Super goed geholpen

Enorm fijn geholpen. Vooraf had ik geen idee wat mij goed zou staan, maar binnen no time hadden we het juiste model gevonden en dat gaf me zelfvertrouwen. Het was een erg gezellige ochtend en wat heel fijn is, je kan gewoon echt jezelf zijn!!

Uitstekend geholpen!

Er heerste een prettige, open sfeer waarin ik goed hebben kunnen aangeven welke jurken ik wel en niet mooi vond. Kristel luisterde erg goed naar onze opmerkingen en heeft mij verschillende opties laten zien, waardoor we uiteindelijk uit zijn gekomen bij Dé jurk!

Super geholpen!

Ik ben onwijs fijn geholpen, er werd goed naar mijn wensen geluisterd en de tijd voor me genomen! Ik had wat zenuwen maar deze waren na de 1e jurk verdwenen. Geëindigd met een prachtige jurk! Wedding is echt een aanrader!

Gezellig, professionele hulp en heel ontspannen

Vandaag geholpen door Anne, wat een heerlijke meid. Ze stelde me direct op mijn gemak en gaf eerlijk een mening. Na goed te luisteren kwam ze ook met hele goede alternatieven aanzetten, waar duidelijk werd dat ze goed geluisterd had naar mijn wensen.

Top!

Geweldig! Had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. En ook een prachtige jurk gevonden!

Supergoed geholpen!!!

Ik ging met 1 jurk in gedachte heen. Eenmaal daar twijfelde ik toch. Degene die mij hielp, hielp mij echt mijn beslissing te laten maken door meerdere jurken te passen om te kijken hoe ik mij dan voelde tov de jurk waarvoor ik was gekomen. Zij gaf mij de vrijheid en de rust, waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken!!

Sandra was really helpful and I found the right dress!

I ended up with a dress I had not expected at all, but it just worked perfectly. Sandra was really great at bringing dresses based on what I did and didn’t like.

Top service!

Super goed geholpen en heel vriendelijk. Werd goed naar mijn wensen geluisterd en gekeken wat er bij mijn lichaam past. Echt super goede service en zou het iedereen aanraden

Fijne en geduldige verkoopster!

Prachtige zaak als je binnenkomt, zoveel mooie jurken! Leuke zithoek voor de gasten. Ondanks dat ik er goed wist wat ik wilde, was het kiezen van een jurk toch nog erg lastig. De verkoopster was erg geduldig, eerlijk en heeft mij echt goed geholpen!

Fantastisch

Super goed geholpen bij het vinden van mijn perfecte trouwjurk, zelfs met mijn zwangere buikje (30weken) konden ze mij het juiste advies geven en hebben ze mij geholpen hier door heen te kijken. Kan nu al niet wachten tot ik hem aan kan op mijn bruiloft!!

Heel fijn geholpen

Het was de eerste keer dat ik jurken ging passen. Heel fijn geholpen door Sandra. Ze luisterde naar mijn wensen en na veel passen en samenvatten kwam ze met de perfecte jurk voor mij aan.

Fantastisch!

Fantastische ervaring en super geholpen door Denise! Ik heb een tijdje getwijfeld tussen twee verschillende silhouetten maar er werd uitgebreid de tijd genomen om verschillende jurken te passen tot ik overtuigd was van mijn keuze. Nadat ik dé jurk had gevonden het moment nog kunnen vieren onder het genot van een glas champagne. Heel fijn dat er de tijd werd genomen voor mijn zoektocht en er goed geluisterd werd naar mijn wensen!

De verkoopster was onwijs goed. Ze voelde mij aan en ging daarin mee. Niet opdringerig. Precies wat ik nodig had

Echt fantastisch!

Het voelde zeer comfortabel! Wat zijn ze ontzettend lief en meedenkend. Ik zou iedereen deze leuke ervaring bij Weddings aanraden!

Geweldig!

Vandaag ben ik bij Weddings langs geweest om mijn jurk in te nemen. De medewerkers en de coupuse hebben mij hierbij erg goed geholpen. Ze zijn allemaal erg vriendelijk, behulpzaam en denken erg goed mee. Ze hebben naar mijn wens geluisterd en de jurk naar mijn lichaam afgesteld voor een compleet en mooi plaatje. Zeer zeer tevreden!

Professioneel en fijn geholpen

Heel gastvrij, geïnteresseerd en op een fijne manier geholpen. Echt aandacht voor wat de ikzelf wil en mooi vind. Blij met mijn supermooie trouwjurk!

Súpergoed geholpen, heel veel keuze

Ja, dit is gewoon een goede zaak. Ik kwam langs met lage verwachtingen van slagen (wegens een korte termijn bruiloft + plussize maat), maar dankzij de superfijne Kristle is het gewoon gelukt! Ik heb mijn nummer 1-jurk in the pocket, met precies nul stress. Echt een aanrader!

Professioneel en vriendelijk

Het was een bijzondere, fijne ervaring bij Weddings! Ik ben heel goed geholpen en hier uiteindelijk ook in 1x geslaagd!

Super goed geholpen!! Fijne meiden die weten waar ze het over hebben! Goed advies!

Fantastisch

Het was de eerste keer dat ik een bruidsjurk heb geprobeerd en ik heb me eeeeecht goed gevoelt! Was super leuk en ik heb mijn droomjurk gevonden!! Mijn adviseur was zo zo zooo aardig en heeft mijn jurk zo vele keer aangetrokken!!! Echt de best zoek-helper!!

geweldig !!

Ik voelde mij zo speciaal Ze wisten gelijk wat ik zocht en wat er bij mij paste. Super goed geholpen door de dames

Echt een feestje

26/5/2021 had ik een afspraak bij Weddings. Het was de eerste keer dat ik jurken ging passen. We werden vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en kregen een kopje thee. De adviseuse was ook echt onwijs lief en hield rekening met mijn wensen en liet me de jurken passen die ik had opgeslagen. Uiteindelijk kwam ze met een jurk aan die ik niet had opgeslagen maar dit was echt de jurk van mijn dromen! Ze had het niet beter kunnen uitkiezen! Het was echt een "Say yes to the dress" momentje wat ook super leuk werd gevierd met champagne. Echt een dag om nooit meer te vergeten!

Gemoedelijk en ontspannen

Vandaag was ik bij jullie, de sfeer was zeer gemoedelijk en ontspannen. Voelde mij zeker op me gemak. Styliste wist heel goed uit te filteren wat de juiste jurk moest worden voor mij. Ben ook zeer blij met de gekozen jurk.

Mooi eerste ervaring!

Ik was voor het eerst in mijn leven trouwjurken passen. Ik had geen enkel idee wat mij zou staan, wat het beste voor mijn figuur zou zijn en om wat voor jurken het dan ging. Maar ik werd super begeleid, er werd eerlijk verteld wat wel en niet stond. En ook de kansen om totaal iets anders te proberen was geen probleem. Nooit verwacht dat ik in 1x zou slagen met AL die prachtige jurken.. maar heb toch al bij de 1e keer JA gezegd tegen mijn droomjurk! Als felicitatie heerlijk glas bubbels en een chocolaatje erbij, en een fles met sterretjes maakte het af. Super tevreden!

Geweldige dag gehad

Geweldige dag gehad, het was leuk en gezellig. Ik ben heel goed geholpen (Sandra), ze nemen de tijd voor je. En fijn dat je zoveel jurken mag passen, ik heb er uiteindelijk mijn droomjurk gevonden. Dankjewel!!