Oprechte persoonlijke betrokkenheid en begeleiding
Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding door Romy van der Blom-Dassen van Wijs Letselschade. Vanaf het allereerste moment voelde zij betrokken en deskundig. Nog voordat duidelijk was of het daadwerkelijk een zaak zou worden, heeft Romy ons al voorzien van advies en begeleiding. Dit heeft in de spannende maanden na mijn ongeval voor enorm veel rust gezorgd.
Romy pakt vragen daadkrachtig op en weet complexe informatie en reacties van andere partijen helder te vertalen naar ‘gewone mensentaal’. Ze is goed bereikbaar, komt afspraken na en reageert snel op vragen of verzoeken om contact. Tijdens gesprekken is er nooit een gevoel van tijdsdruk; er is altijd ruimte om vragen te stellen, zelfs als die vaker terugkomen. Het contact met Wijs Letselschade zorgt voor rust en vertrouwen, waardoor je je kunt richten op wat echt belangrijk is: je eigen herstel.
In de hectiek van het lichamelijk en geestelijk herstel raakte ik soms het overzicht kwijt in de correspondentie. Daarom verdient ook Marjan Hoekert een groot compliment. Zij stuurt tijdig herinneringen en vriendelijke reminders, zodat het proces soepel blijft verlopen. Dit doet zij altijd met begrip, zonder dwingend of oordelend te zijn, maar juist op een warme en respectvolle manier.
Vooraf had ik geen positief beeld van letselschadeadvocaten en -kantoren, maar die indruk is volledig bijgesteld. Romy en Marjan zijn oprecht betrokken, persoonlijk en geven mij het gevoel dat zij mijn dossier door en door kennen. Ik ben dankbaar dat ik in deze zware, onzekere en complexe periode van mijn leven word bijgestaan door de mensen van Wijs Letselschade.