Filters

10

Top

Sofie heeft mij top geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig..!!!!

Ik ben uitstekend bijgestaan door Sofie Van Der Wel, niet alleen juridisch maar ook persoonlijk. Grote complimenten voor haar deskundige werk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch!

Zeer goede begeleiding en informatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Bekwaam en efficiënt

Wijs Letselschade heeft voor mij echt het verschil gemaakt tussen het er alleen voor staan en het samen doen. Professioneel en zeker persoonsgericht. Goede uitleg ontvangen van de mogelijkheden binnen mijn casus. Brenda zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Backoffice is tijdens openingstijden zeer goed bereikbaar; een visitekaartje voor Wijs Letselschade!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer correcte en heldere ondersteuning in een lastig juridisch proces

De heer Hokke van Wijs Letselschade heeft mijn moeder gedurende een lastig proces van schulderkenning van de tegenpartij, genoegdoening en schadeloosstelling van de geleden schade, zowel juridisch als praktisch zeer goed bijgestaan. Daarbij heeft hij ook moeite gedaan om de emotionele aspecten van zo'n proces goed te verwoorden en mijn moeder daarin te ondersteunen. Kortom een prettige samenwerking met een mooi resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Professioneel snel reageren en zeer hulpverlenend

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige Firma

Ben via familie aan deze Letselschade advocaaten gekomen! Goed en oprechte informatie gekregen, hebben mij zeer goed bijgestaan in een schadeclaim! De uitslag was geweldig, goede communicatie met de advocaat gehad Anne, heeft mij bijgestaan in het hele traject.! Vriendelijke personen bij dit kantoor! Mensen heeft U hulp nodig bel ze gerust, en ze helpen U zo goed en eerlijk! Geweldig service!!

 • Aanbevelen? Ja
10

fijne prettige juridische en feitelijke hulp en ondersteuning

rustige uitleg van het proces, reële verwachting vertellen en met aandacht en voor mij er zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en zeer behulpzaam

Mijn Ervaring is dat ik goed geholpen ben met de juiste adviezen. Er wordt naar je geluisterd en meegedacht in oplossingen. De informatie die je krijgt is soms veel en niet gelijk duidelijk (vak termen) en ook hierin nemen ze de tijd je alles helder uit te leggen. In mijn geval heeft het lang geduurd tot ik bij het eindpunt was in de letselzaak, omdat ikzelf met heel veel twijfels zat. Ook hierin al het geduld en fijne begeleiding om zo toch tot een afwikkeling te komen. Ik wil Anne bedanken voor al haar tijd, moeite en aandacht voor mijn zaak!

 • Aanbevelen? Ja
10

Verlichting in een onrustige periode

Heel prettig ervaren, zou niet weten waar ik het zonder Wijs Letselschade gezocht zou moeten hebben. Dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers

Nemen hun zaak zeer serieus. Mijn zaak van het bedrijfsongeval loopt nog, maar tot nu toe doen ze echt hun best om het voor mij zo makkelijk als mogelijk te houden. Niet alleen professioneel maar ook empathie voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn!

Goed contact met goed resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, vriendelijk en altijd goed bereikbaar

Altijd fijn contact met Wijs Letselschade. Behulpzaam en kundig op hun vakgebied. Ervaren als echte ondersteuning bij een vervelend ongeval met de fiets.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende en persoonlijke service

Perfect geholpen en ook vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende communicatie

Vriendelijke communicatie om de paar weken met echte belangstelling

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed begeleid en geholpen!

Ik ben heel blij met de begeleiding vanuit Wijs Letselschade. Vooraf wist ik eigenlijk niet eens dat zoiets bestond. Als je in een vervelende situatie terecht komt. Is het fijn dat je op Wijs kunt terug vallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Maatwerk, betrokken en juridisch scherp

Hele goede begeleiding gekregen. Altijd betrokken, medelevend en vriendelijk geholpen in mijn 1,5 jaar durend traject. Niets minder dan lof!

 • Aanbevelen? Ja
7

Alles is goed geregeld met de verzekeraar

Ik ben in het begin van 2024 aangereden met mijn scooter de chauffeur van de auto was in eerste instantie door gereden na het ongeluk (die heeft hem later gemeld bij het politiebureau) Wijs letselschade heeft mij goed geholpen om alles netjes af te handel met de tegen partij

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, begripvol en kundig!

Na mijn ongeluk ben ik erg goed geholpen door Wanda van wijs letselschade! Goed mail en telefonisch contact gehad. Erg begripvol en empatisch. Ik ben blij dat we tot een goed einde zijn gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer correct en met empathie ben ik begeleid.

Ik ben bijgestaan door Mevrouw MR Anne Meyerman ,Laren Wijs letsel schade , zij heeft mij van het moment van ongeval tot heden op een hele professionele en empathiesche wijze bijgestaan . Hier ben ik Anne dan ook heel dankbaar voor .

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed geholpen en alle ander woorden zullen de lading niet dekken.

Na een bedrijfsongeval rechtshulp gaan zoeken. En vond Wijs Letselschade tijdens mijn zoektocht. (Kende dit bureau niet) Na een telefoontje en het maken van een afspraak voor een gesprek bij mij thuis ging alles starten. Het contact met alle medewerkers is gewoon fantastisch men heeft gewoon de tijd voor al je vragen en problemen. Daarbij krijg je of je nu belt of mailt binnen korte tijd een antwoord of reactie en of advies. En nu mijn zaak ten einde loop wil ik alle dames heel erg bedanken, dus even een bedankt van mijn kan voor. Charlotte, Ans en Paula.

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon tevreden over Sofie van der Wel!

Ik ben onwijs goed geholpen door Sofie van der Wel in de zaak van mijn 8jarige zoontje. Die een ernstig verstandelijke beperking heeft. Hij is aangereden door een auto. Het was een unieke en lastige zaak. Sofie gaf niet op. Ze was heel professioneel, duidelijk en onwijs menselijke in persoonlijke begeleiding en communicatie. Dank je wel Sofie voor alles je bent een Topper!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en persoonlijk gaan soms prima samen!

Na een verkeersongeval was ik letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Omdat ik zeer veel stress ondervond van de communicatie met de automobilist die mij als fietser had aangereden besloot ik juridische hulp te gaan zoeken, die tot mijn verbazing kosteloos bleek te zijn. Bij het googelen stuitte ik op een zeer lovende beoordeling van Wijs Letselschade. De beoordelaar was in het bijzonder zeer te spreken over de ondersteuning door mr. Romy van der Blom-Dassen. Ik besloot contact op te nemen met Wijs Letselschade en werd al snel teruggebeld: door Romy! In het daaropvolgende traject heeft Romy mij voortdurend ondersteund met juridisch advies en een luisterend oor. Ze was goed bereikbaar en reageerde snel als dit even niet zo was. Uiteindelijk heb ik de zaak dankzij de onderhandelingen van Romy naar tevredenheid kunnen afhandelen en heb ik dit nare hoofdstuk met een goed gevoel kunnen sluiten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben zeer goed geholpen !

Al mijn vragen werd ik goed mee geholpen door meneer. En dacht ook mee met mij naar oplissengen wat ik erg fijn vond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, vriendelijk, deskundig en bovenal gewoonweg super

Na een lange tijd in dit proces te hebben gezeten ben ik toch wel ontzettend blij dat ik Wijs Letselschade heb ingeschakeld vanaf het eerste moment. Ik ben zo ontzettend goed geholpen door Sophie de Wolf en de laatste tijd ook door haar collega Angelique Pronk. Als ik met vragen zat mocht ik bellen, mailen of zelfs appen. Hier werd dan ook altijd snel op gereageerd. Daarnaast voelde ik me altijd gehoord en begrepen, dachten ze mee en ondernamen direct actie. Dames, ik kan jullie niet genoeg bedanken.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Torenlaan 15

1251 HE Laren

035-8878266

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.