Super ervaring!

Bij binnenkomst super hartelijk ontvangen door al het personeel. Heel professioneel en vriendelijk. Vervolgens krijg je een aparte super luxe “kleedkamer” waar familie en vrienden heerlijk kunnen zitten. Ze nemen de tijd voor je en er wordt goed naar je wensen geluisterd. Ik werd geholpen door Denice. Super vriendelijk en hele goede adviezen. Dankzij haar echt mijn droomjurk gevonden. Ik weet zeker dat alle andere meiden net zo goed zijn. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een trouwjurk. Hier word je echt in de watten gelegd!

Say YES to the dress.

Het was mijn eerste keer passen. Ik had niet gedacht dat ik gelijk verliefd zou worden met een jurk aangezien ik best moeilijk ben maar ja hoor. I said yes to the dress. Geweldige dames en super veel keuze in jurken.

Fantastisch!

We werden hartelijk ontvangen door allemaal vriendelijke dames en lekker drinken. Er is een aparte ruimte voor passen en voor de spiegel staan en showen voor degene die mee zijn. Hierdoor heb je echt het gevoel van een VIP behandeling. Je hebt een persoonlijke pasassistente die je helpt bij het uitkiezen van dé jurk. Als je goed kunt aangeven wat je mooi vindt dan vind ze de meest prachtige jurk voor je! En als je die eenmaal hebt gevonden is het 1 groot feest en champagne en kan je nog lekker even genieten van je jurk! Ik liep de deur van de winkel weer uit zonder twijfel dat ik dé jurk had gevonden! Echt fantastisch!

Super goede service en nemen goed de tijd Om te zorgen dat jij je droomjurk vind.

Zeker van mijn keuze, doordat ik veel jurken mocht passen!

Ik vond het best een beetje spannend, maar het was fijn eerst even een praatje te maken. Ik vond het super leuk dat je zelf ook door de rekken mocht. Er wordt goed geluisterd naar je smaak en aan de hand daarvan werden er tussentijds ook nog jurken gehaald. Daardoor heb ik veel jurken gepast maar dat geeft wel het gevoel dat ik alles heb geprobeerd en zeker ben van mijn keuze!

Super!

Onwijs mooie jurk uitgezocht, en heel goed geholpen! Leuke vrouwen die er werken die echt de tijd voor je nemen.

Heel fijn geholpen!

Super geholpen door Cindy; ze nam uitgebreid de tijd om te begrijpen waar ik naar op zoek was. Heel vriendelijk en behulpzaam. Uiteindelijk de juiste jurk gevonden. Het was een leuke ervaring!

Chapeau

Ik belde Weddings op een donderdag middag om na te gaan of het mogelijk was om zo snel mogelijk een afspraak te maken. De volgende dag (vrijdag) kon ik langskomen samen met mijn BFF, bruidsjurken passen. Voor mij is dit een nieuwe ervaring, ik voel mij serieus genomen. We zijn geholpen door een sympathieke dame met veel expertise. Tussen alle prachtige bruidsjurken, mijn bruidsjurk gevonden!

Geweldig! Precies wat je wilt

Wat een prachtige zaak en wat een top service! Ik voelde me bijzonder en er werd echt tijd voor me genomen! Perfect

Droomjurk bij eerste bezoek gevonden!

Met dank aan Denice heb ik bij mijn eerste bezoek aan Weddings de jurk van mijn dromen gevonden! Ik ging er vrij nuchter in en stond open voor veel jurken, maar had uiteraard ook mijn eigen lijstje met jurken die ik graag wilde passen. Alle jurken die ik zelf koos waren het helaas net niet, maar het gaf wel een goed beeld van hoe de jurk er dan wel uit zou moeten komen te zien. Ik gaf Denice hier ook ruimte in om mij te adviseren en toen kwam ze met DE jurk. Op het eerste gezicht had ik niet verwacht dat dit 'm zou zijn, maar het is echt waar (en ik ben een nuchtere dame!), ik deed de jurk aan en werd er stil en emotioneel van. Ik wist dat dit de jurk voor mij was en mijn brides team had precies hetzelfde :) Denice, heel erg bedankt voor de gezellige middag! Je hebt me heel fijn geholpen, ik voelde me van begin tot eind op mn gemak en ben heel happy met mijn keuze voor deze jurk!

Hier word je heel warm ontvangen. Je creëert in een aantal uren een band met de medewerker. Top service en meedenkend, geven hier en daar advies!

Warm ontvangst, lieve medewerkers, prachtige winkel

Wij werden geholpen door Sandra, wat een lieve vrouw met passie voor haar vak. Niets is te gek, ik heb wel 8 jurken gepast om er zeker van te zijn dat ik uiteindelijk de juiste keuze maakte. En dat is zeker gelukt!

De styliste begreep mij perfect

Bij elke jurk die ik aantrok, zei de styliste precies wat ik dacht. Ze voelde mij goed aan en heeft mij daardoor kunnen helpen mijn droomjurk te vinden.

Super!

Mooie, fijne ervaring bij Weddings vandaag gehad. Goed geholpen, prachtige winkel met veel keus. Ik vond het erg prettig dat ik met de verkoopster even langs de jurken mocht kijken, zodat ik er zelf ook een blik op kon werpen. Erg tevreden.

Supergoede service!

Mijn bezoek aan Weddings was heel fijn! We werden netjes opgevangen en mijn stylist nam ruim de tijd voor me. De afspraak liep wat uit en dat werd goed geregeld. Ik kreeg advies waar nodig en was op de juiste manier aanwezig. Ze nam echt de tijd voor me waardoor ik vol vertrouwen de keus kon maken!

Fantastische ervaring

De bruidsconsulente heeft mij heel goed advies gegeven. Ik had negatieve ervaringen in andere winkels, maar ben uiteindelijk heel erg blij met wat ik heb gekozen en hoe het bij mij staat. Zonder haar zou het absoluut een andere ervaring zijn geweest.

Super leuk geholpen , en allemaal mooie jurken 😍

Gisteren had ik een afspraak bij Weddings en ik vond het een hele fijne winkel. De styliste Anne hielp me en ze was heel behulpzaam en luisterde echt naar me. Ik had er een heel goed gevoel bij. Zo mocht ik in de winkel met haar meelopen en de jurken bekijken en ik mocht heel veel jurken passen. Mijn droomjurk had ik als eerste gepast en uit eindelijk werd deze jurk het hem ook en dat werd gevierd samen met mijn familie en vriendinnen die mee waren gegaan. Ik vond het een zeer prettige ervaring. Bedankt Anne, ga zo door!

Topdag!

Heel goed begeleid en geholpen bij het vinden van mijn droomjurk.

Geweldige ervaring

Prachtige lokatie, vriendelijk personeel. Niet te klein, niet te groot. Say yes to the dress ervaring. Je wordt echt in het middelpunt gezet. Misschien mag het een tikkeltje persoonlijker, vandaar de 9. Maar ik raad het iedereen aan!

I sais yes to the dress

Goed geholpen

Super winkel met leuk, vrolijk en vriendelijk personeel. Bij aankomst heb je meteen een goed indruk en ervaring. Je word vriendelijk ontvangen en geholpen. Ze luisteren goed naar wat je in gedachte hebt en gaan zo met je op weg naar je droom jurk.

Héle fijne zaak!

Dit was de eerste bruidsmodezaak waar ik was om jurken te gaan passen en ik ben ook meteen geslaagd! Super kundige en vriendelijke meiden die je helemaal gerust stellen en ook weten wat jou goed staat zonder opdringerig te zijn. Ik ben met een droomjurk de deur uit gegaan die ik zonder hun hulp niet had gevonden. Dikke 10 van mij dus!

Leuk gehulpen

The best! geweldige hulp en bijzondere ervaring

Ik ben echt fantastisch geholpen. Ik voelde me geen moment bezwaard door keuze voor veel jurken, niets voelde teveel en met veel humor en expertise ben ik bij mijn ultieme jurk gekomen. Ook het vieren van ,maakte de ervaring compleet. Het is niet niks, zo'n jurk!