Geweldige ervaring bij de mooiste bruidswinkel!

Ik heb echt een geweldige ervaring gehad bij Weddings! Een warm welkom, er werd geluisterd en goed meegedacht. Bedankt Mirjam!

Ontzettend fijn geholpen en dé jurk gevonden

Wat een geweldig mooie bruidswinkel is Weddings. De keuze is enorm en de uitstraling van deze bruidszaak en haar medewerksters is in één woord klasse. Erg fijn en lief geholpen door Sylvia, ze had precies door wat mijn smaak was en voelde goed aan waar ik blij van werd. Na enige twijfel tussen 2 jurken kwam ze met een andere jurk, een schot in de roos; dé droomjurk gevonden! Een geweldige ervaring gehad die ik alle toekomstige bruiden ook gun!

Vriendelijk, gezellig en professioneel

Zeer vriendelijk personeel, die goed aanvoelt wat voor mensen ze voor zich heeft en wat de smaak van de bruid is. Zeer prettig ervaring en een zekere aanrader voor toekomstige bruiden

Goed geholpen

Op het moment dat wij aankwamen, werden wij binnengelaten door een medewerkster die tegen ons zei: wat kan ik voor jullie doen? Op een toon van “pff wat is dit nou weer”. Het klonk niet heel vriendelijk en wij voelden ons dan ook niet echt welkom. Iets wat ik erg jammer vind aangezien je voor iets heel belangrijks in deze winkel komt. Aangezien wij erg vroeg waren (voor de zekerheid omdat je nooit weet hoelang je erover doet in het centrum van Rotterdam). Iets na de tijd van de afspraak werden wij verwelkomt door Denice. Een medewerkster die direct positief, vriendelijk en toegankelijk overkomt. Wat een leuke verschijning! Echt een opluchting dat we door haar geholpen werden. Tijdens het passen ook echt fijn advies van haar gehad. Alles samenvattend.. is Denice een top vrouw! Uiteindelijk dan ook de jurk van m’n dromen kunnen vinden. Iets wat ik niet meer verwacht had na entree. Al met al een positieve ervaring met Weddings Rotterdam.

Een top ervaring!

Ik kijk terug op een fijne afspraak bij Weddings. Allereerst is er een warm welkom. De consulente neemt de tijd om jou te leren kennen. Het is fijn dat je ook zelf tussendoor ook soms in de rekken mag zoeken naar je droomjurk. Een fijne en rustige consulente die echt samen met jou wilde zoeken naar jouw droomjurk. Uiteindelijk is het gelukt om van 2 jurken 1 droomjurk voor mij te krijgen! Ik ben helemaal happy!! Een heel klein aandachtspunt is dan misschien dat kant overheerst in de winkel. Voor mij zou er wel wat meer keuze mogen zijn met glitters en steentjes.

Geweldige dag!

Super goed geholpen vandaag. Er werd goed geluisterd en alle tijd genomen om mijn droomjurk te vinden.

Een geweldige ervaring!

Fijne ontvangst, alles is netje geregeld. Vriendelijk personeel, het was een feestje om mee te maken. Vooral toen ik DE jurk gevonden had!

Hele mooie winkel, fijn geholpen en mijn jurk gevonden! Er werd goed geluisterd naar naar mijn wensen en hierop ingespeeld. Mooie aparte ruimte waar je in alle rust kunt passen, ook een mooie spiegel waarmee je de achterkant van de jurk kan zien.

Er werd Goed geluisterd en daarop alle tijd genomen om DE jurk te vinden.. vond het magisch en dat had ik nooit verwacht .😍

Perfecte service!

Mooie winkel, groot assortiment, een jurk passen is hier echt een feestje, ze denken goed mee, luisteren goed, leuke enthousiaste meiden, echt n aanrader!

Een super ervaring!

Ik heb mijn trouwjurk super snel gevonden mede dankzij Mirjam die mij heeft geholpen. Zij kwam met de juiste jurken op basis van wat ik aangaf graag te willen. De ervaring was fantastisch, je weet het echt als het jou jurk is. De verhalen die je altijd hoort geloof je niet helemaal, totdat je het zelf meemaakt. Ben super blij en de service was top!

Geweldig!!

Ik heb echt een super ervaring gehad bij Weddings. Dit heb ik absoluut te danken aan Denice! Nooit gedacht dat ik zo een keuze zo snel kon maken. Ik kan niet wachten tot ik mijn jurk weer aan mag trekken.

Gisteren heb ik YES gezet tegen een prachtige jurk. Verkoopster Mirjam heeft me goed geholpen, lekker enthousiast, gezellig. Wat een mooie winkel. Ondanks dat de eerste jurk al een mega opening was, toch nog veel andere jurken gepast! Wat een leuke ervaring! Kan nu al niet wachten op de eerste pas! Onwijs bedankt.

Professioneel, klantvriendelijk en luxebeleving

Al bij binnenkomst werden we met een vriendelijke lach ontvangen door Jolanda. Een zeer ervaren medewerkster met oog voor de klant, een eerlijke mening en hands-on mentaliteit. Van begin tot einde was de passessie bij Weddings een luxebeleving te noemen, waar alles aan klopt!

Geweldig persoonlijk en goede adviezen

Het was voor mij de eerste keer trouwjurken passen, onze adviseur heeft mij geweldig geholpen een jurk te vinden die zo “mij” is! Ik kan niet wachten tot de grote dag aanbreekt en hem aan iedereen kan laten zien!

Het is een geweldige winkel

Het was net of je er al jaren komt. De sfeer voelt super vertrouwd. Mirjam is een super verkoopster. De voorpret bij t uitzoeken is geweldig. Ik heb een topmiddagje gehad.

Heel erg leuk geholpen. Het was mijn eerste winkel en ben gelijk geslaagd voor mijn droomjurk!

Ik ben heel leuk geholpen. Ik was op mijn gemak gesteld en naar al mijn wensen is geluisterd. De eerste jurk die ik aan had is mijn bruidsjurk geworden!

Fantastisch!

Onwijs goede service ! Geen minpunten !

Een mooie ervaring

Het was ontzettend fijn hoe jullie mij op m'n gemak stelde.

Iedereen van jullie is enthousiast! Stelt de klant en aanhang hiervan gerust. Mirjam keek heel goed mee wat bij me past en niet. En hielp me hoed bij de uitiendelijke keuze van de laatste 2 overgevelven jurken. Ik was gister de hele dag nog op een roze wolk.. En dat komt zeker ook door jullie fantastische hulp! Nogmaals bedankt!

Vriendelijk en deskundig personeel.

Ik ben erg goed geholpen bij weddings. Het personeel was erg vriendelijk en geduldig. Ze luisterde goed en hielpen me met deskundig advies.Dit vind ik zeer belangrijk bij een bruidsjurken winkel omdat ik het een beetje spannend vond. Maar het personeel is zo goed . Dat dat gevoel snel weg ging.

Super ervaring!

Bij binnenkomst werden we wat minder aardig ontvangen door Franseska. Ongeduldig en niet heel vriendelijk. Ze nam ons drinken op maar dat kwam vervolgens ook niet. Gelukkig was daar Jolanda en die heeft mij fantastisch geholpen met het vinden van mijn jurk. Haar enthousiasme en goede hulp was heel prettig. Toen ik de jurk gekozen had ook leuk verrast met vuurwerk en champagne. Goede herinnering.

Ontspannen sfeer!

Ik had geen idee wat voor soort jurk ik wilde en dacht dat een tijdsbestek van twee uur veel te kort was. Met hulp van Mirjam in 1,5 uur DE jurk gevonden. Het ging ontzettend spontaan en ontspannen. Heerlijke goede service. Nu al zin in de volgende afspraak!

Fantastisch en super bijzonder

De service is super fijn en goed. De hulp is fijn en de dames die er werken zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Professioneel, prachtige winkel

Positieve ervaring, zeer mooie zaak. Leuk dat je zelf de winkel in mag om jurken re kiezen. Fijn om een ruime plek te hebben om te passen en te showen Niet gedacht in 1x te zullen slagen. Er wordt snel gewerkt, maar niet te gehaast. Verkoopster hoort/ziet snel waar ik naar op zoek was en wat bij mij past. Was oprecht blij voor mij toen ik dè jurk aan had. Voor mij paste de benadering vanuit weddings naar hun klant toe erg goed!! Voelde me goed op mijn gemak. Daarnaast ook nog gebruik kunnen maken van erg goede actie.