Geweldige belevenis en goed geholpen

31-10-2020 ben ik samen met mijn moeder, oma en zus op zoek gegaan naar mijn droomjurk bij Weddings in Rotterdam. Ik mocht de jurken laten zien die ik al op de site gevonden had en daar gingen we meteen naar opzoek. Niks is te veel, er wordt alle tijd voor je genomen en ze hebben een goed oog voor wat bij jou past, mede door goed te luisteren naar wat je zegt. Je hebt een ruime paskamer, er zijn heel veel jurken met verschillende stijlen om uit te kiezen en er hangt een gezellige, fijne sfeer. Ik heb mijn droomjurk hier gevonden!

Onvergetelijke middag

Ik ben onwijs fijn geholpen, binnen een middag geslaagd en mijn droomjurk gevonden! Het was een onvergetelijke middag die is afgesloten met champagne en vuurwerk!

Goed geholpen, vriendelijke medewerkers

Weddings geeft je een fantastische herinnering aan het passen van de perfecte trouwjurk. Met veel aandacht voor de bruid, goed luisterend naar de wensen van de bruid en vriendelijke medewerking. De afsluiting met de fles champagne met vuurwerk maakt het helemaal af. Alles is tot in de details geregeld!

Voor de echte "Say Yes to The Dress" ervaring

Ik was heel bang dat ik niet de juiste jurk ging vinden (ze hebben zoveel prachtige jurken!) maar door het geduld en het goede inschattingsvermogen van de medewerkster heb ik uiteindelijk de jurk kunnen vinden. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen en mijn budget. Ondanks de Corona maatregelen verliep alles soepel en heb ik een superleuke middag gehad. Ik kan niet wachten tot mijn jurk binnen is!

Heel veel keus

Ik ben heel blij dat ik voor Weddings heb gekozen gezien de hoeveelheid jurken en opties. Online goed alles al bekijken is een aanrader want het is overweldigend als je er eenmaal bent :) Helaas mochten er twee mensen minder mee vanwege de huidige maatregelen maar die konden er online gelukkig toch bij zijn. Wel had ik een best erg het gevoel dat er druk op zat qua tijd..nou weet ik dat ik wel heel wat jurken wilde passen maar zo’n trouwjurk koop je maar één keer in je leven en dat moet dan toch wel ‘de’ jurk zijn. Gelukkig had ik een schoonzus mee die mij telkens herinnerde rustig na te denken en niet teveel te laten beïnvloeden door de tijdsdruk. Uiteindelijk heb ik mijn jurk gevonden en stortte ik met tranen in voor de grote spiegel...ik kan niet wachten tot ik ‘m weer mag passen!

Super leuk geholpen door Anne. Ze luistert goed naar je, en neem echt de tijd om de perfecte jurk te vinden. Dit is dan ook gelukt :)

Geweldig!

Wat een bijzondere ervaring! Mooie zaak met veel keuze, heel veel privacy en de styliste die ik had voelde goed aan wat ik wilde. Toen ik eenmaal dé jurk gevonden had werd er echt een moment van gemaakt. Ik ben heel enthousiast en ben blij dat ik hier heen ben gegaan.

Fantastische ervaring en meteen geslaagd

Kristel heeft me super geholpen, ze voelde goed aan wat ik mooi vond en heeft me ook alles laten passen waarvan ik zei dat ik het niet mooi dacht te vinden om het zeker te weten. Ze heeft me enorm laten lachen en er een onvergetelijke ervaring van gemaakt. Ik ben ook die dag meteen geslaagd voor een jurk

Super leuk!

Het was een aangename en toffe ervaring! Ik werd meteen goed ontvangen en er werd aandachtig geluisterd naar mijn voorkeuren. Ik ben zeer tevreden over mijn trouwjurk die ik meteen daar heb gevonden dankzij de hulp van de styliste.

Geslaagd maar de ervaring viel een beetje tegen

Ik had in januari 2020 na het zien van een jurkenshow in de prachtige winkel een afspraak gemaakt voor april 2020, deze werd verschoven naar juli 2020 ivm corona. In de tussentijd wel een virtuele afspraak gehad (vond ik erg leuk bedacht!). Na bijna 7 maanden wachten was het eindelijk zover. De week ervoor werd ik gebeld om de afspraak te dubbelchecken. De verkeerde datum was genoteerd. Dat was een dikke tegenvaller maar ik kon nog terecht om 16.00 uur. Dat voelde voor mij als “we kunnen je nog wel aan het einde van de dag kwijt” dus ik vroeg: Heb ik dan wel genoeg tijd, niet dat het gehaast moet? Nee ik zou genoeg tijd hebben. Toen het moment eindelijk zover was werden we vriendelijk ontvangen en de verkoopster zei na het intakegesprekje: “Nou dan gaan we maar meteen aan de slag want we hebben niet zoveel tijd.” Dat vond ik zó jammer! Ik ben prima geholpen en heb mijn jurk gevonden begrijp me niet verkeerd, maar dit heeft de ervaring toch een beetje afbreuk gedaan.

een feestje!

hele fijn ochtend gehad vandaag. lief geholpen met veel geduld en ervaring, kijken naar hoe ik me voelde in de jurk en daarop inspelen! super fijn en zeker in deze tijd. Dankjewel voor je geduld en je fijne hulp.

Ik ben goed geholpen door Wilma in het vinden van mijn droom trouwjurk! Het was “say say to the dress”! Het was een fijne ervaring!

Overweldigend

Het was heel prettig dat Sandra aanvoelde wat voor mij de juiste jurk zou zijn en ook afging op mijn gevoel en mimiek. Bedankt!

Uistekend ,,vriendelijk en zeer professioneel geholpen!

Een zeer prettige en leuke ervaring. Vakkundig geholpen en op een hele fijne manier geadviseerd. Daarom ben ik in één keer geslaagd.

Geweldig! Goed geholpen.

Ik liet de styliste zien wat mijn smaak was en ze heeft hier goed op ingespeeld. De tweede jurk is het geworden. We zijn erg fijn geholpen.

Bij Weddings komen dromen uit!

Bij Weddings werken zeer vriendelijke en vakkundige dames. Ze racen heel de winkel door om DE perfecte jurk te vinden. Daarnaast zijn de pasruimtes privé en geven zij de ruimte om even alleen met familie/vriendinnen te overleggen. Wij hebben een fantastische ochtend gehad, nogmaals dank!!

Supergoed geholpen!

Zeer vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. Supermooi opgezette winkel met al die nissen waar je met je eigen groepje kunt zitten, passen en showen. En ook goed geholpen door het personeel. Enige kleine minpuntje vond ik dat de jurken zo ontzettend dicht op elkaar in de rekken hangen dat je niet goed kunt zien of er ook nog iets anders moois tussen hangt.

Leuke dag waarin ik goed en ontspannen werd geholpen mijn trouwjurk te vinden

Goede hulp, ontspannen sfeer. Veel keuze. Top!

Geweldig!

Heel goed geholpen door Wilma. Ze was eerlijk en dacht goed mee. Goed geregeld qua Corona maatregelen en ik heb ja gezegd tegen mijn jurk!

Mooi, en goede serves.

Ik werd goed ontvangen in de aankomsthal. Ook al waren we iets te vroeg. De ruimte was al leeg, dus we konden gaan zitten en we kregen gelijk wat te drinken. Ik vond het erg leuk om zelf door de winkel heen te lopen en zelf uit te zoeken. Ik wist niet waar ik moest begonnen dus de dresser heeft mij goed op weg geholpen. Ik wist wel wat ik wel en niet wilde. Uiteindelijk was het passen erg leuk, goed geholpen en een goede serves. Ik heb uiteindelijk de jurk gekocht bij weddings.

ZO LEUK!

Door Rita ben ik geholpen. Wat een leuk mens! Lekker gezellig en een mooie bruidsjurk gescoord. Laat de grote dag maar komen!!

Geweldig!

Ik ben echt fantastisch geholpen door Weddings. Van het moment dat ik binnen kwam voelde het direct goed. Er werd goed geluisterd naar mijn voorkeuren/wensen. Er hing een gezellige ontspannen sfeer. Duidelijk informatie over vervolg afspraken. Het was gewoon echt super!

Kostbaar!

Fijne ervaring, goed geholpen, perfecte jurk gevonden door goed advies

Geweldig en super tevreden met alles!

De eerste keer was ik geholpen door Wilma, ze luistert erg goed naar je, super vriendelijk en service gericht. Helaas had ik me jurk toen nog niet kunnen vinden. De 2e keer had ik Wilma weer, ze wist precies wat ik zocht en doordat ze goed naar me luisterde, heb ik deze keer me jurk gevonden! De afspraak was niet alleen gericht op de jurk, maar ook het vertrouwen en plezier bij het passen. Weddings is een professionele bruidswinkel met een prachtig assortiment aan jurken voor iedereen! Ik raad 100% Weddings aan.

Geweldig!

Super service, iemand die wist waar ze het over had en je fijn hielp!