4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen met zowel Sisco als Chris. Tuin netjes opgeleverd, net als het straatwerk met het voegmortel. Veel complimenten van vrienden en familie op het eerste feestje. Van begin tot eind afspraken na gekomen en ook nu ze klaar zijn, staan ze nog steeds klaar voor ons. Kleine puntjes in onze tuin zijn nog niet naar wens, maar worden in het voorjaar weer opgelost. Dat vinden wij belangrijk, de service die ook nog na het project wordt geboden.

• Type woning: 2 onder 1 kap
  • Totaal oordeel
  • Advies
  • Afspraken nakomen
  • Persoonlijk contact
  • Communicatie
  • Ervaring met: 3D Tuinontwerp & Tuinaanleg|Langdurig onkruidvrije bestrating

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn voortuin is door Van Rijn aangelegd en ik ben zeer tevreden! Groot verschil met hoe het was en mooi straks aangelegd. Precies hoe ik het wilde. Goed advies gekregen nadat de heer Van Rijn bij thuis is langsgeweest om te kijken. Zeer vriendelijke mensen en erg behulpzaam en mooi prachtig resultaat waar ik voor heel lang plezier mee kan hebben! Ik dank jullie wel!

• Type woning: Tussenwoning
  • Communicatie

Oliviersweg 4

5061PL Oisterwijk

Over Van Rijn Tuinoplossingen

Aangenaam, wij zijn Ellen, Sisco en Chris van Rijn. Wij dragen graag bij aan geluksmomenten rondom huis door tuinergernissen duurzaam en innovatief voor u op te lossen. Zo maken we bestratingen langdurig onkruidvrij, ontwerpen we bijzondere en levensechte 3D tuinontwerpen en leggen we droomtuinen aan. U kiest voor ruim 30 jaar ervaring, degelijk advies, prettige communicatie, heldere afspraken en verfijnde kwaliteit en afwerking. Wij zijn Van Rijn Tuinoplossingen, we zijn u graag van dienst!