Ontzettend goed geholpen. En uiteindelijk met de mooiste jurk naar buiten gelopen!

Fijn geholpen door Denice. Uiteindelijk met een hele andere jurk naar buiten gelopen dan verwacht. Maar een ontzettend mooie jurk!

Geweldige ervaring met een kundige verkoopster

Ik kwam binnen bij Weddings met een hoop stress en spanning omdat ik aan de late kant was om mijn jurk te bestellen. Ik heb nog 5 maanden voordat ik ga trouwen. Dus ik moest een jurk vinden. De verkoopster Denise probeerde mij eerst op mijn gemak te stellen want niet zo goed lukte vanwege mijn spanningen. Tijdens het passen was ze rustig, ze gaf mij tips, maakte een praatje etc. Ik werd wat rustiger en kon daarna van het proces genieten. Ik heb mijn jurk kunnen vinden. Het was een superervaring en de verkoopster Denise heeft hier enorm aan geholpen dat het een leuke ervaring werd.

Superfijne en warme verkoopster en geweldige collectie!

Super tevreden over onze verkoopster Mirjam, over de locatie zelf (je hebt je eigen gedeelte, zo fijn en privé!) en over de enorme collectie! Super hartelijk geholpen en ik had me geen betere verkoopster kunnen wensen!

Mooie winkel met een uitgebreid assortiment en hele goede service!

De winkel is erg mooi opgezet waarbij iedereen echt zijn eigen plekje heeft. Daarnaast is het assortiment in jurken erg uitgebreid waardoor er ruime keuze is. De service was erg fijn, er werd echt geluisterd naar wie ik ben als persoon en wat voor een jurk ik voor ogen had. Aan de hand daarvan heeft de medewerkster mij een aantal jurken laten zien/passen. Hierbij had ze veel geduld en had ze aan een woord/blik genoeg. Al met al een hele fijne ervaring en wellicht niet onbelangrijk: we hebben de jurk ook gevonden!

Veel keus, gehaaste pasafspraak

Mooie winkel met veel keus van verschillende merken. Leuke eigen ‘hoekjes’ om te passen met de entourage. De pasafspraken staan te strak gepland waardoor alles erg gestresst en gehaast overkwam.

Professioneel, individuele begeleiding.

Heerlijke dag gehad. Deskundige, gezellige verkoopster en de deur uit gegaan met mijn droomjurk.

Top ervaring gehad bij Weddings!

Vakkundige, enthousiaste en meedenkende verkoopster heeft mij geholpen. Er was veel keuze en we werden gastvrij ontvangen met een kopje thee/koffie. Na 4 jurken mijn droomjurk gevonden!

Leuke, enthousiaste pasafspraak!

Ik had geluk want werd door twee dames geholpen. Allebei hebben zij mij vol enthousiasme van advies voorzien en ook zeker een goed gevoel gegeven. Daar kreeg je in ieder geval veel zelfvertrouwen van! Veel gelachen en ook mooie jurken aangehad. Ik zou het zeker aanbevelen.

Geweldig!

Heb vanmiddag bij Weddings bruidsjurken mogen passen. Wat een geweldige en bijzondere ervaring maar wat spannend. And I Said YES to the dress!!!! Ben geholpen door Silvia, wat een lieve vrouw met gevoel en een persoonlijke touch...heel erg bedankt voor een onvergetelijke middag

Een geweldige en bijzondere ervaring.

Ik ben nu twee keer bij jullie geweest. Beide keren waren super bijzonder en mooi. Jullie maken er echt een feestje van om een trouwjurk te passen en uit te kiezen. Ik heb het erg getroffen met de hulp van Denice. Ze begreep alles zo goed en voelde het goed aan. Echt een topper!

GEWELDIG!

Ik was zo zenuwachtig dag! Maar dat was uiteindelijk nergens voor nodig. Ik heb de jurk van mijn dromen gevonden. De dame die ons hielp heeft dit ook super gedaan. Mijn complimenten aan haar. Ik mocht zo veel passen als ik zelf wilde.

Super hulp van de verkoopster en geweldige ervaring

Geweldige middag gehad met goede hulp en zeer belangrijk een hele mooie jurk. Nu kijken of de afhandeling net zo goed is als deze ervaring

Mijn ervaring was perfect. Ik had een aantal jurken voor ogen maar ben met totaal wat anders weggegaan. Cindy heeft de juiste jurk weten te pakken voor mij!

Super geholpen door Denice en in 1 x geslaagd!

Top!

Heel fijn

De dag, die in het teken staat van het vinden van de droomhuis, heb ik als heel fijn ervaren bij Weddings. De staf is professioneel en kundig, denken enorm met je mee en zorgen ervoor dat je je enorm thuis voelt. Dank Weddings voor het geduld, de drankjes en met het helpen uitzoeken van mijn jurk!!

Goed advies, grote selectie met een mooi resultaat!

Zie titel

Heel leuk!

Vriendelijk en hartelijk en gezellig. Rustig de tijd en ruime keuze. Zonder te overweldigen met teveel keuze. En niemand die je forceert tot het maken van een keuze. Plus keurig ook letten op het budget.

Denice was een enorm lieve meid met veel kennis. Ze kon mij de juiste jurken laten passen waardoor ik de perfecte jurk heb gevonden

You made picking my wedding dress a special experience.

I had a fantastic experience your store. The service was not only super professional, but most importantly, personal, friendly and flexible. Thank you 😘

Super ochtend gehad

Wat een mooie winkel is weddings en wat ben ik leuk geholpen door Cindy die mij persoonlijk aan de hand mee genomen heeft door het walhala van droomjurken . De perfecte jurk gevonden uiteindelijk en dat gevierd met een glaasje champagne van de zaak . Zo doen ze dat bij Weddings. Bedankt voor de geweldige ochtend ! Nu al benieuwd naar alle reacties straks op mijn jurk,

Gewelding

Goed en fijn geholpen. En nog belangrijker, mijn droom jurk gevonden!

Geweldig !!!!

Vanmorgen had ik een pas afspraak, Ik was er met mijn schoonzusje. Super ontvangen met heerlijke cappuccino en chocolaatjes. Ik moet echt bekennen, het was een feestje! Fantastisch wat zeg ik .. buitengewoon geweldig leuk en lief geholpen door Silvia en Denice! Bij de derde jurk kreeg ik kippenvel en had ik het WAUW gevoel! Dat is m geworden ! Alles werd super goed nagekeken kwa de maat , we kregen als afsluiter Champagne ! Ik ben super blij dat ik naar weddings geweest ben. Ik kan het iedere aanstaande bruid aanraden! Nogmaals bedankt dames voor de geweldig leuke ochtend Groetjes margaux

Droomjurk

Mijn droomjurk gevonden en helemaal toen de verkoopster ook nog vertelde dat de jurk uit Australië komt. De plek waar ik ten huwelijk ben gevraagd!

Professioneel, prettig en vriendelijk

Als bovenstaand!

Perfect!

Warm welkom, goed advies en erg meedenkend. Ik vond het echt een geweldige middag en ben natuurlijk super blij dat ik mijn jurk heb gevonden. De jurk die ik genomen heb, heb ik niet eens zelf uitgekozen maar had Denice op basis van mijn wensen uit het rek gehaald. Erg knap.