Vriendelijk en beleefd.

Helpen direct, zijn aardig, concreet, eerlijk, begroeten u. Heel vriendelijk.

• Kantoor: Waregem

Geen aangename ervaring

De poetsvrouw deed niet altijd wat ik vroeg, sprak niet zo goed Nederlands, dus verstond mij misschien ook niet altijd goed. Ze was ziek, geen telefoon van het bureau of haar. Vervanging ook ziek gevallen. En na 2weken nog steeds geen vervanging te zien of zelfs geen telefoontje van het bureau.

• Kantoor: Dendermonde

Super!

• Kantoor: Eeklo

onbeleefde telefonische reactie

Onze poetsdame was te laat. Volgens het kantoor had ze zich vergist van klant. De kantoorhoudster had weinig begrip voor het feit dat wij de deur niet kunnen openen (wij hebben ook ons werk). Dat de poetsdame later die dag ook niet kan komen poetsen is ook raar voor de kantoorhoudster. Als wij antwoorden dat dit niet lukt krijgen wij als reactie: "OK, en de telefoon wordt dichtgesmeten"... Geen feedback over wanneer de poetsdame dan wel nog zal komen. Voor ons genoeg om het vertrouwen kwijt te zijn en de samenwerking stop te zetten.

• Kantoor: Oostende

Duidelijke vriendelijke uitleg van bureau en fantastische zelfstandige poetshulp.

Na een informatieve intake ging mijn hulp van start. Ze kwam eerst kennis maken en zo konden we werkzaamheden en verwachtingen afstemmen. Ze is een hard en precies werkende vrouw snel van begrip en ik vertrouw haar volledig. Als ik op vakantie ben kom ik in een tip top schoon huis terug. Ik hoop dat ze heel lang voor me blijft werken en wil de hulp niet meer missen.

• Kantoor: Lommel

Omdat ik heel tevreden ben van poetsbureau en van mijn werkgevers echt top mensen en heel tevreden d

Één top team

• Kantoor: Roeselare

goede communicatie met klanten

worden op tijd verwittigd, goede communicatie met het kantoor, doen hun best om vervanging te regelen

• Kantoor: Asse

Hele goede dienstverlening en altijd vriendelijk en behulpzaam.

Consulenten zijn vriendelijk, behulpzaam en proberen altijd een oplossing te zoeken.

• Kantoor: Asse

Perfecte service

Kelly is de beste consulente in Het Poetsbureau in Beerse!!

• Kantoor: Turnhout

Slecht!

Poetshulp komt eerste dag al niet opdagen. Poetsbureau niet telefonisch bereikbaar. Geen telefoontje, mailtje, niks. Slechte service. Hier moet je niet zijn om geholpen te worden!

• Kantoor: Groot-Bijgaarden

niet echt tevreden over mijn laatste poetshulp

IK kan niet stoefen over Kelly, ik heb het lang volgehouden, maar de laatste keer, was het er over, werk ziet ze niet, ik zou er altijd moeten bij zijn, dat is niet de bedoeling, ik krijg nu een nieuwe en hoop dat dit ,beter wordt. Over het poetsbureau ben ik wel tevreden, ze doen echt hun best om alles goed te regelen

• Kantoor: Wijnegem

Al 6 maanden aan het wachten op een schadevergoeding.

In ons contract staat vermeld dat de verzekering de schade terugbetaald die de poetshulp aanricht na 6 maanden nog steeds geen verzekeringmaatschappij gemeld.

• Kantoor: Ninove

Slecht

Van de 3 keer dat er een huishoudhulp werd geregeld heeft het poetsbureau 2 keer hun kat gestuurd. Nooit voor vervanging gezorgd. Hun antwoordt : we kijken of er iemand voor een gesloten deur staat en stuur deze dan naar jullie?.? Communicatie is 0,0. Zowel naar de klanten als naar het personeel toe! Heel onbeleefd aan de telefoon, zeker als er naar hun gebeld wordt met klachten. De reclame die er gemaakt wordt is totaal overroepen. Zo een slechte dienstverlening!

• Kantoor: Ninove

Geweldige poetshulp, vreselijk bureau

Dit bureau communiceert niet over: verlofperiode, ontslag of vervanging van poetshulp. Ik was zeer tevreden over onze poetshulp zelf, maar op de medewerkers in het kantoor hoef je niet te rekenen.

• Kantoor: Merelbeke

slecht

nooit geen vervanging beschikbaar je moet er altijd zelf voor bellen elke week opnieuw om vervanging te kunnen hebben. terwijl onze vasten voor een lange tijd uit is. sturen mensen voor te strijken en dan kunnen ze niet strijken maar je moet ze wel betalen zeg je dat iemand niet meer hoeft te komen omdat ze niet kan goed kan strijken en dan sturen ze dezelfde persoon de week erna toch weer langs en weer moet je ze betalen. terwijl je wasmand maar voor de helft is gedaan. (T-shirts en keukenhanddoeken) en geen overvolle wasmand wij moeten onze dagen op tijd doorgeven wanneer de poetshulp niet hoeft te komen en zij zegen gewoon volgende week kom ik niet heb verlof en dan is het voor ons los het maar op. ik zit nu al bijna een maand zonder hulp (of iemand die het niet kan) en wij zijn zelfstandig en hebben dus ook niet te tijd om het zelf te doen. er is een keer een man geweest die er vervanging heeft gedaan en die had om een namiddag tijd iemand voor ons gevonden en had dat dan ook voor 3x ingepland en dan komen er weer anderen die er denk ik vast werken en die veranderen of die kunnen dan niemand anders vinden. en op het laatste van een gesprek krijg je dan de melding ja mevrouw anders moet u het eens op een ander proberen. sorry maar dit vindt ik geen servies

• Kantoor: Bilzen

Te oppervlakkig

Wegens rugproblemen had ik een poetshulp nodig. Heb er inmiddels 5 verschillende gehad. De eerste was best maar heel traag.... helaas is zij verhuisd. De overige werken ofwel te brut (verschillende zaken zijn stuk geraakt) of te oppervlakkig. Vervangers zijn al helemaal niets. Momenteel heb ik de poetshulp opgezegd en doe ik het terug zelf want weer komt er een vervanger omdat mijn “vaste” uit ligt. Nu merk pas echt hoe oppervlakkig alles maar gedaan is.... Ben ik tevreden? Neen, niet echt.

• Kantoor: Sint-Niklaas

Zeer slechte ervaring

De meeste consulentes kennen hun job niet, sjoemelen met onbetaalde afwezigheid als er klanten wegvallen terwijl hiervoor loon dient uitbetaald te worden. Weten niet hoe ze feestdagen verplicht dienen uit te betalen bij zwangerschapsverlof. Pas na dreigementen van de sociale inspectie en vakbond gaan ze over tot betalen. En beste loonpakket? Zowel bij Itzu Home en Trixxo krijg je hetzelfde brutoloon + 6 euro maaltijdcheques ipv 4 euro zoals bij jullie. En niet vergeten te vermelden dat een werknemer die een bedrijfswagen wenst hiervoor de maaltijdcheques, hun tijdsvergoeding, verplaatsingsvergoeding en vergoeding voor woon-werkverkeer moet inleveren. Dat is voor een fulltimer al snel op 250€ netto afgeven.

• Kantoor: Maasmechelen

Zeer slechte communicatie en valse input in online dossier

Op een jaar tijd kreeg ik 6 verschillende poetshulpen aangeboden. Dan kwam de één als is niet opdagen, dan stuurt het bureau mij 1 dag voordien dat de poetshulp niet meer beschikbaar is enzo... De laatste poetshulp kwam op 30/11. Van die mevrouw was ik zeer tevreden. Maar nadien stopte de samenwerking weer omdat ze zou gaan studeren. Toen heb ik gemaild dat ik niet verder wilde samenwerken met het poetsbureau omwille van de moeizame opvolging, ondanks dat ik nog 1 check over had. Via mijn online dossier geven ze aan dat 25/01 nog iemand zou zijn komen poetsen. Ik kreeg hier geen bericht van? Ik heb niets kunnen terugvinden van communicatie, zowel langs mijne en kant van het poetsbureau zelf, dat er iemand zou komen 25/01. Zij zouden zonder enige afspraak iemand kunnen inplannen zonder dat daar enige afspraken of communicatie omtrent is geweest? Nu blijkt dat ik dit niet betwist heb (omdat ik na 30/11 niet meer online ben geweest om mijn dossier te bekijken, aangezien ik de samenwerking had stopgezet) en dat ik daarom geen poot heb om op te staan. Ondertussen willen ze mij al dagvaarden. Ahja.. volgens de dame aan de telefoon (Ann), zou de laatste poetsvrouw een papiertje op mijn ijskast geplakt hebben dat er enkele feestdagen zouden plaatsvinden tussen 30/11 en de volgende 'afgesproken' datum...!!!??? Dit is ongezien! Zeer slecht bureau en nog slechtere service en valse verklaringen ! Hou zeker allemaal jullie online dossier in de gaten! Als zij een prestatie ingeven (zonder dat jij daar enige communicatie of afspraak om heb gemaakt), heb je slechts enkele dagen om deze te betwisten.

• Algemene tevredenheidsscore N.v.t.
  • Kantoor: N.v.t.

Geen communicatie

Plus had ik een kuisvrouw die geen vensters kon kuisen met spons en zeemvel

• Kantoor: Herentals

Niet vriendelijk personeel

Het personeel dat op het poetsbureel zelf werkt is niet vriendelijk. Ze houden weinig rekening met gemaakte afspraken. Het poetspersoneel zelf is wel zeer goed en betrouwbaar. Ik heb met jullie poetsbureel een zeer geïrriteerd gesprek gevoerd. Zeer onaangenaam, niet correct en zeker niet klantgericht.

• Kantoor: Diest

Top ervaring!

Top Ervaring! Mensen worden gescreend vooraleer ze starten. Juiste dame op juiste plaats ! Volgens de noden vd klant. Thx lutg weymiens

• Kantoor: Bornem

Je moet je plan maar trekken...

Via Poetsbureau een huishoudhulp gehad die pas tewerkgesteld was. Ondanks zijn weinige ervaring, deed hij zijn werk goed. Na een maand meldde hij van job te zijn veranderd, hetgeen hij tijdig heeft gemeld bij het bureau doch ik heb zelf moeten bellen met de vraag of er spoedig vervanging zou komen. Het Poetsbureau heeft helemaal geen vervanging aangeboden en niets meer laten weten, waardoor wij meer dan een maand zonder poetshulp zaten... andere bureau’s melden dat er altijd tijdelijk vervanging komt totdat er een nieuwe vaste werkkracht kan ingezet worden, dit is hier dus niet gebeurd...

• Kantoor: Maasmechelen

Vriendelijk en op en top tevreden

Superrrrrrr

• Kantoor: Sint-Truiden

zeer goed bureau in Antwerpen!

Ik werd direct verder geholpen in Antwerpen. Direct een goede huishoudhulp gekregen die van aanpakken weet.

• Kantoor: Antwerpen

een ramp bij afwezigheid poetshulp

Dit is reeds de tweede keer dat ik niet verwittigd wordt wanneer de poets dame wegens ziekte niet kan komen en als je telefoneert neemt die dame daar niet op terwijl ze er wel is,als je haar erover aanspreekt zegt ze dat ze bezig is, bij de vorige (Isabelle)was er steeds een verwittiging met de vraag voor vervanging enz,deze is een onvriendelijk mens met praktisch geen werkethiek,van mijn poetshulp ben ik wel tevreden,dit was de laatste keer en ga me deze keer niet kwaad meer maken

• Kantoor: Tervuren