Filters

8

Praktisch en fris boekhoudsysteem

Over het algemeen zeer tevreden, en de automatische koppeling met de bank is erg praktisch. Het systeem kan mijn inkoop facturen in PDF formaat automatisch lezen en de gegevens voor mij invullen. Mijn facturen kan ik vanuit het systeem versturen en zo zorgt Tellow ervoor dat mijn boekhouding klopt op basis van facturen en bankgegevens. De 'support' is zonder meer vriendelijk en over het algemeen erg snel met antwoorden. Hou er wel rekening mee dat aan het eind van een kwartaal de response-tijd langer wordt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel en goed

BTW PROBLEEMPJES. Onmiddellijk opgelost

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne samenwerking met goede communicatie

De medewerkers doen zichtbaar hun best en helpen graag wanneer er problemen/vragen zijn. 9/10 keer een snelle reactie terug met daarin concreet antwoordt terug op mijn vraag(en).

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring met Support

Ik wist niet hoe ik een via privé betaalde btw belasting aangifte moest boeken in Tellow. Support gecontact via de chat en bijna onmiddellijk zeer goed geholpen!door Maron! Deden alle bedrijven dit maar zo

 • Aanbevelen? Ja
9

top

geweldig geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend !

Ik ben zo blij met Tellow en vooral met Maron. Ze legt alles duidelijk uit waardoor je eigenlijk geen boekhouder voor nodig hebt. Kortom zeer tevreden en een 10+ Voor Maron !

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Ik zat met een vraag en binnen 5 minuten was het opgelost … nogmaals bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en begripvol geholpen!

Ik baalde omdat ik een hoop facturen moest sturen naar nieuwe klanten en toen ik bezig was daarmee kreeg ik een melding dat ik klant-gegevens alleen maar handmatig kan invoeren, voor de automatisch vulling vanuit KvK moest ik premium hebben. Ik had allang premium dus kroop vrij snel in de support-app waar ik een dag later (vrij logisch want ik had op zondag berichtje gestuurd) een reactie van Remco ontving dat het om een tijdelijke storing ging, dat het niet aan mij lag. En niet veel later ontving ik pro-actief een berichtje van hem dat het verholpen was. Ik voelde me begrepen en erg persoonlijk geholpen. Dit trok de angel er bij mij wel uit (van geïrriteerd naar 'kan gebeuren', fijn dat er zo'n support achter zit).

 • Aanbevelen? Ja
10

Great tool for small businesses/entrepreneurs

I was looking for a software to help me arrange my bookkeeping and accounting easily (especially for first time entrepreneurs like myself). Tellow has been really great for this and quite simple to set up and use. Bonus: They help me file my taxes which is a life saver for an expat like myself. I've had to use their customer service multiple times and they've always been very helpful and friendly. Most recently I had some difficulties with a couple of transactions on the weekend and Remco replied to me first thing Monday morning and fixed the problem within a couple of hours which I really appreciate.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ondersteuning bij mijn vragen.

Met vragen omtrent btw en de suppletieaangifte werd ik goed geholpen. :-)

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend geholpen bij de overstap naar Tellow Compleet.

Bij de overstap van Tellow naar Tellow Compleet bleek ik een aantal velden niet (volledig) te hebben ingevuld. Het team van Tellow, in het bijzonder Maron, heeft mij uitstekend begeleid bij het juist invullen van o.a. de beginbalans.

 • Aanbevelen? Ja
10

Such a deep involvement with the customer

Maron has offered me an extremely customized customer experience. I was having problems with my figures from previous years and she didn't stop until the issue was solved. Pure commitment! I am so greatful for such an incredible involvement :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en duidelijk!

Al een paar keer goed en snel geholpen! Fijne klantenservice.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel weer goed op weg!

Bij het verwerken van gegevens in Tellow tegen een technisch probleempje opgelopen. Na een schriftelijke melding contact met Remco die het probleem goed analyseerde en het snel wist op te lossen samen met de techneuten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top! Snel geholpen en vriendelijk.

Top! Snel geholpen en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

fijn programma om mee te werken en heel goede support

Op vragen over de werking van het programma worden vlot via de chat behandeld en opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel en efficient geholpen

Fantastisch

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen door Maron!

Dank je wel voor je hulp! Groetjes Patricia Steevens

 • Aanbevelen? Ja
9

Super snel gereageerd en opgelost

Ik had een probleem met mijn supletie, de chat gaf aan 1 dag, maar binnen vijf minuten was het probleem al opgelost. Zo snel kon ik niet eens koffie zetten. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen, alles was mij duidelijk na één telefoontje.

Vriendelijke dame, die alle informatie had die ik nodig had.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch

Ik ben erg tevreden over Tellow. Product is makkelijk in gebruik (bespaard veel tijd!) personeel is vriendelijk en bekwaam en heeft op elke ondernemers vraag wel een antwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerst zelf begonnen, daarna boekhouder genomen

Tellow is een heel fijn product voor de zzp'er. Zelf ben ik freelancer in de IT en was het erg makkelijk om mijn administratie zelf te doen. Ook zonder boekhouder. Nu ik echt wat meer omzet ben gaan draaien heb ik toch maar een boekhouder genomen, meer voor het slimme advies om te besparen op de inkomstenbelasting volgend jaar. Tellow biedt deze boekhouders ook aan, zodat je nog steeds met het product kunt blijven werken en je eigen administratie bij kunt houden Daar heeft Maron mij erg goed bij geholpen en ik ben blij met haar als boekhouder. Ik zou Tellow zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

friendly staff, easy to use software

I switched over from a different software and I find Tellow a lot easier to use and more intuitive, the staff helped me out very quickly when I had questions. So far, happy.

 • Aanbevelen? Ja
8

reactie op vraag transactie Tellow

Een snelle reactie ontvangen via Remco zodat ik weer verder kan met de afronding van mijn BTW-aangifte.

 • Aanbevelen? Ja
9

Simpel in gebruik, met een ijzersterke klantenservice

Voor het bijhouden van 3 boekhoudingen voor organisaties met weinig of geen personeel gebruik ik Tellow. Het werkt erg simpel en snel. Het pakket doet wat het moet doen en zorgt ervoor dat ik meer tijd over hou voor andere zaken. Als ik ergens tegen aan loop, is de support altijd erg goed en snel. Het contact met met name Maron, maar ook Remco, René en de andere medewerkers is prettig en er wordt gehandeld op feedback. Ik hoop dat ze dit in de groei van het platform ook kunnen vasthouden. Voor zzp'ers en kleine organisaties kan ik dit absoluut aanbevelen. Bij complexere organisaties zou ik andere pakketten adviseren.

 • Aanbevelen? Ja

Over Tellow

Eindelijk een boekhoudtool die écht gebruiksvriendelijk is. Regel je aangiftes, facturen, en boekhouding in minuten. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen. Een account is altijd gratis.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd