Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

Ik ben voor mijn werk al regelmatig getest en de ervaring is dat het ook echt pijnlijk kan zijn. Dit keer voelde ik er bijna niets van en de medewerkers waren ook zeer vriendelijk!

5 minuten test, 2 uur reistijd

Snelle test op Schiphol. Vriendelijke medewerker en direct resultaat. Helaas moest ik dag eerder speciaal vanuit Rotterdam naar Schiphol komen omdat test faciliteit niet op Woensdag open was.

PCR test zelf = OK, jammer dat de ingang naar het test center niet sneeuw vrij gemaakt was!

PCR test & administratie zijn prima, resultaten zijn snel bekend! parkeer gelegenheid + ingang sneeuw vrij maken kan beter.

Vriendelijk en vlot

Vriendelijk en profesioneel

Vriendelijk ontvangst en afspraak op tijd geen wachttijd

Erg slechte communicatie op de locatie.

Bij aankomst op de locatie in Amersfoort, kom je voor een dichte deur te staan. Hier stond niks aangegeven over de procedure. Zelfs niet dat je wel op het juiste adres bent. Je twijfelt dus erg of je goed bent of er misschien nog een andere ingang is. Achteraf bleek dat je bij die deur wordt opgehaald, plak net even een A4tje op de deur zodat dit voor iedereen duidelijk is. Verder erg vriendelijk, snel en goed geholpen.

PCR test gedaan door een vriendelijke jonge arts in opleiding. Zij deed de 2 swaps super goed, absoluut niet pijnlijk.top gedaan!!

Prima geregeld.

Prima geregeld. Erg veel emails en doorwijzingen om de uitslag te krijgen. Dat had wat directer gekund.

Gewoon goed

Simpel snel en goed.

Fijn, snel en flexibel

Fijn, snel en flexibel

Snel en deskundig

Ik kon iets voor de gepland afspraak al geholpen worden. De uitslag werd binnen de gegeven tijd aan me gemaild.

payment options

Not all are from Europe and have the availability to pay your way. I had to get a co-worker that lives in Germany with ING to pay for me then I have to transfer him the money over PayPal. You need to do better

• Would you recommend us? No

Vriendelijk en professioneel

De tijd vd afspraak werd goed gehaald, eenmaal binnen werden vriendelijk en rustig de gegevens nagelopen en daarna de PCR test gedaan. Er werd doorgewerkt, maar geen gehaast.

Great

Very good

• Would you recommend us? Yes

Slecht geregeld, na uitzetting pand.

Ik kwam 5 minuten voor mijn afspraak aan op de locatie Eindhoven. Er stonden 5 mensen buiten. Het bleek dat ze net door de eigenaar van het pand per direct op straat waren gezet. De medewerker had zoveel mogelijk spullen gepakt en was nu buiten aan het testen. Ik was echter niet gebeld, maar ik stond ook niet op de lijst van de mensen die buiten getest werden. De medewerker was super aardig en zei dat ze het ging oplossen, ik moest wel even bellen om via een nieuwe afspraak wel in het systeem te komen. Ik heb gebeld en er werd mij gevraagd om naar Utrecht te komen. Ik kom uit Rosmalen dus dat had me 1,5 uur extra rijtijd gekost plus testen terwijl de medewerker in Eindhoven me daar ter plekke wilde testen. Ik heb gezegd dat dat niet ging gebeuren. De medewerker uit Eindhoven heeft toen met haar collega gesproken en overlegt met haar baas en toen was het geregeld. Ik snap dat als iets adhoc gebeurt, je moet improviseren. Maar ik vind het heel kwalijk dat ik van de lijst gehaald ben zonder dat ik geïnformeerd was en dat er serieus verzocht wordt om naar Utrecht te komen.

Professioneel

Vriendelijk welkom geheten en te woord gestaan. Men neemt de tijd voor jou als klant.

Ik word een beetje ziek van alle uitnodigingen om mijn mening te geven.

Ik adviseer niemand om meerdere malen per week getest te moeten worden. Bij welke partij dan ook. Vraag aub niet om een review.

Geen wachtrij alles prima geregeld

Goed en snel

Meteen aan de beurt en snel klaar

Snel en professioneel

Was makkelijk om een afspraak te maken en kreeg meer dan genoeg reminders en het testen + uitslag waren snel gedaan/binnen

perfect

goed volgens de afspraak

Te lange monsterafname

Ik heb op dinsdag 26 januari in Rotterdam op Bentinckplein 14 een PCR test gedaan. Ik vond zowel de monsterafname van de keel als die van de neus te lang duren. Neus was vrij pijnlijk. Ben al vaak getest en dit was de vervelendste ervaring helaas.. Uitslag was gelukkig wel dezelfde dag binnen.

Very professional service

Quick sample collection and result

Pijnlijk

Ik heb meerdere keren een test laten afnemen . Deze was absoluut het pijnlijkste , misschien lastig om na zoveel testen afnemen nog voorzichtig te doen ...... Het is tot ik hem van mijn werkgever kreeg aangeboden , maar volgende keer ga ik weer naar de GGD .

Makkelijk en snel geregeld!

Een prima website en professionele uitvoering van mijn testen in Tilburg - well done!

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem