Helemaal geweldig!
In februari 2022 ga ik trouwen en dit was mijn eerste bruidsalon bezoek.
Vanuit Frankfurt (Duitsland) een reis gemaakt naar Weddings in Rotterdam, omdat ik voorheen in Rotterdam gewoond heb en hun prachtige etalage me altijd al aansprak (en ik wilde heel graag in mijn moedertaal geholpen worden).
Ik had zelf al een foldertje aangemaakt met mijn favoriete jurken.... ben super ontvangen, met mijn ouders en beste vriendin. Samen gezellig in een mooi en gezellig ingerichte zitplek met een drankje terwijl Sandra ons de favoriete jurken showde.
Daarna voor de eerste keer bruidsjurken aangepast, een super speciaal gevoel en moment... heel fijn om dit gedeeld te kunnen hebben met ouders en vriendin, terwijl zij gezellig en goed verzorgd in een fijne ruimte zitten en mee kunnen kijken in de mega spiegel als je eenmaal aangekleed bent (van voor en achter spiegel, waardoor je alles in een keer goed kunt zien, zelfs met daglichtfunctie waardoor je alle glitters in je jurk kan zien zoals wanneer je buiten in daglicht staat).
Sandra had zelf nog wat jurken toegevoegd, waarvan een jurk er meteen uitsprong, boven alle anderen.
Deze jurk is het dan ook geworden, en ik ben super blij met de hulp en deskundigheid van Sandra, om deze jurk voor mij te vinden (die destijds toen ik de website doornam nog niet online stond omdat ze hem nieuw binnen hadden).
Dankzij haar heb ik mijn droomjurk gevonden! Ik heb hartstikke blij! Door de verschillende glitter en applicaties op de jurk , die op een online foto wegvallen, had ik de jurk zelf waarschijnlijk over het hoofd gezien. Maar in het echt, met al die glitters en prachtige kant ging mijn aandacht meteen naar Die jurk.
Dank je wel Sandra, voor je aandacht en hulp om de perfecte jurk te vinden!