Niet professioneel

Over de poetshulp zelf hebben wij geen klagen. Jammer genoeg koos zij voor een nieuwe uitdaging. Hiervoor hebben wij alle begrip en respect en we wensen haar ook veel succes. Wat we niet begrijpen is dat we deze beslissing van de poetshulp zelf moesten vernemen, minder dan 2 dagen voor de geplande poetsdag. Het Poetsbureau zelf laat van zich niets horen, ook 2 weken na het registreren van een klacht via de website blijft het stil. Hierbij komt het Poetsbureau zelf zijn eigen onevenwichtige contractuele bepalingen niet na. Dit is niet professioneel en kan zelfs niet amateuristisch worden genoemd. Het is pure onkunde en getuigt van een totaal gebrek aan respect voor de klant.

• Kantoor: Aarschot

Goede huishoudhulp en communicatie met kantoor

Ik heb sinds bijna 2 jaar dezelfde huishoudhulp. Bij afwezigheid contacteren ze mij steeds correct. Een dikke duim voor HHH Sandra en het Team van Meerhout

• Kantoor: Meerhout

Zeer slecht

Al 3 x niemand geweest met nu voor de derde keer een afmelding 15 min voor aanvang of zelfs te laat. Geen alternatief geboden. Je kunt niet op het poetsbureau rekenen!

• Kantoor: Antwerpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Team Asse Ben daar net langs geweest voor een job bij jullie Net thuis gekomen met.mijn man gepraat Hij was heel enthousiast Waardoor ik me ng zelf zekerder voel Dank u voor het vertrouw Tot donderdag team Asse Kijk er naar uit naar mijn test

• Kantoor: Asse

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Anders en slechter zul je bedoelen. Onbekwaam en onfatsoenlijk Ik stuurde een mail om mijn beklag te doen en ruim 3 weken later nog geen antwoord

• Kantoor: Hamont-Achel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen op het kantoor. Zoeken steeds naar een oplossing wanneer de hulp afwezig is.

• Kantoor: Lier

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer ontevreden over de manier waarop dit kantoor de dingen aanpakt! Of beter gezegd, NIET aanpakt!

• Kantoor: Mechelen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gedurende 2 u geprobeerd te bellen omdat mijn poetsvrouw niet is komen opdagen... geen antwoord... ook mijn poetsvrouw 4 keer gebeld...wat moet denken...

• Kantoor: Maasmechelen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verschillende keren problemen gehad omtrent prestaties met elektrische/papieren dienstencheques. We worden nooit verwittigd bij afwezigheid. De poetshulpen hebben precies nooit een opleiding gehad, delen worden overgeslagen

• Kantoor: Vilvoorde

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Spijtig dat er geen score 0 staat echt slecht tevreden reeds twee maanden niemand langs geweest..

• Kantoor: Dendermonde

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne dienstverlening. Heel vriendelijk en ze bieden altijd zo snel mogelijk een oplossing aan wanneer bvb een poetshulp eens niet kan of wanneer je zelf wat extra hulp wilt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Reeds vier maal zonder poetshulp geweest. 1 maal door ziekte(kan gebeuren), nu reeds driemaal dat gepland was en geen vervanging voorzien. Geen deftige sevice

• Kantoor: Dendermonde

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte poets dames en nog een slechtere communicatie!

• Kantoor: Meerhout

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met het kantoor, de leuke opleidingen die gegeven worden, iedereen is vriendelijk (zowel de medewerkers als mijn klanten).. Ik voel me heel goed in mijn job en ben blij dat ik de overstap heb gemaakt.

• Kantoor: Ninove

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij is het de eerste keer dat ik met een poetsbedrijf werk. Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Zowel van mijn hulp als van het bureau. Je kan er terecht als er een probleempje is. Als de hulp niet kan wordt je steeds op de hoogte gebracht en ook gevraagd of je iemand anders wenst. Ik kan iedere week met een gerust hart gaan werken en heb een zalig gevoel als ik weer in een proper huisje thuiskom. Ik durf het bureau aan iedereen aanbevelen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Qua communicatie schiet dit bureau echt te kort. Er wordt een poetsdame gezonden die afspraken niet nakomt en tevens nog bijkomende schade aanricht. De reclame en de slogan zijn veelbelovend... Maar wat daarna volgt is echt beneden alles... Geen vorm van beleefdheid of afmelden: terwijl je als klant toch echt ergens op rekent... Niet aan te raden. Ten sterkste af te raden zelfs. Blijkbaar zou het "zorgberdijf" erg hoog in het vaandel staan.

• Kantoor: Brasschaat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijk om voor te werken. Ze doen hun uiterste best om hun klanten de beste hulp te geven. Staan altijd klaar om te luisteren en te helpen. Jullie zijn toppers!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Poetshulp was niet secuur en beschadigde veel spullen. Tevens kwam ze altijd laat.

• Kantoor: Groot-Bijgaarden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is super hoe Ann en Heidi van het kantoor in Merchtem luisteren en meeleven naar/met de huishoudhulpen. Ze hebben een heel goed inzicht in wat haalbaar is in het werk. Ik ben een heel tevreden huishoudhulp en zij hebben daar veel mee te maken. Ook toffe klanten en vertrek altijd heel gelukkig naar huis als ik weet dat ik mijn klantjes een goed gevoel kan geven als ze thuis komen na hun werk. Doe dit met veel passie en het is altijd tof om toch na redelijk wat ervaring nog nieuwe dingen bij te leren. Geen seconde spijt van mijn keuze op werkvlak en veel zin om er te blijven voor gaan. Bedankt Ann en Heidi om er voor ons te zijn, jullie enthousiasme, vriendelijkheid en hulp maakt het grootste deel uit van mijn werkvreugde.

• Kantoor: Merchtem

2 sterren: slechter dan verwacht

Niet anders ook niet beter. Ze zijn open tot 17.30 volgens de website echter kan je er om 17.12u al niemand meer telefonisch bereiken.

• Kantoor: Beveren

2 sterren: slechter dan verwacht

Anders zeker, beter niet! Mijn poetsvrouw werkte hiervoor bij een ander bureau. Maar omdat ik zo tevreden was van haar ben ik mee naar het poetsbureau gegaan. De ene keer bellen ze wel als ze ziek is en de andere keer niet (terwijl ze wel aan mijn poetsvrouw communiceren dat ze de klanten op de hoogte zullen brengen). Als je achterstaat met dienstencheques dan zijn ze er wel om meteen te bellen, maar verder laten ze de klanten vaak in de steek.

• Kantoor: Lier

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het Poetsbureau is zeker 'anders en beter'. De consulenten staan steeds klaar voor ons als werknemer. De aanpak is persoonlijk en we worden niet als een nummer gezien en behandeld. Als klant moet je zeker niet twijfelen om voor Het Poetsbureau te kiezen, de consulenten doen steeds hun best om iedereen verder te helpen. Bedankt aan Ellen, Katia, Nathalie en Stefanie

• Kantoor: Ninove

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik voelde de klik direct zeer vriendelijke mensen zeer goede info gekregen en vooral een zeer mooi ogende bureau groetjes

• Kantoor: Gent

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Lang geduurd eer degelijke poetshulp gevonden werd, die kon strijken en poetsen.Annick heeft dit goed opgevangen en nu wel goede hulp,maar veel afwezig. Steeds laattijdig of niet verwittigd wanneer poetshulp ziek is, gebeurt meer dan eens. Communicatie kan beter en screening kandidaten

• Kantoor: Groot-Bijgaarden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een gedreven team en vriendelijke mensen

• Kantoor: Bilzen