4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd ontzettend goed geholpen, en er werd meegedacht over mijn situatie( zwangerschap) dus helemaal top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig! Heb mijn droomjurk gevonden. Ik zag hem op de website en toen ik hem aantrok wist ik al gelijk dat deze het was. Alles was super goed geregeld lekkere cakejes en goed voorzien van drinken. Heel leuk dat ik eerst alleen naar jurken mocht kijken. Enige jammere was dat mijn familie niet zelf even in de winkel mocht kijken om jurken aan te raden. Dan zou ik ze net wat meer erbij kunnen betrekken. Maar verder top! Ik was naar meerdere winkels geweest en ik hoopte echt op een "say yes to dress" ervaring maar dat had ik nog niet ervaren. Maar bij weddings wel! Ik had zo erg beloofd niet te huilen maar toen ik mijn jurk vond kon ik het niet inhouden. Ideaal ook dat je in een eigen hokje kunt passen zodat je het moment echt intiem kunt ervaren. Ik vergeet deze ervaring nooit meer! Dank je wel weddings!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele leuke ervaring. Jolanda die hielp mij erg goed en iedereen was ook enthousiast over haar! De afsluiting met champagne en vuurwerk maakte de ervaring compleet!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb heel erg genoten van deze dag. Ze hebben er echt een feestje van gemaakt en wisten precies mijn wensen. Echt een top dag gehad!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg goed geholpen bij Weddings! Ze nemen echt de tijd voor je en je merkt dat ze er verstand van hebben. Ik had geen idee wat ik wilde, en toch heeft de verkoopster DÉ jurk voor mij gevonden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super ontvangst, fije sfeer, veel keus, prettig om te verblijven en je keus te maken!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens mijn afspraak ben ik erg goed geholpen en zo heb ik uiteindelijk ook mijn jurk gevonden. Er hangt een rustige sfeer en er wordt goed naar de wensen geluisterd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne en lieve adviseuse die met je meedenkt en voor wie niets te veel is. Het is ook leuk dat je zelf mee mag kijken in de winkel en dat je lekker je eigen ruimte hebt met je gasten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooie zaak, veel ruimte en privacy bij het passen. Er konden makkelijk 5 mensen mee. Prettige verkoopster, begreep goed wat ik wilde. Ik heb alleen maar mooie jurken aangehad en ook mijn jeuk gevonden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede service gehad! Kristel heeft ons erg goed geholpen en ik zou haar zo aanbevelen aan mijn vrienden. Wel jammer dat er geen prive pasruimten meer beschikbaar waren (dachten dat dit standaard was bij Weddings), maar verder alles echt super, was een hele fijne ervaring!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het begin was ik hartstikke zenuwachtig. Ik vind veel dingen mooi en er was weinig wat ik gewoon echt niet wilde. Ik was erg onzeker of ik wel de (juiste) Jurk zou vinden. Mijn vrienden en kennissen hadden mij al aangeraden om naar weddings toe te gaan en na de weddingshow wist ik het zeker. IK GA NAAR WEDDINGS. Eenmaal daar werden we heel leuk ontvangen en wat zijn het leuke mensen die er werken. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. We werden voorzien van wat drinken en er werd goed naar mijn wensen geluisterd, maar ook wat ik absoluut echt niet wilde. Ze dacht met me mee en zorgde naast het vinden van de jurk ook voor de ultieme beleving voor de bruidjes. Hierdoor vond ze gelijk "DE JURK" en wat stond die ontzettend mooi en dan nog de finishing touch! De dag was echt perfect. Ik raad weddings bij iedereen aan! Het zijn ontzettend leuke mensen die er werken en ze nemen uitgebreidt de tijd voor je en het belangrijkste ze luisteren naar je. Weddings! dankjewel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele gezellige lieve dames die er werken. Was een erg leuke en bijzondere ervaring. De dames nemen de tijd en luisteren goed naar je wensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend bijzonder leuk geholpen om mijn droomjurk te vinden! Ik zou het iedereen aanbevelen. Er was voldoende tijd en ruimte en we zaten heerlijk anoniem. Alle ruimte om ons te storten op de zoektocht. Ook hebben ik en mijn familie het als fijn ervaren dat we zelf mee mochten kijken tussen de rijen jurken. Al met al, een fijne winkel met goed ervaren personeel! Top gewoon!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een feestje! Hele fijne mensen, relaxte sfeer en mooie winkel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastisch begeleid door Kristi in Rotterdam!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De fles moet aan het einde met het vuur ding zag er gezellig uit voor de foto, maar had liever enkel de glazen champagne gehad. Hetgeen wat echt daadwerkelijk opgedronken mocht worden. Voor de rest super service!! En dit is echt muggenziften nu, maar jullie willen graag verbeter punten. Gr. :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onwijs leuk en goed geholpen! Super bedankt voor alles! Echt een aanrader om hier je trouwjurk te kopen. Gezellig en lief personeel! Nogmaals bedankt voor alles en het mee helpen vinden van mijn droom jurk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben enorm fijn geholpen door Yolanda, ze wist snel wat ik mooi vond en waar ik mij wel of juist niet fijn in voelde. Aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Personeel is super aardig an meedenkend, luisteren erg goed naar de wensen en kijken mee naar wat staat. Ik had een fantastisch leuke afspraak en zou toekomstige bruiden absoluut aanraden hier te shoppen!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij binnenkomst werden we welkom geheten met een kopje thee en heerlijke cupcakes. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en naar mijn budget door de styliste. Bij het vinden van 'de' jurk was er champagne en een acohol-vrije versie voor mijn zwangere vriendinnetje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijke en goede begeleiding. Wordt goed voor je gezorgd en er is veel aandacht. Er wordt ook meegedacht en ook de praktische zaken als plaats en drinken met wat lekkers is goed geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super leuke ochtend gehad. Enthousiast geholpen, waarbij ze ook met eigen initiatieven en ideeën kwam voor de trouwjurk. We zijn geslaagd :)!