Persoonlijke en betrokken benadering

Kundig, geduldig en effectief

Voor een letselschade claim heeft Sophie de Wolf me uiterst goed bijgestaan. Dit werd gedaan met medeleven, geduld en kennis van zake, waardoor ik erg tevreden ben met het algehele proces en het eindresultaat. Ik kan niet anders dan dankbaar zijn en Wijs Letselschade ten zeerste aanbevelen.

Goede bijstand, nemen je zorg uit handen.

Wijs Letselschade heeft mij goed geholpen bij een bedrijfsongeval. Direct financielezorg uit handen genomen en ook in het latere traject mij goed vertegenwoordigd. Zo bleef de verstandhouding tussen mij en mijn werkgever goed.

Super!!

Fijne samenwerking. Snel reageren en doorpakken Ze ondersteunen je en geven goed advies.

Tevreden

Deheer Bouwmeister is vriendelijk en denkt met je mee. Hij legt alles duidelijk uit en helpt je op een prettige manier door het proces heen.

Goed geholpen

Ik ben blij dat ik zo goed ben geholpen en wat fijn dat Sofie van der Wel bij het huisbezoek aanwezig was.

Professioneel met een toegankelijke houding

Dankzij Sophie de Wolf goed advies, een luisterend oor en voldoende uitleg op mijn vragen tot een mooi, bevredigend eindresultaat gekomen waarvoor.

Alles OK

Prettige samenwerking, de schade regeling is naar tevredenheid afgehandeld.

Top, vanaf begin tot eind!

Ik ben vanaf het begin tot het eind goed geholpen door Wijs!

Vakkundig en professioneel ondersteund.

Na mijn ongeluk werd me door naasten gewezen op de mogelijkheid en wenselijkheid van het contact zoeken met een letselschadebedrijf. Via internet kwam ik terecht bij Wijs-letselschade. Daarmee heb ik contact gelegd en ben heel betrokken geholpen. Ik had wel een schadedossiernummer, maar was absoluut geen nummer. Dankzij persoonlijk contact met een gedreven werkneemster ben ik prima geholpen. Mogelijk? Wenselijk? Ja. En noodzakelijk! Dat zeker.

uitstekende letseladvocate

Ik ben vanaf het begin goed ge-informeert en ook over hoelang het ongeveer ging duren. Ik kreeg boven verwachting meer dan dat ik zelf in gedachte had uitgaand ervan de andere letsel genoten, al met al een hele goede letselschade advocate

Super positief!

Sophie heeft ons super goed geholpen; ze is heel positief, meelevend en geeft veel vertrouwen in een goed afloop. Dank je wel Sophie!

naar tevredenheid ondersteund, geadviseerd en geholpen

dankzij een goed advies, een luisterend oor en voldoende uitleg op mijn vragen tot een mooi, bevredigend eindresultaat gekomen waarvoor dank. ik kon mijn verhaal vertellen over de invloed van een arbeidsongeval op alle aspecten van mijn leven, had het gevoel gehoord en begrepen te worden en werd goed begeleid en ondersteund in het verkrijgen waar ik wettelijk recht op heb

Uitstekend geholpen

Fijn contact, altijd bereikbaar en erg goed geholpen met mijn situatie.

Wijs Letselschade heeft in eerste instantie telefonisch contact met ons opgenomen, dat was op zich al een fijn gesprek. Later is Naomi bij ons op huisbezoek geweest, heeft ons goed uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk gaat en nam hiervoor ruim de tijd. Door ons het verhaal te laten doen en vragen te stellen heeft ze een goed verslag gemaakt van de situatie. Dus tot nu toe erg tevreden over Wijs Letselschade.

Hoop en geduld

Mijn ervaring hierin is dat er geduld en vertrouwen in het werk van de advocaat (Marijn dus!!), op een goede afloop, moet zijn.

Enorm positief.

Ondanks dat de politie mijn aanrijding op de fiets met een auto afdeed alsof ik door oranje licht zou zijn gereden, heeft mevr. Van der Ven dit weten om te buigen zodat de tegenpartij zowel mijn fietsschade als de maanden inactiviteit wegens een diepe kniewonde vergoedde. Ik benzeer tevreden met de mij toegekende vergoeding.

Comforting

Great service

• Would you recommend us? Yes

Top service!!!

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Wijs letselschade , ik en mijn vrouw zijn erg goed geholpen door Sofie, die ook veel belangstelling had hoe het met ons ging, ik heb zelf niks hoeven te regelen, alles heeft zij gedaan heel fijn , vooral als het met jezelf niet echt goed gaat, dan is het heel fijn dat je zo goed en persoonlijk word geholpen, dankjewel Sofie.! Claudio

Uitstekend werk verricht voor mij

Ik werd door een tussenpersoon gewezen op het feit dat ik een letselschade advocaat in de arm moest nemen. Die heeft veel zorgen uit handen genomen. Voor mij een uitstekende keuze geweest.

Ik ben heel tevreden over de professionele en duidelijke begeleiding bij mijn letselschadezaak.

Mijn ervaring met Wijs letselschade heel positief geweest. Vanaf het begin werd alles duidelijk uitgelegd, wat voor mij erg fijn was omdat ik zelf weinig kennis had over dit onderwerp. Ik voelde me goed begeleid en altijd serieus genomen. De communicatie was helder, ik wist steeds wat de volgende stap zou zijn, en uiteindelijk is mijn zaak succesvol en naar volle tevredenheid afgerond.

Hebben dit snel opgepakt voor mij. Aardige medewerkers die alles vlot hebben aangepakt. En dit tot een goed einde hebben gebracht.

Opluchting

In een periode waarin mijn leven door een ongeluk volledig stil kwam te staan, kwam ik terecht bij Anne van Wijs Letselschade. Zij heeft mij de afgelopen jaren door alles heen geholpen altijd luisterend, duidelijk in haar uitleg en met oprechte betrokkenheid. Ik heb me echt gezien, gehoord en begrepen gevoeld. Het was zó fijn om te merken dat iemand niet alleen aan mijn kant stond, maar ook wist wat er allemaal op je afkomt in zo’n proces. Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun en deskundigheid van Anne. Dankzij haar heb ik dit traject met vertrouwen kunnen afsluiten.

Super goed en vriendelijk geholpen

Vlak na mijn ongeluk werd er contact opgenomen door Sophie en hierdoor ben ik super goed geholpen

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had om te herstellen

Brenda Oonk heeft mij en mijn gezin fantastisch geholpen nadat het allemaal niet wilde vlotten in het contact met de wederpartij dat we zelf ruim een jaar hadden onderhouden. Ze was meedenkend en heel duidelijk over de mogelijkheden die we hadden gaandeweg het proces en de daaruit volgende scenario's waar we rekening mee moesten houden. Ook heeft zij zich hard ingezet om niet alleen de nodige financiële compensatie te ontvangen, maar vooral om de juiste professionals om mij heen te verzamelen uit haar netwerk om mij na mijn auto-ongeluk van mijn lichamelijke klachten af te helpen en me weer aan het werk te krijgen op een manier die paste bij onze inmiddels veranderde gezinssituatie. Dit was de hulp die we nodig hadden en we hebben een heel goed gevoel bij hoe we zijn geholpen en hoe we de letselzaak hebben kunnen afhandelen.

Torenlaan 15

1251 HE Laren