Vriendelijke en vakbekwame medewerkster.

In 3 minuten klaar. Vakbekwame en vriendelijke dame die accuraat de test afnam. Erg professioneel.

Slordig georganiseerd en onduidelijk

Ik betaal 120 euro voor een test en krijg ervoor terug dat voor betrokken partijen niet duidelijk is wat de bedoeling is of hoe het proces zal verlopen. Men spreekt van een sms-bericht waarin een toegangscode zit om je certificaat te kunnen downloaden maar daar klopte niks van. De website zegt dat je toegang moet krijgen met een code om je certificaat te kunnen krijgen maar je kunt hem gelijk daar downloaden. Bij de test locatie moest ik wachten tot ik naar binnen kon omdat er niemand was om mij binnen te laten. Personeel van de fysiotherapeut en de sportschool liepen in het gebouw rond zonder maskers. Ik werd een half uur na het tijdstip van mijn afspraak pas geholpen omdat mensen die na mij binnen kwamen eerder werden geholpen terwijl zij blijkbaar te laat waren voor hun eigen afspraak. De dame die de test afnam voerde met open deur een volledig telefoongesprek, voordat ik geholpen kon worden, over het tekort aan nodige materialen op de locatie. Dit geeft ook geen vertrouwen in de organisatie. Ik was door KLM Health services doorverwezen omdat zij aangaven dat jullie dezelfde hoge normen en standaarden zouden hanteren maar ik kreeg zeker niet het gevoel dat dit van toepassing was.

Minder Corona proof dan ik tot nu toe gewenst was

De dames die mij hielp was heel vriendelijk en het ging heel snel en efficient. Het kamertje waarin zij zat was echter heel erg klein en niet geventileerd, wat heel raar is voor een Corona test centrum. Als er een Corona patient een paar keer flink uitademt, blijft het de hele dag hangen. Daarnaast was de mevrouw aan het tikken op haar toetsenbord en met de muis bezig met haar "schone"handschoenen aan. Daarna nam ze de test met dezelfde handschoenen bij mij af. Op het moment dat er met schone handschoenen iets anders wordt aangeraakt, hebben deze in mijn optiek geen zin meer. Alles wat er op dat moment op dat toetsenbord zit, komt dus daarna aan mijn neus. Dat lijkt mij geen gewenste situatie om verspreiding te voorkomen. .

Geen opmerkingen

Goed geregeld daar

Je bent net een aan de beurt en krijgt dezelfde dag nog de uitslag

Snel en vakkundig

Professioneel

Stip op tijd snel getest en vriendelijke vrouw

Met liefde!!!

Aardige mensen en test Weerd met veel beleid gedaan. Aanrader!

100% correct

Aardige verpleegster, keurig op tijd, veilig, enigste misschien negatieve: dat je niet direct met je credit card kunt betalen

Niet lang te wachten Zeer vriendelijk. Ik ben zeer tevreden.

goed geregeld

prettig

Makkelijk te boeken en goede on-time-performance

Makkelijk te boeken en goede service

Redelijk (was niet eerste keer, wel eerste keer hier)

Er waren iets te veel mensen in de kleine wachtruimte (op een gegeven moment bleven nieuwkomers maar buiten wachten, moest 10 minuten wachten. Had voorkomen worden. Aardige arts, wel alleen. Met receptioniste en afnemer gaat het 3x sneller, lijkt me. Vraag me af hoe het gaat overdag wanneer er mensen komen voor de andere diensten in dit centrum.

Zeer goed en snel

Telefonisch goed bereikbaar, geen automatische antwoorden, maar door professionele en vriendelijke medewerkers te woord gestaan, ook tijdens de test. Uitslag PCR-test nog dezelfde dag.

meer reklame an der straat

ich konnte die strasse und den eingang nicht gut finden.

Vriendelijke en correcte afname test

Werd keurig op tijd op vrienden wijze geholpen. In de avond getest, volgende ochtend al uitslag. Prima!

Goede ervaring

Goed geholpen

Hulpzaam begripvol

Niet fijn dat je buiten in de kou moet wachten tot je opgehaald wordt. Vriendelijk verpleegkundige. Op tijd aan de beurt.

Zeer vlotte en pijnloze test

Heel aardige ‘testzuster’

Goede en snelle service

Mijn eerste keer covid test. Werd geholpen door een erg aardige vrouw die uitlegde hoe alles zou gaan toen ik er was. Was snel klaar. Ik kreeg mijn resultaten terug binnen de aangegeven tijd, dus dat was super. Nadeel: border security in het land van aankomst vroeg er uiteindelijk niet eens om. Maar daar heeft VaccinatiesopReis nou weer niks mee te maken. Dus goede service :)

Professioneel, snel

Ik kon snel terecht voor een afspraak. Ik werd professioneel geholpen. De uitslag was er snel. Goed bereikbaar per telefoon voor vragen.

Zeer vriendelijk en professioneel

Het was zo gedaan. Geen lange wachttijd. Vriendelijke en professioneel. Snelle uitslag

Voldoende

Alles is mij met wat extra uitleg door een arts van jullie achteraf duidelijk geworden.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem