Keurig verzorgd!

Prima verzorgd

Snel, netjes & correct geholpen met de bijna wekenlijkse COVID test

Altijd vriendelijk geholpen, tevens telefonisch wanneer er onderweg vragen zijn w.b. COVID test.

In deze bizarre tijden werd ik toch steeds met de glimlach geholpen.

Was mijn tweede keer dat ik er was, heb ik in de toekomst nog een dergelijke test nodig zal die ook via jullie verlopen.

Okay

Pijnlijk maar te doen, Aardige staff

Je kunt via de site makkelijk iemand aanmelden. En de uitslag van de sneltest is er ook heel snel.

Very pleasant

Great treatment, all good and very kind

• Would you recommend us? Yes

Test verliep vlotjes. Geen wachttijd. Alleen de uitslag duurde meer als 24 uur (26 uur) en dat is lang in vergelijking met Uw collega's waar ik eerder eenzelfde test heb laten doen. Maar verder okay.

Snel en goede service maar pijnlijkste behandeling in neus tot nu toe

Ik ben voor de tweede keer hier geweest en de vorige keer was erg pijnlijk. Ik heb het de hele dag gevoeld... Nu gaf ik t aan dat ze wat voorzichtiger mocht doen maar weer erg vervelend... Verder goed geholpen, snel en grondig alles doorgenomen.

Kundig

Zeer leuke en snelle behandeling...

Keurig netjes behandeld

Uitvoeing test perfect gedaan en goede uitleg. Alleen jammer dat er wat onduidelijkheid was over ontvangen van testuitslag wbt de tijd. Zeker als je de volgende moet vertrekken. Over het geheel een zeer positieve indruk

Super fijn ontvangen met een luisterend oor!

Voor een PCR test afspraak gemaakt in Delft. Voor mij een goede locatie. Ontvangst was hartelijk en ze had een luisterend oor. Voor mij heel prettig in deze bizarre tijd! Ik kreeg de uitslag, zoals aangegeven, dezelfde dag!

Efficiënt, vriendelijk en professioneel

Efficiënt, vriendelijk en professioneel

Perfect geregeld!

Prima geregeld, aardige mensen, afhandeling en planning prima. Binnen no time weer buiten.

Snel en pijnloos

Binnen 2 minuten weer buiten. Rustig en pijnloos getest

EXCELLENT

Short time waiting for collecting the sample. The results were ready faster that I expected, in 12 hours I had the results.

Prettig

Test duidelijk uitgelegd , en de dame doet het in vergelijking met eerdere een stuk voorzichtiger . Resultaat ook heel snel binnen

Snel en vriendelijk

Je maakt afspraak en kan op die tijd ook echt terecht zonder te wachten. Binnen 2 minuten sta je weer buiten en dezelfde dag (mits voor 12 getest) is de uitslag binnen. Zowel de verkeersregelaar als de tester zijn altijd vriendelijk. De test zelf is natuurlijk minder prettig, maar niet pijnlijk.

Ik ben tegenwoordig een expert

De test is nooit echt leuk maar als ik de parkeerplaats op kom rijden en ik kan door het raam zien wie er zit dan ben ik blij als ik het vertrouwde gezicht zie zitten want dan weet ik dat het zo soepel mogelijk gaat verlopen Mvg, Ron

Duidelijke vooraf info, ter plaatse goed in orde en net optreden, goed reagerend op vraag na afloop.

Hierboven goed samengevat.

Was prima

Goed bereikbaar, goed parkeren

Snel

Excellent

Quick and easy, got my results very fast.

Positief, punctueel, vriendelijk

Prima maar te traag

Belofte was dat uitslag er uiterlijk 24u zelfde dag zou zijn. Was er pas 8.45 volgende dag. Beetje lastig als je op tijd wilt vertrekken

goed en snel geholpen

afspraak mooi op tijd voldaan

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem