Filters

9

Super goede service, snel en persoonlijk

Ik houd van een persoonlijke service en dat krijg ik bij Tellow. Ik heb vaak contact met dezelfde contactpersoon en kan gemakkelijk mijn vragen voorleggen. Ik krijg snel antwoord en daar houd ik van! Mijn contactpersoon weet heel veel en als ze iets niet weet, wordt het nagevraagd. Ik ben echt heel tevreden! Daarnaast is Tellow een overzichtelijk programma en kan ik als a-technisch persoon daar zelfs mee overweg. Waar ik ook gevoelig voor ben ik design, het oog wil ook wat. Mooi en rustig kleurgebruik om alles nóg overzichtelijker te maken. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

heel mooi en geweldig

alles is goed en het werk van de accountants is geweldig

 • Aanbevelen? Ja
9

Belastingzaken worden een stuk minder onaangenaam door Tellow

Al twee jaar lang hikte ik tegen de kwartaalcijfers aan. Ik deed mijn boekhouding in een excelbestandje. Dit werkte prima! Echter, liet ik vaak de invulling daarvan wachten tot het laatste moment. het voordeel van Tellow is dat, mede door de bankkoppeling, je min of meer op een positieve manier gedwongen word om de zaken op orde te hebben. Bij elke nieuwe banktransactie wordt gevraagd om deze te verantwoorden. Het geeft een hoop rust, overzicht en zekerheid. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt super! Enorm goede klantenservice

Als nieuwkomer in boekhoudland - weliswaar prima ICT skills - werkt dit programma heel fijn. En als je iets niet weet, zijn de hulpartikelen daar en staat de klantenservice binnen enkele minuten voor je klaar. Tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gemakkelijk in gebruik en fijne support die je goed helpt!

Ik heb Tellow nu al twee jaar. Het is een super fijn pakket, blijft goed werken en luisteren naar feedback van de klanten. Mocht je er niet uitkomen helpt de supportafdeling je heel goed! Of het nou een technische vraag is of het te maken heeft met je boekhouding. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en mensen die verstand van zaken hebben

Ben zeer tevreden over Tellow. Fijn boekgoudprogramma om mee te werken. Ook duidelijke uitleg in support. Medewerkers werken zeer oplossing gericht en hebben verstand van zaken. Ook al vele vragen in de chat gezet en je krijgt snel en adequaat antwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gebruiksgemak en goede service

Er wordt zoveel werk uit handen genomen en de medewerkers van Tellow zijn ontzettend vriendelijk en bereid om te helpen en adviseren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uniek stukje support op een easy app

Ik gebruik al jaren Tellow, als ZZP. Kom je ergens niet uit dan heeft Tellow een inbouwde support mogelijkheid, overal beschikbaar waar je Tellow ook hebt. Uniek aan de support vind ik dat als je een vraag hebt over een boeking dat je deze direct kan linken in de chat. Daarnaast gaat support vaak nog een stapje verder. Onlangs heb ik wat rekeningen gewisseld van Rabobank (te duur) naar KNAB. Ook hier weer geholpen tot het was opgelost!! Oh ja, mijn BTW aangifte? Appeltje eitje met Tellow. Give it a try!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk programma, fijne uitleg

De app en desktop webpagina zijn erg duidelijk en overzichtelijk, als beginnend ondernemer vind ik het fijn om te gebruiken. Het korte belletje ter introductie in het programma werkt ook erg goed. Verder een vriendelijke service en ze zijn goed bereikbaar voor vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tellow bespaart mij heel veel tijd en geeft mij weer plezier in het ondernemen

Voorheen gebruikte ik altijd Moneybird wat ik meestal ervaar als een hoop gedoe. Tellow is gemakkelijker en geeft mij veel meer overzicht in het boekhouden en ondernemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gebruikersvriendelijk systeem met veel advies en hulp

Ik had een boekhoudsysteem nodig die voor mij simpel moet werken en waar ik niet te veel aandacht aan wil besteden met de tellow compleet inclusief boekhouder die alles controleert vond ik een mooi optie. Ik gebruik het systeem nu ongeveer anderhalf maand en het erg gebruiksvriendelijk de optie om direct een vraag te stellen is ook een mooie toevoeging.

 • Aanbevelen? Ja
8

scannen oke, koppelen aan grootboek moeizaam

Ik moet vaker bonnen aan een ander grootboekrekening koppelen. Dit gaat moeizaam en moet dit bon voor bon doen. Eigenlijk zou je een lijst met de bonnen moeten krijgen met de hieraan gekoppelde grootboekrekeningen zodat je ze makkelijker kunt omhangen. Waarna je ze vervolgens definitief maakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top programma

Snelle en adequate support

 • Aanbevelen? Ja
10

Tellow geeft boekhoudstress een leuke persoonlijkheid en de oplossing

Als ongelooflijke digibeet en doener met mijn handen- is boekhouden en overzicht houden niet mijn ding. Ik heb hiervoor een duur boekhoudkantoor op mijn administratie gezet om mij uit de brand te helpen....maar zij waren onbereikbaar, afstandelijk en hebben werkelijk niets gedaan (behalve alles nog erger maken). Tellow daarentegen helpt gewoon echt! Het is nog steeds leren- maar met hulp. Het is een fris team, ze komen beloftes na, en maken iets wat voor mij een ramp is toch stiekem een beetje interessant omdat er een persoonlijk tintje aan zit. Super bereikbaar, en super werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

A life saver tool for entrepreneurs

The team is always available to help out, the tool is easy to use and road a great development roadmap.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service- geld waard- fijne mensen

Alles altijd chill gefixt. Zelfs als iets niet in 1x lukt fixen ze het voor je. Mooi!

 • Aanbevelen? Ja
9

De onzichtbare personal assistant!

Als kleine onderneming kies ik er bewust voor om zo "lean en mean" mogelijk te blijven. Tellow is een geautomatiseerde boekhouder en accountant in één. Altijd online overzicht en grip op de financiën en geldstromen. En dat voor een prikkie vergeleken met wat ik kwijt was aan mijn boekhouder en accountant voor mijn administratie. Ik werk nu een aantal maanden met Tellow en het systeem wordt steeds beter. Absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

beste boekhoudprogramma tot nu toe

nu al fan, wat een top app en vooral service. Ik heb vele apps gebruikt, maar deze werkt echt fijn en als je ergens zelf niet uitkomt is het in een paar minuten geregeld. Top team!

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk en super overzichtelijk

Boekhouden is nog nooit zo makkelijk geweest! Fijne klantenservice, ze staan meteen voor je klaar. Net begonnen met mijn eigen bedrijf, door Tellow kan ik mij focussen op de ontwikkeling van mijn bedrijf en niet onnodig veel tijd kwijt zijn met de boekhouding. In een woord TOP!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super eenvoudig!

Het is heel overzichtelijk en werkt erg eenvoudig. Door Tellow bespaar ik enorm veel tijd. Erg fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Helemaal waar ik naar op zoek was. Na jaren zelf de boekhouding, nu eindelijk geen stress meer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gebruiksvriendelijk en bijzonder klantgericht

Ik zag altijd tegen mijn boekhouding op, avoid hey daarom vooruit met alle onnodige kosten van dien. Telling heeft dat verandering in gebracht. Super gebruiksvriendelijk en een prettige, kundige klantenservice. Ik had nooit gedacht dat mijn boekhouding zo eenvoudig kon zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Simpel en helder.

Werkt goed! Het is overzichtelijk en simpel om je administratie te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en een heel gemakkelijk systeem om alles bij te houden!

Tellow is zeer gemakkelijk en je bent maar weinig tijd kwijt om alles netjes bij te houden! Bij vragen wordt je snel en vriendelijk geholpen. Ik raad Tellow zeker aan iedereen aan!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super software

Systeem is eenvoudig te gebruiken en ben nauwelijks tijd meer kwijt aan boekhouden. Bonnetjes scannen en direct aangifte doen is wel echt fijn.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd