Filters

10

Top service!

Zeer goede service met deskundig personeel. Twee verschillende personen gehad die mijn zaak hebben behandeld i.v.m. zwangerschapsverlof van een van de medewerksters. Met beiden zeer tevreden. Mocht ik ooit weer in een soortgelijke zaak belanden (wat niet te hopen is) dan weet ik waar ik weer moet zijn. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm gesteund en deskundig geholpen

Na mijn ongeluk ben ik enorm goed begeleid door Anne die alles heeft geregeld zodat ik mij hierover geen zorgen hoefde te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Na mijn ongeluk heb ik grootse moeite gehad om de administratie benodigd voor de afwikkeling bij te houden. Romy heeft dit zeer professioneel en begrip voor mijn situatie afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring en erg tevreden

Ik heb een top ervaring gehad met Wijs Letselschade, ze helpen je heel erg Top communicatie Top werk Heel aardig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring, erg betrokken en volhardend

Vanaf het begin hele duidelijke en fijne communicatie gehad met Anne Meijerman van wijs letselschade. Hele fijne ervaring en heel professioneel van begin tot het einde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijn en persoonlijk

Na een ongeluk te hebben gehad ben ik beland in een letselschade zaak. Ik dacht er makkelijk vanaf te zijn en het wel even zelf te kunnen doen maar helaas had ik dat fout. Na een snel belletje met Wijs Letselschade ben ik in contact gekomen met een van de advocaten die mij gelijk gerust heeft gesteld en voor mij aan de slag is gegaan. Hierdoor kon ik mij focussen op mijn eigen herstel en alle administratie aan hun overlaten. Kortom de beste keuze die ik heb kunnen maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grote mate van betrokkenheid

Na mijn ongeval op 23-06-2022 was er al vlot contact met Anne Meijerman van Wijs Letselschade. Vanaf dat eerste moment in Het Roessingh in Enschede t/m de huidige contacten, kan ik alleen maar zeggen dat wij (mijn vrouw en ik) deze als zeer betrokken en professioneel hebben ervaren. Op alle gebieden binnen de Letselschade. En alles daarbuiten. Zoals know-how, inzicht van handelen, bereikbaarheid, belangstelling, vlotte afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service waarbij er ook echt op de persoon ingegaan wordt

Ik heb een goeie ervaring gehad met Wijs Letselschade, ze helpen je echt persoonlijk en ook als je vragen hebt kan je hier terecht

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ondersteuning.

Bij de afhandeling van mijn letselschade heb ik de hulp van Wijs als heel goed ervaren. Ik voelde me gehoord en serieus genomen. Hartelijk dank voor het geduld en het begrip tijdens deze periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volhardend

Heel goed geholpen. Deze mensen gaat tot het uiterste voor de cliënt.

 • Aanbevelen? Ja
10

weinig omkijken naar, naar volle tevredenheid afgewikkeld

ik werd regelmatig van de stand van zaken op de hoogte gehouden. Uiteindelijk naar volle tevredenheid afgewikkeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundige, betrokken, fijn contact.

Ik had te maken met Sophie Hele fijne begripvolle benadering en gesprekken. Heel veel geduld. Deskundige begeleiding en zeer betrokken. Duidelijke stappen waardoor ik de hele procedure met een gerust gevoel ben in gegaan. Van begin tot eind.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen,bijgestaan en heel veel uit handen genomen

Mijn jurist Sophie de Wolf is een topper, heeft echt heel veel uit handen genomen, goed luisterd oor en het contact was top. Een echte rots in de branding. Ik zou zet zeker dit letselschadebereau aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn contact

Snel en duidelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Is goed verlopen

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en resultaatgericht!!

Vanaf dag 1 werd ik zeer professioneel geholpen. Er werd continue begrip getoond en er was ten alle tijde ruimte om mijn mening en gevoelens te delen. Op zeer adequate wijze werd dan ook aan mijn dossier gewerkt! Alles werd mij uit handen genomen in deze vervelende afgelopen tijd en kon ik er volledig op rekenen dat wat werd gezegd ook werd gedaan! Mijn dank is groot!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, begripvol en betrokken

Mijn ervaring met Wijs Letselschade is erg positief. De medewerkers die mijn zaak behandeld hebben waren vriendelijk, begripvol, kwamen met waardevolle tips en hebben mijn zaak actief aangepakt. Nogmaals hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende en professionele hulp gehad !

Fijne medewerking en uitvoering van mijn zaak gehad met een zeer positief einde. Van begin tot eind snel, integer, professioneel en duidelijk geweest over het algehele proces! Zeer aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

goed en betrokken /duidelijk

mijn zaak is goed en naar tevredenheid afgehandeld mijn raadsvrouw was zeer betrokken om deze zaak af te handelen alle vragen e .d werden duidelijk en begrijpelijk beantwoord

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot het bittere eind heeft Romy haar best gedaan, en met resultaat!

Ik ben Romy Blom van Wijs letselschade onwijs dankbaar! Nadat ik slachtoffer was geworden van een verkeersongeluk is mijn zaak door Romy behandeld. Ze heeft me super goed door het proces heen begeleid, en heeft tot het bittere eind doorgezet om de schade te kunnen verhalen om zo de zaak goed af te kunnen afsluiten. Ik ben ontzettend dankbaar voor het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Werken rechtvaardig en deskundig!

Na mijn auto ongeluk heb ik Wijs ingeschakeld, mijn tussenpersoon was Romy en tijdelijk Tanja, beide dames hebben mij onwijs goed geholpen! Beide dames wil ik hiervoor bedanken, en met uitzondering Romy dat ze alles super goed heeft opgepakt na haar zwangerschapsverlof!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar, vriendelijk en adequaat

Door een ongelukkige speling van het lot - ik noem dat de pechfactor - kwam ik voor de tweede keer in een letselschadezaak terecht. In 2014 kwam het door een ingrijpend auto-ongeluk, in 2023 door een rechtopstaande stoeptegel waar ik heel ongelukkig over struikelde. Mijn rechterhand raakte flink beschadigd. De stoeptegel was door boomwortels omhoog geduwd tot hij rechtop stond, de gemeente had de stoep lange tijd niet onderhouden. Het was een gevaarlijke situatie, ook voor anderen. Ik diende een klacht in bij de gemeente, die snel de aansprakelijkheid erkende. Ook werd de stoep al de volgende dag gerepareerd. Wijs Letselschade nam de afhandeling van de zaak van me over op de mij bekende prettige en betrouwbare wijze. Dat gaf veel rust en ik kon me richten op mijn herstel. Gelukkig was mijn rechterhand na een half jaar helemaal genezen. Een paar maanden later was ook de letselschadezaak afgerond. Mocht de pechfactor mij nogmaals treffen, dan zal ik vol vertrouwen weer bij Wijs Letselschade aankloppen voor hulp en ondersteuning.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig, benaderbaar, vlot

Mijn ervaring met Wijs letselschade en Diandra als mijn advocaat is ronduit prettig. Diandra is kundig, fijn in de omgang, gaat staan voor haar cliënt en regelt de zaken vlot waar kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzorgen op een professionele, kundige en fijne manier

Wij wisten eigenlijk niet dat er zoiets was als bemiddeling bij een ongeluk. Maar achteraf gezien vonden we dit heel erg fijn, omdat je zelf een beetje ontzorgd wordt en je je niet druk hoeft te maken over verzekering technische zaken. Het contact verliep ook heel soepel en fijn. Empatisch maar ook professioneel en zakelijk. Wij raden Wijs echt aan bij anderen. Nogmaals dank voor jullie hulp.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgzaam!

Eind januari heb ik een auto-ongeluk gehad en heb ik Wijs Letselschade ingeschakeld. Romy heeft mij vanaf dat moment tot op heden tot het uiterste punt geholpen. Niet alleen financieel, maar ook op emotionele gebied, heb ik een enorme steun gekregen van haar! Ik kan niemand beters aanbevelen dan haar! Bedankt voor alles Romy

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.