Ik ben uitstekend geholpen door een van de medewerkers, het was een onwijs lieve en leuke dame. Ze had meteen in de gaten waar ik van houd, en wat ik juist niet mooi vind. Er is ontzettend veel keuze, de paskamers zien er netjes uit en zijn erg ruim. Toen ik ‘ja’ had gezegd tegen een jurk, werd dit meteen op een leuke manier gevierd in de winkel.
Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij Weddings. Er wordt goed naar je geluisterd en daarop ingespeeld. Op die manier bouwden we steeds verder naar mijn droomjurk, die we uiteindelijk vonden! Wat een goede en fijne service!
Super goed geholpen door Sylvia! Ze luister goed naar de bruid en neemt echt de tijd.
Enorm enthousiast ging ik naar de afspraak. Bij binnenkomst werd mij verteld dat ik helemaal geen afspraak had, deze had ik telefonisch gemaakt en blijkbaar geen bevestiging gehad. Het vervelende was hierbij vooral dat er werd gedaan alsof dit mijn schuld was. Gelukkig werd er iemand opgeroepen en kon mijn afspraak toch doorgaan. Deze vrouw (Marina) was ontzettend lief en behulpzaam maar leek tijdens de afspraak niet helemaal te weten hoe ze me kon helpen en vroeg de andere vrouw (wellicht de manager) om hulp. Zij was arrogant en onbehulpzaam. Van te voren had ik verteld wat ik wilde en dat ik een lijstje had van de jurken die ik graag wilde passen (van hun site) maar dat ik ook open stond voor hun ideeën. Zij zijn immers de experts zou je verwachten. Dus nadat de eerste jurken kwamen zei ik meteen dat het niet mijn ding leek, maar dat ik het best aan wilde passen om te proberen. Zo ging dat 6/7 jurken door, maar het leek alsof er niet geluisterd werd naar wat ik vond. Niet een jurk kwam in de buurt. Toen ik uiteindelijk expliciet vroeg naar de jurken die ik van te voren opgeschreven had kwamen we eindelijk meer in de richting. Dit had eerder gevraagd moeten worden. Tevens was er niet gevraagd naar wat voor bruiloft en waar ik ging trouwen. Daarnaast was de houding van de andere medewerker enorm onproffesioneel. Ze rolde met haar ogen toen ik iets zei, ze zei tegen Marina (haar collega): 'Ze gaat echt van hot naar her met wat ze wil'. Nee, mevrouw, ik weet HEEL duidelijk wat ik wil maar jullie blijven met jurken komen die NIET passen bij mij wat ik wil. Nogmaals Marina was fantastisch en bedoelde het goed. Uiteindelijk ging ik zonder jurk naar huis en werd ik zo snel mogelijk de deur uit gezet. Ik heb me in deze winkel totaal niet welkom gevoeld. Ik ging bijna twijfelen aan jezelf, maar gelukkig ben ik uiteindelijk naar een andere trouwwinkel in Arnhem geweest en was het daar precies zoals het zou moeten zijn!
Heel lieve & behulpzaam personeel! Nemen echt de tijd voor je en sluiten het feestelijk af als je de jurk heb gevonden! Nette en verzorgde winkel met prachtige jurken!
Geweldig, goede service.
Ik had voor weddings, 2 andere bruidszaken bezocht. Maar mijn bezoek aan weddings stak er boven uit, in positieve zin. Ze namen echt de tijd voor me. Ik had zelf de keus om in de winkel te zoeken naar de juiste jurk. De verkoopster (Mirjam) wilde meer van mij weten dan alleen mij naam. Zo nam ze echt de tijd, om mij te leren kennen en wilde ook graag van alles over mijn aanstaande en de bruiloft weten. Hierdoor kreeg ze inzichtelijk welke style het best bij mij aansloot. Ze had snel door wanneer ik iets miste of net niet naar wens was en wist hierop steeds een nog betere versie jurk te vinden. Tot ik uiteindelijk volmondig ja kon zeggen, tegen mijn droomjurk. Weddings heeft een groot aanbod aan jurken. Kortom een geweldige persoonlijke ervaring om hier mijn jurk aan te schaffen.
Uitstekend en heel erg leuk en fijn geholpen door Nathalie, heel relaxed en alle tijd werd er genomen. Het was echt een feestje om bij jullie jurken te passen en te slagen!
Deskundig personeel
Spannend, zo’n eerste keer bruidsjurken passen! Na een warm welkom bespraken we al mijn voorkeuren en pakte de adviseuse mijn favorieten jurken. De eerste jurk was direct ‘the one’. Na nog wat andere jurken aangepast te hebben, gingen we terug naar de eerste. Dit was hem toch echt. We kregen rustig de tijd om de jurk goed te bekijken en het te vieren met champagne. Een leuke ervaring en goede adviezen gekregen. Ik zal iedereen aanraden om hier te passen. Want ook de winkel zelf is een lust voor het oog.
Bij binnenkomst werd ik prettig ontvangen. Er was persoonlijke aandacht en er werd echt naar mijn wensen en ideeën geluisterd. Ik heb mijn droomjurk gevonden, wat een bijzonder gevoel is dat! Dankjewel Cindy!
De vrouwen zijn buitengewoon attent, zorgzaam en geduldig. Ze nemen je mee naar een complete ervaring met veel gelach, vreugdekreten en opwinding. Ze hebben me geholpen om de perfecte jurken te kiezen (ja, de jurken aangezien ik twee bruiloften in verschillende landen ga doen) die zowel bij mijn persoonlijkheid als bij mijn lichaam pasten. De service is sensationeel, je voelt je in tv-programma's "say yes to the dress", en als je "ja" zegt, komen er meer vrouwen opdagen met vuurwerkkaars, champagne, chocolaatjes en veel feestjes om te vieren. Zonder twijfel de beste bruidswinkel van Nederland. Dank jullie wel! Ik kijk uit naar de grote dag!
Super ervaring, prinsessenwinkel voor elke bruid
Hele fijne ervaring bij Weddings. Zaterdag jurken wezen passen. Uiteindelijk een jurk gekocht waar ik achteraf toch twijfels over had. De winkel hierover opgebeld in schaamte. Ik kreeg enorm veel begrip en het advies een nieuwe afspraak te maken: ik mocht de jurk gewoon ruilen! 3 dagen later terug gekomen en mijn droomjurk uitgezocht, en dus geruild. Mega dankbaar voor fijne verkoopster Sandra. Ze gaf me alle ruimte en had geduld. Heel erg bedankt!!! Nu nog 8 maandjes geduld.
Super leuke winkel met super leuke mensen. Bij binnenkomst word je al op je gemak gesteld. Mensen zijn allemaal super vriendelijk en meegaand.
Toen ik mijn uiteindelijk 2 favorieten had raakte ik totaal in paniek want bij beide jurken het zelfde gevoel! De dame die mij geholpen heeft was zo rustig en heeft mij alle tijd gegeven om rustig een keuze te kunnen maken. Alle meiden waren zo lief en leuk ik heb een onwijs fijne dag gehad!
Super lieve mensen, heel erg bekwaam, geven je een enorm goed gevoel,
Supergoed geholpen .mooie jurken .medewerkster denkt heel goed met je mee .was een mooie geslaagde dag
Ik had al een favoriete jurk voordat ik zou komen passen bij Weddings en heb hierover contact gehad op de mail. Hierin al super fijn geholpen met wat de mogelijkheden waren. Voor de afspraak werd ik nog netjes opgebeld om te bevestigen. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en erg prettig geholpen. De twee dames die ons hielpen namen de tijd om even te kletsen en goed te luisteren naar mijn wensen om vervolgens lekker jurken te passen. Toen kwam er een jurk waarvan ik stiekem al wist 'Dit is hem!', maar twijfelde omdat ik al een favoriet had. Richting het einde van de afspraak hebben we deze nog een keer gepast met een bijpassende sluier en mocht ik even een foto maken om de twee foto's goed met elkaar te vergelijken. De dames dachten en adviseerde goed mee en natuurlijk wouden ze dat ik de jurk bij Weddings zou kiezen, maar pushte mij niet tot een besluit. Ze dachten echt mee om tot het uiteindelijke besluit te komen. Na JA te hebben gezegd tegen mijn droomjurk hebben we op ons gemak kunnen genieten van een bubbeltje en kreeg ik daarna nog een leuk tasje met wat dingetjes mee naar huis. Zeer zeker een aanbeveling waard en ik kijk helemaal uit naar mijn doorpas moment. Dankjewel dames!
Er is erg veel keuze uit mooie jurken. Cindy en Mirjam denken goed mee welke jurken de moeite waard zijn om te passen en welke bij jouw stijl en smaak past. Daarnaast zijn Cindy en Mirjam erg gezellig en maken er een ontspannen sfeer van. Het voelde als een feestje!
Super geholpen, de ervaring op zich is al heel mooi en goed ingericht. Ontvangst heel netjes en verzorgd. Super hoe goed zij weten wat mooi is en hoe ze je in je eigen waarde een keuze laten maken. Ik kwam met een idee en ging met iets heel anders de deur uit. Zoooooo blij!! Dit past echt bij mij! Mijn dochter (10) zegt, het was fantastisch mama! Echt heel gaaf en mooi!
Genoten! En onwijs gelachen!
Vorige week zaterdag heb ik DE jurk gevonden bij Weddings. Op basis van aanraden van 2 vriendinnen heb ik hier een afspraak gemaakt. Super blij dat ik naar hun advies geluisterd heb. De hele beleving was goed. Mirjam nam eerst uitgebreid de tijd om mij beter te leren kennen. Ze voelde meteen goed aan waar ik naar op zoek was en kwam vrij snel met jurken die inderdaad goed bij mijn beeld paste. Uiteindelijk had Mirjam nog een jurk in gedachten op basis van het zien van de reactie van mijn vriendinnen, moeder en mijzelf bij de eerste jurken. Ze had perfect door waar ik naar zocht en na nogmaals de overgebleven 3 jurken te passen, kwam ik uiteindelijk op de jurk uit die Mirjam had uitgekozen. Inmiddels zijn we een week verder en heb ik al meerdere malen naar de foto’s gekeken. Ik ben er super blij mee, net als met de hele ervaring die ik tot nu toe heb gehad bij Weddings. Ik raad het dan ook zeker aan om hier je jurk te zoeken.
De winkel heeft een prachtige collectie en zeer veel keus. Er werd echt de tijd genomen om veel jurken te passen om zo tot de mooiste te komen. Hele bijzondere ervaring.
Ik heb ervaart dat de personeel goed naar je wensen luisterde. Je voel je al snel op je gemak . Producten top kwaliteit en goede prijs.