Super geholpen door Cindy! Wat een fijne winkel :)

Cindy heeft mij super geholpen de juiste jurk te vinden. Na een hele hoop jurken te passen, bleven er nog twee over en kon ik nog niet kiezen. Een paar dagen later kon ik alweer terecht om ze allebei nog een paar keer aan te doen en mijn definitieve keuze te maken! Door het eindeloze geduld van Cindy kon ik rustig nadenken en de perfecte jurk uitzieken! Onwijs bedankt :)

Prachtige winkel met super personeel!

Wij zijn geholpen door verkoopster Mirjam! Heel behulpzaam, eerlijk en heerlijk direct! Het was voor ons een super ervaring! We hebben ontzettend veel lol gehad en ik heb dé jurk gevonden! Zeker een aanrader.

Mooie collectie jurken

Mooie collectie jurken. Enthousiast en lief personeel. Mooie bruidswinkel.

Great experience

My experience here was amazing. Everyone was friendly, helpful, and honest. I would definitely recommend for someone looking for a first rate experience.

Geweldig!

Vanaf het ontvangst al een warm en welkom gevoel. Je eigen “cube” waar je met je Entourage kan plaatsnemen. Wensen werden goed besproken, persoonlijke aandacht was er gemoeg! Alle uitgekozen jurken liet ze eerst nog in het echt zien waardoor er toch nog een aantal afvielen. En bij elke jurk die ik heb gepast werd er heel goed geholpen en geadviseerd. I said yes to the dress en heb genoten van een geweldige experience, besankt Team Weddings!

Ontzettend goed geholpen door super personeel , een heerlijke ervaring!

Ontzettend goed geholpen door super personeel! In een leuke ontspannen sfeer prachtige jurken passen, waarbij goed en kritisch wordt meegedacht. Bedankt voor de heerlijke ervaring!

Fantastisch in een woord !!

Fantastische ervaring ! Enorm veel keus en verrassend waar mijn keus uiteindelijk op is gevallen. Verkoopster heeft er verstand van !!! Uitstekend geholpen! Ik zou het zo over willen doen!

Wat een top service !!

De locatie, de hulp die je aangeboden krijgt en heel de sfeer die er hangt is super !! Hun advies is oprecht en gemeend waardoor dit het helemaal af maakt wanneer je jou droomjurk vindt.

Met 1 bezoek dé jurk gevonden!

Mooie winkel, heel veel keuze. Ik kreeg alle aandacht Sandra, wat een leuke, goede en geduldige adviseuse! Er is zo veel mogelijk. En dus met 1 bezoek mijn prachtige jurk gevonden! Op zoek naar jouw jurk, ga naar Weddings! Houdt wel rekening met de extra vermaak kosten

Fantastic!!!!!

I had a great time at Weddings. The service is was really welcoming! I could come with my Family what made it of course even better. Thank you so much Team Weddings you really do the work heartfelt and are super eager to give he brides to be the best experience and of course a great selection of dresses! All my friends that are going to get married i will send them your direction :-) Again Thank you!

Super ervaring met super personeel.

We werden hartelijk ontvangen. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ik voelde mij volledig op mijn gemak. Met als resultaat dat ik ja heb mogen zeggen tegen mijn droomjurk! Top ervaring! Ik zou het iedereen aanraden.

Fijne ervaring

Ik ben geholpen door Nathalie en dit is erg goed bevallen. Nathalie is geduldig en heeft een goede kijk op wat passend is voor de bruiloft en bij mijn lichaam. Heel erg blij met het eindresultaat!

Hele mooie zaak en onwijs leuke vrouw die mij hielp mijn droom jurk te vinden!

In één woord: Geweldig

Echt super gastvrije, kundige en fijne dames die echt precies weten wat de klant wil! Zoveel prachtige jurken, je voelt je werkelijk een prinses

Zo genoten!

Wat een prachtige winkel en wat een top team! Mijn dag is vooral mede mogelijk gemaakt door Nathalie! Ze heeft het fantastisch gedaan. Haar inzet, vrolijkheid, professionaliteit, hebben allemaal voor gezorgd dat ik naar huis ging met een prachtige jurk. Eentje die bij mij past. Ga zo door!

Hele mooie belevenis

Vandaag hebben wij met hele fijne begeleiding mijn droomjurk gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat het een fantastische ochtend is geweest. Bedankt!

Fijn ontvangen en super geholpen!

Grote bruidszaak, bij binnenkomst dachten we jeetje wat massaal en onpersoonlijk. Maar integendeel.. We kregen een eigen ruimte toegewezen en de verkoopster was echt een topper Nathalie! Alles op het gemak en goed meedenken en eerlijk. Ben goed geslaagd!

Amazing experience!!

I had my booking with nathalie and she was amazing. Every dress she picked out I loved and the hardest part was choosing just one dress! So happy I found my dress with you guys, it was a very happy day and experience

Fijne bruidswinkel

Heel prettig geholpen ondanks alle maatregelen. Mijn jurk bij 1 afspraak gevonden en ontzettend blij mee.

Super mooie winkel

Ik vond het een super mooie winkel en heel aardig personeel de vrouw die ons heeft geholpen was heel aardig en heeft de goede keuzes gemaakt! Goed gezien wat bij mij past

Geweldig!

Het was een geweldige ervaring. Goede verkoopsters die echt luisteren naar wat je mooi vindt. Ruime keuze uit jurken en in één keer geslaagd voor mijn droomjurk!

Fantastisch geholpen en prachtige collectie

Erg goed geholpen heel duidelijk geluisterd naar mijn wensen en ideeën! Echt een fantastische middag en natuurlijk geslaagd!

Geweldig!

Ik had in augustus een afspraak staan bij Weddings. Al bij het ontvangst voelde het goed en vertrouwt en de dames waren erg vriendelijk. Ik kreeg styliste Cindy toegewezen. In een woord wat een topper! Cindy en ik zaten echt op één lijn wat betreft silhouetten en jurken wat de afspraak heel prettig maakte. Bij het passen van de 2e bruidsjurk was het raak. Ook Cindy zag het meteen. Maar omdat ik nog meer wilde passen (wat natuurlijk ook mocht) hielde we het stiekem nog even voor ons. Ze haalde nog een soort gelijke jurk maar ook deze kon DE jurk niet overtreffen. We trokken nog een keer de 2e jurk aan en ik wist het dit is mijn jurk! Ook Cindy was heel enthousiast en natuurlijk mijn Entourage. We kregen champagne hebben getoost en we mochten leuke foto’s maken. Deze ervaring is er eentje om nooit meer te vergeten. Ik heb genoten, gelachen en het was zo fijn! Ik heb mijn jurk gevonden dankzij Cindy! Als je op zoek bent naar een trouwjurk kan ik Weddings echt aanbevelen. Je wordt zo vriendelijk geholpen, iedereen krijgt wat te drinken en wat lekkers. Het is erg gezellig en je krijgt ruim de tijd. Al met al geweldig!

Super geholpen en prachtige zaak

Het was heel rustig in de winkel. Verkoopster hield onwijs goed rekening met mij en wat ik wilde. Uiteindelijk prachtige jurk gevonden. Ze nam goed de tijd voor ons en was heel fijne ervaring

In één woord; Fantastisch!

Vandaag op de valreep mijn afspraak van eind december kunnen verzetten. Ik kon direct langskomen waardoor mijn jurk toch nog op tijd te bestellen zou zijn i.v.m de aangekondigde lockdown. Echt super dat ik meteen kon komen. Heel goed en fijn geholpen. Rustig, eerlijk en nemen echt de tijd voor je. Vooral het gevoel bij een jurk laten ze goed naar voren komen. Het hebben van een eigen hoekje met de mensen die je mee neemt hebben wij als erg fijn ervaren. Toen we eenmaal voor de jurk geslaagd waren kregen we ook nog heerlijke champagne, werden er foto's gemaakt en kregen we nog meerdere leuke verrassingen mee.