Klantvriendelijk, adequaat en behulpzaam.
5 June 2019
C.L.
Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 40 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten geven herhaaldelijk een betrouwbare en kwalitatieve service aan. De reacties benadrukken snelle oplossing van problemen, vriendelijke medewerkers en duidelijke communicatie. De feedback geeft aan dat er waar voor het geld wordt geboden en de algehele ervaring is positief.
Klantvriendelijk, adequaat en behulpzaam.
5 June 2019
C.L.
goed uitgevoerd
4 June 2019
j. Lukassen
Zevenaar
Het feit dat we al jaren de caravan voor onderhoud brengen, spreekt voor zich.
21 May 2019
joep
Duiven
Deskundig en prettig geholpen. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die gedaan zijn aan onze camper.
28 January 2019
S
Doetinchem
Ik heb zo mijn twijfels bij dit bedrijf. Mijn caravan was 4 jaar oud. Ik was er drie maal mee naar Zeeland gereden. Alles bij elkaar max. 2000 km. Ik laat een Bovag beurt uitvoeren en krijg een telefoontje dat de lagers van mijn caravan vervangen moeten worden!!! Na 2000 km.!!! Dat komt niet geloofwaardig over. Ik heb betaald en ben met een knoop in mijn maag weggegaan. Niet meer terug geweest.
Beveelt niet aan
6 February 2018
Fred
Doetinchem
aardige mensen goede servies en goede inlichtingen
26 January 2018
e
zevenaar
26 January 2018
jeroen
didam
Zeer goed geholpen . Goede service.
24 January 2018
Geert
Dieren
Duidelijke afspraken en inzicht in de gemaakte kosten die betaald moeten worden.
23 January 2018
Bertie
Wehl
Vlotte vriendelijke service en goed vakmanschap.
Herman
Duiven
De vorige beoordeling geeft per abuis een 7 aan. Enige kritiek die ik heb is het wat onduidelijke rapportcijfer systeem.
Jos
Kilder
Helder, advies, prima ondersteuning en dito uitvoering.
Jos
Kilder
Een plezierige zaak voor het repareren en onderhoud van mijn caravan. Er wordt altijd me je mee gedacht. Afspraken worden nagekomen. Alles is bespreekbaar. Kortom: een bedrijf waar je je klant voelt en waar je met plezier komt.
Marcel
Doetinchem
goede service vlotte afspraak dacht dat mn banden nog goed waren..maar bleek,onzichtbaar,toch een bult op te zitten.. daarom ga ik dus naar deze specialist! zeer tevreden
rene
arnhem
Vakmanschap, uitbreiden uitleg over werkzaamheden en prima service in het algemeen!
Ebel
Didam