden waren.
omdat ik tot hier toe kan rekenen op een behoorlijk correcte ingesteldheid van mijn poetshulp. Ik heb de indruk dat jullie mensen op een positieve manier worden begeleid.
Ik ben tevreden over Het Poetsbureau, de klantvriendelijkheid, efficiëntie, ... Maar de prestaties van de poetsvrouw zelf kunnen echt veel beter. Celine komt wekelijks 4 uur poetsen. De eerste weken verliep dit heel goed maar daarna ging de kwaliteit achteruit. De medewerkers van het bureau hebben naar mij geluisterd en hebben Celine duidelijk aangesproken. Toch merk ik zeker nog ruimte voor verbetering. Het tempo ligt echt te traag (heb zelf ook de proef op de som genomen) en Celine is niet nauwkeurig genoeg. Zo merken we dat ze niet in de hoeken poetst, de plinten en deurlijsten niet afstoft, ... Dit zijn zaken die ze over het hoofd ziet omdat ze het inzicht (nog) niet heeft. Ik denk dat ze wel gebaat is met een extra opleiding.
Pure afzetterij! Ik ben zwaar ontgoocheld omdat er niet gedaan werd wat ik vroeg en er 4 uren aangerekend werden terwijl er max. 2uren gewerkt werd!
Geen of moeilijk contact met hen, als je dan contact hebt wordt er niets mee gedaan en hoor je verder ook niets....
Zeer onbeleefd ! Totaal geen reclame voor het poetsbureau.......
Ben heel tevreden van de opvolging van het bureau. Er zijn reeds misverstanden geweest en deze zijn zoals verwacht goed opgelost.
Goede service met fijne klantvriendelijke medewerkers en fijn dat je een hulp hebt die verzekerd is en het vertrouwen heeft van het bureau. Indien nodig kan er altijd een vervanger komen en dat is ook prettig. Nu een half jaar verder ben ik erg tevreden.
De mensen van Het Poetsbureau in Bree onderscheiden zich tov van de vele andere dienstencheques bedrijven die we hiervoor gehad hebben. Je wordt WEL terug gebeld en op de hoogte gehouden van de zoektocht naar hulp. Hulp stelt zicht vooraf voor. Bij meerdere keren uitval worden we actief benaderd of we vervanging willen. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Poetshulpen zijn kundig.
De communicatie tussen klant en het bureau Paal verloopt moeizaam.
persoonlijke wensen en noden worden zoveel mogelijk nagestreefd , zeer goede poetshulp gevonden
Tijdens de drie jaar die ik klant geweest ben bij Het Poetsbureau heb ik 6 ‘vaste’ hulpen gehad en een tiental vervangingen. De voorbij 30 weken is mijn laatste poetshulp 15 keer geweest. Ik besef dat de schoonmaaksector niet gemakkelijk is, maar ik geraakte stilaan gefrustreerd omdat ik niet op de hulp kon rekenen die ik nodig heb . Ik heb dus mijn contract opgezegd en ik zoek een andere oplossing . Anders en beter 😉
Eerlijk gezegd vind ik jullie niet anders of beter. Vroeger kwam Elina bij ons poetsen en daar was ik heel tevreden over. Spijtig genoeg is Elina gestopt en sindsdien heb ik niet veel meer van jullie gehoord ... éénmaal werd er iemand gestuurd maar die is zelf niet binnen gekomen omdat hij duidelijk schrik had van de honden ... nochtans staat er in ons dossier dat we honden hebben ... ik zag de persoon reeds achteruit gaan bij het zien van de hond wanneer hij aan de deur belde ... Toen ik naar het bureau belde om dit te melden werd er mij gevraagd “bent u zeker dat er niets anders is gebeurd?” ... ik zou niet weten wat ... en hadden jullie mij verwittigd dat de persoon niet echt schrik had maar ook niet op zijn gemak was met honden had ik ze op voorhand in mijn bureau kunnen zetten. Sindsdien heb ik niets meer van jullie gehoord (ik denk dat dit sinds maart is) ... dat jullie mij dus vragen of ik tevreden ben van jullie service verbaast me enigszins ... Graag jullie reactie vernomen. Met vriendelijke groeten, Anne