4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne persoonlijke aandacht en hulp. Heel snel al een inschatting van wat er past bij mij en wat ik mooi vind. Ruime keuze.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zo fijn en goed geholpen door jolanda. Geslaagd voor een hele mooie trouwjurk. Niks was teveel en kon wel meerdere jurken passen tot de laatste jurk met de wauw factor

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een super zaak en super personeel heel eerlijk vriendelijk en humor. Je voel je echt op je gemaakt bij deze bruidswinkel. In 1 woord TOP!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super geholpen, vriendelijk personeel! Geweldig mooie jurken en met de geweldige hulp van Mirjam mijn mooie droomjurk gevonden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over weddings!Hele fijne winkel en super personeel. Samantha was erg geduldig en dacht goed mee. Zij voelde mij heel goed. Ik voelde mij erg zeer op mijn gemak. Na 1,5 uur heb ik mijn droomjurk gevonden. Een echte aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op 2 februari ben ik met mijn 4 vriendinnen bij Weddings geweest, op zoek naar de perfecte jurk. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en Kristle nam ons mee naar de ruimte waar ik zou gaan passen. Samen met Kristel heb ik 5 jurken uitgekozen en mijn vriendinnen ook nog 1. Kristel was zo lief en gezellig en meedenkend, het gaf mij een heel fijn gevoel. In een uur heb ik alle 6 de jurken gepast en ik heb er tegen 1 volmondig JA gezegd. Dit was tevens de jurk die Kristel en mijn vriendinnen hadden uitgekozen. We hebben geproost met een glas champagne. Het was een bijzondere dag, we hebben gelachen en gehuild en we zijn super leuk geholpen!! 100% dat ik weddings bij een volgende (aanstaande) bruid zou aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede sfeer. Niet te formeel. Er wordt goed geluisterd naar je wensen, maar daarnaast ook advies gegeven en out of the box gedacht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige bruidszaak, hele fijne ontvangst....alles klopt, het totale plaatje!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een top zaak! Vanaf het ontvangst tot afscheid erg vriendelijk geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar je eigen ideeën en voorstellen. Samantha had gelijk door wat mijn jurk idee was en hierdoor heb ik eindelijk mijn droomjurk gevonden. Helaas nog 7 maanden wachten totdat ik de jurk weer aan mag..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een ervaring om nooit meer te vergeten! Prachtige jurken, deskundige hulp en bij een JA een echt feestje😀

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een fantastische ervaring en Anne van Weddings heeft ons geweldig geholpen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen zondag heb ik bij jullie, na LANG twijfelen, mijn trouwjurk besteld. De verkoopster dacht goed mee en probeerde mij echt te helpen. Ik deed er langer over dan de 2 uur durende afspraak, maar ik heb geen moment het idee gehad dat ik moest opschieten. Erg aardige mensen en iedereen probeert je te helpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Anne was extremely helpful. Buying my dress was a really nice experience.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede persoonlijke service, kennis van zaken en betrokken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Silvia was ontzettend vriendelijk en dacht goed met ons mee. In de winkel zelf was er erg veel keus - en zelfs in mijn unieke situatie (1 week later terugvliegen naar Curacao) wist Weddings een oplossing te bedenken. Alleen maar positief dus, bedankt voor deze mooie ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd heel goed en vriendelijk geholpen. Er werd heel goed naar mijn mening geluisterd en er werd goed meegedacht. Ik mocht alles vragen en zeggen en een jurk nog een keer passen als ik dat wilde. Aan het einde toen ik besloot de voor mij allermooiste jurk te nemen kwam alles een beetje gehaast over. Alsof we snel de deur uit moesten omdat de volgende lichting weer stond te wachten. Verschillende collega's zijn met de afhandeling / bestelling van mijn jurk bezig geweest in plaats van één iemand die het afhandelde. Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn. Verder een top ervaring en zou ik jullie zeker aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Werd erg vriendelijk ontvangen. Daarna geholpen door Maddy, erg fijn. Wist wat ik wilde en hielp mij erg goed. Veel mooie jurken. Mooie pas ruimte, in 1 keer geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastisch geholpen. Super gastvrij personeel en ik heb mijn droomjurk gevonden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig geholpen door Mirjam die de tijd voor je nam en je op je gemak stelde.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele mooie winkel die bij binnenkomst al een speciaal gevoel geeft. Jolanda heeft mij en de aanhang een leuke dag bezorgd en er werd goed geluisterd naar mijn wensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne sfeer en goed geholpen!