Langdurig proces met positief resultaat dankij jullie hulp

Het is een langdurig proces geworden. Maar uiteindelijk met een terecht en goed resultaat. Bedankt voor alle hulp en steun deze jaren.

Zeer betrokken en professioneel !

Zeer ervaren mensen die tot het uiterste voor je zaak gaan ! Een bedrijf waar jij als gedupeerde echt centraal staat , ik ben geholpen met begrip en kracht van uit het hele team !

Warme deken

Ondanks een naar ongeval met verstrekkende gevolgen verdienen de mensen van Wijs Letselschade alle lof. Betrokken, professioneel en warm. Altijd kon ik terecht met vragen en/of problemen die ik tegen kwam. Romy van der Blom en Marjan Hoekert heel veel dank!!

Samenwerking met Wijs Letselschade is als een warm bad!

De ervaring en samenwerking met Wijs Letselschade hebben wij als een warm bad ervaren! Niets was teveel, en bij vragen werd er gelijk actie ondernomen!

heb een goede ervaring gehad

Ik ben super goed geholpen door Brenda Oonk.

Door ziekte van enkele eerdere behandelaars werd de zaak vertraagd. Desondanks chapeaux voor de vasthoudendheid en de inzet om mijn zaak tot een goed einde te brengen.

goede en duidelijke begeleiding in de afhandeling van mijn letselschade

Mark Bouwmeister heeft mij vanaf dag 1 na mijn ongeluk met letsel goed en duidelijk begeleidt in het proces van de afhandeling van de letselschade. elke vraag die ik heb gesteld werd duidelijk beantwoord en uitgelegd. Ik ben zeer tevreden over Wijs Letselschade en Mark in het bijzonder.

Professioneel en met inlevingsvermogen afgehandeld

Ze hebben het professioneel afgehandeld en het maximale eruit gehaald.

Diandra en Huub van Wijs Letselschade, hebben mij enorm ondersteunt en geholpen

Na een ernstig auto-ongeluk ben ik op professionele wijze geholpen en ondersteunt door het bureaucratische woud van de verzekeraar van de tegenpartij. Heldere adviezen en duidelijke uitleg gaf mij in het hele proces een goed en veilig gevoel, wat ik zeker de eerste maanden na het ongeluk nodig had. Ik ben blij met de uitkomst.

Fijne kennismaking

De aanrijding waarbij ik als fietser gewond ben geraakt is pas 2,5 week geleden dus ik zit nog in de 1e fase van het traject. Zowel het 1e telefonisch consult als het huisbezoek is goed bevallen en daarbij is onze persoonlijke situatie goed in beeld gebracht. Dit is nodig om meteen te kunnen schakelen en hulp in te richten/aan te vragen voor zaken waar we nu het meest behoefte aan hebben.

niet alles aan mii gemeld

zie hier boven

Werd goed geholpen

Werd goed geholpen, ook uitleg was goed, met snelle afhandeling als gevolg. wel buiten ons was er vertraging door de Bank, moest een speciale rekening openen, wat dus tijd koste.

Heel goed

Ik ben dankbaar voor Romy. Romy heeft mij heel goed geholpen en alles netjes afgerond. Zegen in Jezus zijn naam voor Romy.

Wijs Letselschade is een zeer professionele en persoonlijke partij die echt naar je luistert en je h

Ik ervaar Wijs Letselschade als een zeer fijne partij om mee samen te werken. Vanaf het eerste contact merk je dat ze professioneel te werk gaan, maar tegelijkertijd ook veel oog hebben voor de persoonlijke situatie. Dat maakt het contact prettig en vertrouwd. Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat er goed geluisterd wordt en dat zaken duidelijk en zorgvuldig worden opgepakt. Je voelt je geen dossiernummer, maar echt gehoord en serieus genomen. Kortom: een professionele én persoonlijke aanpak, die ik zeker kan aanbevelen.

Voelde mij gezien, gehoord en geholpen!

Je komt in een situatie waar je niet om gevraagd hebt. Diandra heeft mijn belangen bijzonder goed behartigd door er niet alleen voor te zorgen dat mijn schade vergoed werd maar ook goede hulp in te zetten voor mijn herstel. Diandra zocht dingen goed uit, was altijd goed bereikbaar, nam de tijd als dat nodig was en dacht mee. Zette soms net dat stapje extra. Ik ga haar gewoon missen!

Zeer netjes geholpen

Ik ben zeer goed bijgestaan in mijn zaak tegen mijn voormalige werkrgever en daardoor een voor mij bevredigende schikking gekregen

Heel goed geholpen!

Ook al was het een lang traject, ze hebben mij goed geholpen en duidelijk bijgestaan waar nodig. En altijd goed contact gehad.

Fijne, meedenkende medewerker

Na een ongeval kreeg ik Wijs letselschade aangeboden. Eerst dacht ik: moet ik dit doen? Maar toch contact opgenomen. Ze denken heel fijn met je mee en geven je de tijd en ruimte om na te denken. Ook leggen ze dingen uit waar je zelf niet eens bij nadenkt. Ik heb, ondanks dat ze zoiets niet mee wil maken, een goede ervaring met ze

Super geholpen

Ik ben super geholpen zelf had ik het nooit allemaal kunnen regelen. Enorm goede tips gehad en nu eindelijk de zaak kunnen afronden en weer verder kunnen met alles. Ik ben hier heel erg dankbaar voor!

Vanaf begin tot nu super goed geholpen,,top top.

Oprechte persoonlijke betrokkenheid en begeleiding

Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding door Romy van der Blom-Dassen van Wijs Letselschade. Vanaf het allereerste moment voelde zij betrokken en deskundig. Nog voordat duidelijk was of het daadwerkelijk een zaak zou worden, heeft Romy ons al voorzien van advies en begeleiding. Dit heeft in de spannende maanden na mijn ongeval voor enorm veel rust gezorgd. Romy pakt vragen daadkrachtig op en weet complexe informatie en reacties van andere partijen helder te vertalen naar ‘gewone mensentaal’. Ze is goed bereikbaar, komt afspraken na en reageert snel op vragen of verzoeken om contact. Tijdens gesprekken is er nooit een gevoel van tijdsdruk; er is altijd ruimte om vragen te stellen, zelfs als die vaker terugkomen. Het contact met Wijs Letselschade zorgt voor rust en vertrouwen, waardoor je je kunt richten op wat echt belangrijk is: je eigen herstel. In de hectiek van het lichamelijk en geestelijk herstel raakte ik soms het overzicht kwijt in de correspondentie. Daarom verdient ook Marjan Hoekert een groot compliment. Zij stuurt tijdig herinneringen en vriendelijke reminders, zodat het proces soepel blijft verlopen. Dit doet zij altijd met begrip, zonder dwingend of oordelend te zijn, maar juist op een warme en respectvolle manier. Vooraf had ik geen positief beeld van letselschadeadvocaten en -kantoren, maar die indruk is volledig bijgesteld. Romy en Marjan zijn oprecht betrokken, persoonlijk en geven mij het gevoel dat zij mijn dossier door en door kennen. Ik ben dankbaar dat ik in deze zware, onzekere en complexe periode van mijn leven word bijgestaan door de mensen van Wijs Letselschade.

Hartverwarmend Professioneel

Nadat ik in 2023 op de fiets werd aangereden door een auto, verloor ik voor 96% het zicht in mijn linker oog. Wat aanvankelijk beperkt letsel leek, bleek veel erger ook de visus rechts was aangetast, permanente licht hinder en geen diepte meer zien dagelijks erg vermoeid hierdoor en uiteindelijk ook nog een open been. Wijs letsel schade begeleide mij ontzettend goed, warm en begripvol tijdens revalidatie en vele onderzoeken. Gedurende letsel schade bepaling en verhaal bleken ze richting verzekeraar zeer professioneel, inhoudelijk erg sterk en vasthoudend om zo de beste overeenkomst te bereiken voor mij. Ik ben naast ontzettend tevreden heel dankbaar voor hun persoonlijke betrokkenheid en geweldige inzet.

Professioneel, zeer deskundig, empathisch

Niets dan lof, snel, adequaat, zeer deskundig, weten precies welke wegen te bewandelen om te bereiken waar je recht op hebt, nemen een hoop administratieve romslomp van je af, goed bereikbaar, echt fantastisch!

Wijs Letselschade: Warm en Persoonlijk

In 2023 ben ik betrokken geweest bij een auto-ongeval waarbij een tegemoet komende auto, de macht over het stuur verloor en ik frontaal met mijn auto tegen de andere aanbotste. wijs letselschade heeft me al die tijd goed bijgestaan en persoonlijk geholpen. Door de korte lijntjes kon mijn advocate snel en adequaat handelen. Fantastisch om te zien hoe ze mijn case heeft aangepakt. Mijn dank is echt ontzettend groot. Ik heb met veel bewondering mogen meekijken. Dankjewel, het is eindelijk afgerond en kan ik verder.

Fijn

Een professionele begeleiding, duidelijke communicatie en betrokkenheid gedurende mijn letselschadezaak. Ik heb de ondersteuning als zeer prettig en zorgvuldig ervaren.

Torenlaan 15

1251 HE Laren