Denkt mee. Je kan alle kanten op van heel eenvoudig tot heel uitgebreid.
Als iemand overlijd is dat een hele verdrietige gebeurtenis. Je hoopt dat alles voor de uitvaart naar wens gaat. Frederik uitvaartverzorging is heel prettig om het laatste stukje te begeleiden. Ondanks het verdriet een hele fijne samenwerking om alle wensen te realiseren
Netjes alles geregeld. Fijne mensen Mooie uitvaart gehad. Goede ervaringen mee.
Wij hebben helaas al heel veel nare ervaringen achter de rug en Andries al meerdere malen meegemaakt en laatst ook zijn vrouw die erbij was.. Wij als Familie zijn heel tevreden en zou ook niemand anders willen dan hun. Zeer lieve mensen
Dat de samenwerking erg plezierig is verlopen en er goed naar ons geluisterd werd naar de wensen die we hadden.
Bij het aanmelden tot aan het laatste woord is het vertrouwd. Zeer open en duidelijk met wensen en afspraken. Niks opdringerig…
Nu voor de derde keer een beroep moeten doen op Frederik uitverzorging. Helaas recent voor een veel te jong, plotseling overleden dierbare. Wij werden met zoveel respect en begrip benaderd en dat is geen één moment anders geweest. Bij het eerste gesprek bleek dat er al wat research was gedaan om het wat 'persoonlijker' te maken. Wij vonden dat erg fijn. Onze wensen waren bespreekbaar en daar waar mogelijk uitgevoerd. De eerlijke en open benadering zorgde ervoor dat wij vooraf wisten wat wij konden verwachten. Precies wat wij nodig hadden in deze moeilijke periode.
De uitvaart is geregeld met een lach en een traan. Maar de vraag 'wat wil je' blijft op nr 1 staan. Alles is mogelijk. Met een goed gevoel voor de nabestaanden.
Met aandacht en respect de uitvaart geregeld. Geen achteraf onverwachte kosten. Duidelijke uitleg wat je kunt verwachten en wat ze voor je kunnen regelen. Er wordt niets opgedrongen wat het aangenaam maakt.
Ze denken mee en nemen veel uit handen.
De kinderen en ik werden met respect behandeld zonder dat het overdreven was. Op zijn Schiedams dus. Mijn man was 87 geworden en dan heb je een gezegende leeftijd bereikt. Wij hebben veel complimenten gehoord van de aanwezigen ove er de dienst.
We zijn netjes geholpen zonder al te veel druk en dure verkooptechnieken. De uitvaart verliep mooi en respectvol. We hebben op deze wijze op een fijne manier afscheid kunnen nemen van een ons dierbaar persoon.
Prima kontakt uitstekende verzorging niets dan lof ga zo door.
De persoonlijke benadering, de aandacht en het meedenken over hoe ik de uitvaart van mijn moeder zou kunnen organiseren hebben mij veel steun en rust gegeven. De uitvaart zelf was tot in de puntjes verzorgd. Veel dank hiervoor.
wij zijn zeer verdrietig door de gang van zaken hoe wij behandeld zijn door deze onderneming. Er is zoveel mis gegaan al vanaf het eerste moment. * een persoonlijke app condoleer je vader Ben met het verlies van zijn vrouw ik ken hem van de voetbal. Mijn vader heet niet eens Ben. * meerdere malen aangegeven wij willen onze moeder wassen en verzorgen. aangekomen bij het rouwcentrum lag onze moeder alleen in een luier haar mond was al dicht genaaid en ze was al gewassen. *mochten niet allemaal mee naar de oven lopen er mochten er 7 en wij waren met 8. *op de overlijdensakte stond een hele tijd van overlijden die tijd die erop stond toen leefde zij nog. Dit hebben we zelf bij de gemeente moeten regelen want volgens hun was de tijd over genomen die er op de akte stond uit het ziekenhuis. hier hebben we contact mee gehad en die hadden de juiste tijd doorgegeven. later in een appje van de uitvaartondernemer gekregen dat hij de tijd slecht kon lezen. Dan alsnog een grote fout van hem want dan informeer je lijkt ons bij het ziekenhuis waar je haar heb opgehaald. *kregen van de uitvaartleidster 2 foto,s gestuurd waarop te zien is dat wij achter de rouwauto lopen en een dat onze moeder in de gang staat bij het crematorium. hier hebben wij geen toestemming voor gegeven. *nazorg hebben wij helemaal niet gehad er zou contact opgenomen worden maar tot op heden niet gebeurd. uitvaart was 19 juni j.l * Kortom wilt u een uitvaart voor uw naaste met respect en liefdevolle zorg zoek alstublieft verder je kan maar 1 keer afscheid nemen en door hun denken wij aan een intens verdrietig afscheid. dit heeft onze moeder niet verdient dit verdient niemand. ik kon de sterren niet leeg laten maar zelfs een halve is nog teveel.
Met liefdevolle verzorging voor mijn moeder en ook naar onze familie. De mooie dienst en de uitvaart hebben jullie met zorg en toewijding gedaan. Kijk er dankbaar op terug. Hartelijke groeten, Conny Broek
Van begeleiding na overlijden tot uitvaart niets dan lof. Zeer lieve mensen die 24 uur voor je klaar staan.
Na eerder een nare ervaring met een uitvaartondernemer, was kennis maken met Andries Frederik een opluchting. Een warm, vriendelijk mens, met veel passie voor het werk dat hij doet. Mijn dochter en ik zijn erg dankbaar dat we de crematie van mijn man helemaal naar zijn wensen konden invullen. Andries stond altijd voor ons klaar, is zeer persoonlijk en betrokken. Ook tijdens de uitvaart is hij een grote steun gebleken, hij heeft het licht en luchtig gehouden, af en toe een lach en een traan, precies zoals mijn man gewild zou hebben. Dat heeft ons veel troost gegeven.
In een droevige periode was Frederik uitvaartverzorging een lichtpunt. Fijne, professionele en rustige begeleiding.
Wij hebben twee keer Frederik Uitvaartverzorging meegemaakt na het overlijden van onze ouders. En beide keren was het perfect geregeld. Heel professioneel zonder de hoofdprijs te vragen. Ze denken mee, zijn respectvol en persoonlijk en menselijk. Op deze manier hoef je je als nabestaande niet druk te maken en dat vermindert de stress enorm. Zelfs de rouwadvertentie in de krant werd opgestuurd naar ons. Absoluut aan te bevelen.
Nvt
Dankzij Andries was het regelen van mama haar uitvaart rustig en zonder spanning. Het was een mooie dienst precies zoals wij het hoopten. Andries was een luisterend oor die in alle opzichten met ons meedacht. Dankbaar voor hoe alles gelopen is! Niks is gek en alles precies zoals afgesproken.
Het overlijden van een geliefde is natuurlijk nooit prettig. Maar vanuit Frederik Uitvaartverzorging heeft Andries voor mij veel zorgen uit handen genomen en ook gezorgd voor een zeer prettige begeleiding tijdens het volledige proces van de uitvaart. Hierbij is veel meegedacht met (soms moeilijke) keuzes en ook geadviseerd. Deze persoonlijke aandacht heb ik als zeer prettig ervaren. Hoewel ik hem niet snel weer tegen hoop te komen zou ik bij een volgende uitvaart zeker weer voor Frederik Uitvaartverzorging kiezen.
Andries Frederik heeft ons heel goed begeleid bij het afscheid van onze moeder. De contacten waren steeds plezierig, hij dacht goed mee en de uitvoering was prima. Complimenten ook voor de drukker waarmee Andries samenwerkt, hij levert snel en al het drukwerk was van zeer goede kwaliteit.
Mijn schoonmoeder bewaarde een krantenknipsel bij haar 'paperassen'; een advertentie van 'Frederik Uitvaartverzorging'. Daarnaast hadden we reeds een aantal uitvaarten meegemaakt welke door Frederik tot in de puntjes verzorgd waren. Geen twijfel dus, wie de uitvaart van mijn schoonmoeder zou regelen. Na een persoonlijk gesprek aan de 'keukentafel' is alles in goede banen geleid en zijn de voorbereidingen prima verlopen. Ook de verzorging van mijn schoonmoeder is waardig en met respect uitgevoerd. Voorafgaand aan de uitvaart was er regelmatig contact met Frederik Uitvaartverzorging om het draaiboek zo goed mogelijk in te vullen. Daarna de uitvaart die voor velen indrukwekkend was. Niet alleen door onze eigen invulling, maar mede door de prettig 'sturende hand' van Frederik Uitvaartverzorging waarvoor DANK!!!
Burgemeester Honnerlage Gretelaan 363A
3118BA Schiedam
Frederik Uitvaartverzorging Schiedam is er voor u in de periode na een overlijden. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Onze professionele en gemotiveerde uitvaartverzorgers staan voor u klaar. Het is onze missie om voor ieders budget de mooiste en best passende crematie of begrafenis te verzorgen. Bel: 010 – 761 2710.