Hele goede service, met adviseurs die alles uit de kast halen om de perfecte jurk te vinden. Ook als je zelf niet precies helemaal weet wat je zoekt, krijg je na het passen van heel wat verschillende jurken een idee wat je wilt, waarna ze de jacht op de juiste jurk doorzetten.
Afgelopen zaterdag ben ik super geholpen door Mirjam, wat een topper is dat! Ik ben geslaagd voor mijn droomjurk die ik al weken in mijn hoofd had zitten. Ze gaf mij en ontzetten goed gevoel en wist precies waar ik naar opzoek was en wat er bij mij past. Ook de mensen die ik mee heb genomen naar mijn afspraak waren erg te spreken over haar en over de winkel. Er hangt een gezellige sfeer en ik heb echt genoten van mijn afspraak. Bedankt voor deze super leuke ervaring Mirjam! Ik kan niet wachten op de volgende afspraak.
Ik heb mijn afspraak bij Weddings als erg prettig ervaren. Ik mocht allerlei verschillende jurken aanpassen en ik werd niet opgejut. De verkoopster had goed oog voor wat mijn wensen waren en wat bij mij zou passen. Ik vond het ook erg prettig dat er rustige hoekjes gecreëerd waren, waardoor je geen afleiding hebt van andere bruiden en hun gezelschap. Er was een ruime keuze aan jurken en ik heb mijn droomjurk gevonden!
Fijn ontvangst, goede persoonlijke hulp en een fijne, ruime pasruimte! De styliste geeft eerlijk advies en stelt de juiste vragen om te beoordelen welke jurk bij jou past. Ik ben goed geholpen en in een keer geslaagd!
Geweldige ervaring gehad met een mooi resultaat!
Heel fijn geholpen door Vanessa De zenuwen die ik bij voorbaat had waren na de eerste pas-ronde verdwenen Relaxed, niets was raar en heel professioneel En gezellig! Zeker aan te bevelen!
Hele fijne ervaring gehad, leuk en goed geholpen door de enthousiaste Silvia. Met een tevreden en goed gevoel zweefde ik na 1,5 uur de winkel uit! Super!
Uitgebreid assortiment aan jurken. Vriendelijke, vrolijke, bekwame en behulpzame stylistes en personeel. De winkel is verzorgd en netjes, en er hangt een goede sfeer. Dit geheel heeft er voor gezorgd dat het passen van de jurken een bijzondere ervaring werd. Ik vond het echt een feestje.
Wat een ontvangst, een prachtige zaak, tot in de puntjes verzorgd, de bruidsstyliste (vind ik een beter woord als verkoopster) was zeer discreet, behulpzaam, alles kon en mocht alles passen wat ik maar wilde... mijn gasten werden ook in de watten gelegd. Al met al, de benadering was fijn, uitstekend geholpen en uiteindelijk heb ik dé jurk gevonden dankzij Vanessa, nogmaals bedankt!
2 afspraken gehad en eigenlijk al na de 1e jurk geslaagd. Prettig sfeer en niet pusherig om jurk te kopen. Gericht op wat ik wil en mooi vind. Jurk met alle kosten daarbij binnen budget. plus plus! Nu afwachten hoe het vermaken gaat verlopen.
Erg positive ervaring bij Weddings. Heel erg fijn geholpen bij het vinden met DE jurk. Het was mijn eerste afspraak en ik had niet verwacht/gepland om direct te slagen, maar Mirjam kon direct aanvoelen wat goed bij mij en mijn lichaam past. Het enige wat jammer is, is dat ik nu maar 1 x jurken kon passen ;).
Goed geholpen, mooie overzichtelijke winkel. Medewerkster kon goed zien wat ik wilde en mooi vond en wat er goed bij mij paste.
The best service EVER !!!
Silvia was heel erg vriendelijk en heeft mij geholpen om mijn droomjurk te vinden! Echt een leuke ervaring!
Super ontvangst super lieve mensen die je bijstaan met een grote lach. Zonder morren je helpen Alleen 1 min punt spijtig dat je de fles champagne niet mee krijgt.
Ik ben echt super geholpen door Samantha en het was geen makkelijke opgave om de jurk te doen vergeten die al 10 jaar in mijn hoofd zat. Dit is wel gebeurd en Samantha heeft ook heel goed meegedacht in mijn persoonlijke situatie.
Het begin van de afspraak was goed, ik mocht verschillende jurken passen om zo te kijken welk model mij mooi zou staan. Van daaruit zouden we dan verder kijken. Helaas bleek ik het nogal lastig te vinden om de perfecte jurk te vinden die alles had: zowel kant als bling en niet te veel. De verkoopster liet duidelijk weten dat er tijdsdruk op zat en begon van alles aan te dringen. Ik kon totaal niet meer nadenken en raakte hierdoor alleen maar meer in de war. Zo erg dat ik moest huilen en de verkoopster heel ongepast champagne ging halen. Als ik wat meer rust had gekregen om na te denken dan was het allemaal een veel fijnere ervaring geweest. Nu was de dag die leuk zou moeten zijn een vervelende ervaring. Uiteindelijk wel de jurk gevonden doordat ik uiteindelijk even met rust werd gelaten en de kans kreeg alles op een rij te zetten. Hopelijk is de rest van het contact met Weddings beter. De kwaliteit jurken is namelijk wel echt top!
Ik ben super geholpen. Luisteren naar wat je mooi vind. Ik heb me jurk hier gevonden!
Lieve Franciska & Weddings-personeel, Heel erg bedankt voor de warme ontvangst en de behulpzame tijd! Bedankt voor het helpen met het vinden van mijn droom jurk! Franciska heeft mij heel goed geholpen en zocht prachtige jurken uit die mij goed stonden/pasten, zowel voor mijn lichaam als mijn persoonlijkheid. Zij gaf eerlijk haar mening en was erg goed bijbetrokken. Zij gaf mij ook tips voor kleuren die goed mijn jurk pasten, om het geheel nog mooier te maken. Veel complimenten voor de winkel en de medewerkers! Prachtige jurken en winkel. Jullie zijn niet voor niets de beste van Nederland! Keep up the good work!❤️ Ps. Ik zal jullie een uitnodiging sturen voor de bruiloft in Dominicaanse Republiek!
Leuke afspraak gehad, we hadden een afspraak met Vanessa. Was mis gegaan met de jurken van het verlanglijstje, maar geen probleem ze ging gelijk de jurken verzamelen die op mijn lijstje stonden. Begonnen met de jurk die het hoogste op mijn lijstje stond en geprobeerd die te overtreffen. Verschillende jurken aangepobeert, Vanessa heeft nog een jurk uitgekozen en die stond ook nog op mij lijstje, dus wist mijn smaak echt goed in te schatten. Uiteindelijk toch voor de eerste jurk gegaan. Leuk dat ik hem wat langer aan mocht houden, de champagne en het vuurwerk
Zeer fijne en professionele styliste. Zeer ruime keuze aan jurken en had wel meerdere jurken willen kopen. Toch maar bij één gehouden ;)
Ik kwam om mijn sieraden bij Weddings te kopen. Werd netjes geholpen en heb mijn droom sieraden gevonden
Hele fijne winkel, veel keuze in diverse prijsklassen.Ontzettend aardige dames welke je helpen bij het maken van je keuze. Hele fijne ervaring gehad!