Filters

9

Top!

Jaren geleden zijn wij gestart met de interieurbeplanting met onderhoudscontract. Blijft dagelijks een plezier overal goed verzorgde planten te zien staan! Grappig detail, bij de jaarlijkse schoonmaak tijdens de bedrijfssluiting met de kerst, worden alle planten in onze boardroom geplaatst zodat alle vloeren gereinigd kunnen worden. Op 2 januari, wanneer de meeste weer naar kantoor komen, is er altijd een druk geruzie van welke plant van wie was.... Helaas vallen de Post-it memo's nog wel eens van de plantenbak :-)

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Fijne samenwerking

 • Aanbevelen? Ja
7

Het heeft lang geduurd

De planten zijn mooi en worden goed verzorgd, helaas duurt het erg lang voordat een plant wordt vervangen als dat nodig is. Er zijn zeker 5 maanden overheen gegaan na de constatering dat de plant dood was en het plaatsen van een nieuwe plant.

 • Aanbevelen? Ja
9

De service van firma de Klerk is prima !

Ieder jaar levert deze leverancier aan de klant van CBRE - Deloitte prachtige kerstbomen in de maand December!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontzettend fijn!

Hele snelle, persoonlijke service. Goed contact, fijne dienstverlening en de boom staat prachtig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een dikke 10!

Vanaf het eerste contact al enorm tevreden. Communicatie is erg fijn, zelfs als er last minute dingetjes wijzigen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. De boom staat mooi te shinen op kantoor! Ik raad iedereen De Klerk B.V. aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service en prachtige planten!

Wij zijn super tevreden met de mooie beplanting in ons kantoor. De moswand is een echte eyecatcher en we hebben hier al veel complimenten over gehad.

 • Aanbevelen? Ja
7

Fijne samenwerking

Wij ontvangen de mail van jullie met alleen een referentie nummer en offerte, graag in het vervolg ook de locatie vermelden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en fijne samenwerking!

Op 2 locaties hebben we interieurbeplanting aangeschaft bij de Klerk. Op 1 locatie hiervan een mix van echte en kunstplanten. We zijn juist geadviseerd en de prijs-/kwaliteitverhouding is goed.

 • Aanbevelen? Ja
8

Door de samenwerking en adviezen van Rianne, kom ik graag bij de Klerk.

Door de samenwerking en adviezen met Rianne kom ik graag bij de Klerk. Zij is deskundig en doet er alles aan om binnen haar mogelijkheden, de klant tevreden te stellen. Ik kan óók heel goed slagen bij De Klerk voor Artificial Plants.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring

Kwaliteit van de planten is erg goed. Medewerkers zijn klantvriendelijk en deskundig. Groot assortiment van planten en bloembakken, potten. Erg stijlvol

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionals ten top!

Hele fijne en gemoedelijke samenwerking met het mooiste Interieurbeplantingsbedrijf van Nederland!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed advies en mooie potten en planten.

Het bezoek aan de showroom was prima met goed en nuttig advies. Jammer was dat de levertijd van 2 weken uit liep tot 2 maanden en er geen contact met ons werd opgenomen om dit te melden. De levering was goed verzorgd door vriendelijk personeel. Met het resultaat zijn wij (2 weken na levering) erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf met super service en kwaliteit

Ik heb een Yucca plant gekocht met een prachtige handgemaakte pot. De Klerk heeft zeer gekwalificeerd personeel in dienst. Zeer behulpzaam en super vriendelijk. Geweldige service en voor vragen kun je altijd terecht. Ik kan iedereen aanraden om bij De Klerk zijn planten te kopen! Top bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne samenwerking en bij uitvoering wisten de medewerkers precies wat ze moesten doen.

Personeel van De Klerk reageert snel en adequaat met opvolging binnen een zeer acceptabel termijn. Enige minpuntje, vandaar niet de 10, was dat ik na het tekenen van de offerte na enige tijd zelf moest navragen wanneer de werkzaamheden uitgevoerd werden. Bij uitvoering wist het personeel exact wat er gedaan moest worden, waardoor wij er geen omkijken meer naar hadden.

 • Aanbevelen? Ja
8

De beplanting maakt het kantoor gezelliger.

Door de vele beplanting ziet het er veel gezelliger uit op kantoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgeloos en meedenken

Fijne organisatie, schakelen snel en denken goed met je mee over de beste oplossing voor jouw organisatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig advies voor de vergroening van onze nieuwe bedrijfspand

De Klerk heeft ervoor gezorgd dat ons nieuwe bedrijfspand aangekleed is met de mooiste planten. Na een telefoontje, dezelfde week al persoonlijk advies gekregen op locatie. De potten en houtenrotan bakken passen perfect bij ons in het kantoor en ontvangstruimte. Hier krijgen we veel complimenten over. Twee grotere bakken moesten met de trap op naar boven. Dit was voor het vriendelijke leveringsteam geen enkel probleem. We hebben hierna zelfs nog een nalevering laten uitvoeren. Na de levering alles keurig achter gelaten! Spitheid, correct en netjes werken deze mannen! Heel blij ermee! Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Fijn bedrijf, veel kennis en ervaring, geweldige kwaliteit en aardige mensen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor dit bericht! Fijn te lezen.

2

Honden drollen en plas in de showroom

Onlangs was ik in Veldhoven bij de Klerk en zag in de luxe showroom plotseling honden drollen liggen! Ik keek beter om me heen en er lagen ook plas sporen. Heel bizar en onhygienisch. Nog nooit in een bloemenzaak gezien. Ik lees op de website dat Tessa Jansen schrijft: "In ons kantoor is er veel aandacht voor het binnenhalen van de natuur (biophilia) Mensen hebben verbinding met de natuur nodig om zich prettig te voelen en gezond te blijven." Nou dat nemen ze daar bij de Klerk wel erg letterlijk!

 • Aanbevelen? Nee
9

Fijne werkomgeving met planten en bloemen

In ons kantoor is er veel aandacht voor het binnenhalen van de natuur (biophilia). Mensen hebben verbinding met de natuur nodig om zich prettig te voelen en gezond te blijven. Samen met de Klerk hebben we een prachtige moswand gecreert en worden planten als natuurlijke scheidingswanden tussen de werkplekken gebruikt. Nu ook een zijde boeket op de receptiebalie laten maken; wat een eyecatcher. Een kunstwerk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk & professioneel

Jos heeft ons vanaf start traject in alles goed ondersteunt en meegedacht. Het resultaat is prachtig geworden waarbij we ook goed ontzorgt zijn tijdens de verhuizing met betrekking tot de bestaande beplanting.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Nadat in eerste instantie de verkeerde plant geplaatst was vanwege te weinig licht, is het vervolgens mega goed opgelost door Gulseren en zijn wij nu elke dag nog hartstikke blij met onze nieuwe kunstplant!

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

uitstekend

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

Goede en snelle service en top kwaliteit!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.