Een warme ruggensteun met persoonlijk direct contact
Na 10,5 jaar is mijn letselschadezaak afgerond. En ondanks alles kijk ik daarop terug met een goed gevoel. Dat is volledig te danken aan Charlotte en WIJS.
Er is écht naar mijn zaak gekeken. Ik ben gehoord. En minstens zo belangrijk: ik ben begrepen.
Als alleenstaande moeder van een jong meisje, met een eigen onderneming en een trauma dat mij al 10,5 jaar volgde, kwam ik bij WIJS terecht in wat ik alleen maar kan omschrijven als een warme deken. Charlotte luisterde niet alleen, ze voelde aan wat er nodig was. Ze begreep mij, ook op de momenten dat ik zelf worstelde met overzicht, frustratie en onmacht.
Met alles wat ik in mijn rugzak meedroeg was ik niet altijd de makkelijkste cliënt. Zeker niet met een dyslectisch hoofd, jarenlange medische trajecten en het telkens opnieuw vastlopen in systemen en molens die maar blijven draaien. Het feit dat ik de rest van mijn leven een handicap heb, is een gegeven. Maar de manier waarop een zaak wordt begeleid, maakt daarin álles uit.
Charlotte bood precies dat: een warme bedding, een luisterend oor en oprecht begrip. Alle vragen waren welkom. De antwoorden waren helder, rustig en transparant. Daardoor kon ik — met mijn ogen dicht — vertrouwen op het proces. Ik heb de zaak kunnen afronden met een gerust hart. Niet alleen financieel, maar juist ook emotioneel.
Ze was er bij gesprekken, dacht mee, voelde aan wanneer ik steun nodig had. Soms voelde het bijna als een gediplomeerde ouderrol: iemand die naast je staat, je beschermt en je door een complex en kwetsbaar proces heen helpt.
Ik zou iedereen een Charlotte toewensen in tijden dat het nodig is, al hoop ik stiekem dat niemand haar ooit nodig zal hebben.
Met een gedeelde mentaliteit van samen, discreet en redelijk bewegen, met respect en begrip voor alle betrokken partijen, is Charlotte een waar engeltje in moeilijke tijden.
Dank aan WIJS voor de fantastische hulp, steun, kennis en adviezen. Niet alleen voelbaar op papier, maar juist ook in het echte leven!