Buitengewoon efficient, hulpvaardig, vriendelijk en oplossingsgericht

Zie boven.

Zeer tevreden over de geruststellendheid van Laxmi!

Door werkzaamheden moet ik zo goed als elke week een test ondergaan. Het verschil zit hem in de professionele en gerustellend handelen van de tester. Ik voel mij eigenlijk alleen maar op mijn gemak bij Laxmi. Die stond zeker in het begin van de teststraat open voor vragen en kon deze netjes beantwoorden zonder een kort antwoord te geven. Zeker na een hoop testen is er goed een onderscheid te maken wie er fijn en prettig handelt en wie er iets aan de competenties mag verbeteren. Dikke pluim voor Laxmi

Goede en rustige ontvangst en begeleiding

Prima test en locatie enkel de oproep om naar binnen te komen is bij zonneschijn slecht zichtbaar. Groen/rood lampje zou uitkomst bieden.

Great

Fast and efficient

• Would you recommend us? Yes

It was good and welcoming

The overall testing was good and the result came on time. The only downside is the cost which I think is a quite expensive.

Snel, eenvoudig en professioneel

Het afnemen van de test gebeurt goed, snel en volgens de richtlijnen.

Wonderful and friendly

it is a great experience.

Ja

Was goed, en vriendelijke mevr

Goed, snel en vriendelijk

2-dagen last gehad van neus

Reeds vaker een PCR-test gehad maar deze gaf een nare meesleep. Tè lang tè diep in zowel keel als neus. Voor mn beroep moet ik deze testen doen maar ik ben nu huiverig voor de volgende. Echt 2 dagen last van mn hoofd gehad. Helaas delen collega’s deze mening... Dag 3 nog ergens anders een antigeen-test gedaan, was een verademing vergeleken met die PCR-test.

Excellent

Service is very good

De beste medewerkers.

De twee medewerkers, beiden waren erg aardig.

Hele aardige dame die mij heeft gevaccineerd

Maar de x ervoor toen ik ben gevaccineerd was ik echt niet tevreden. Ik heb toen geen mail gehad om mijn ervaring te delen, dus doe ik dat graag nu. De dame van de vorige keer heeft zowel mijn keel als mijn neusswap heel erg veel pijn gedaan. Ook was hier totaal geen empathie voor. Ik ben er de hele dag van van slag geweest.

Vriendelijk, invoelend, gezellig. De minst pijnlijke test van alle tests die ik onderging.

Alles goed geregeld.

Makkelijk online afspraak gemaakt, goed bereikbaar, punctueel, test soepel en snel, geen vervelende verrassingen. Kortom: prima!

Nonchalant

Het ging niet over het testen zelf. Maar over binnenkomst. Er stonden meer mensen in de ruimte en er werd niet duidelijk een route gevolgd voor mensen om niet te dichtbij andere mensen te staan! Mijn naam, personeelsnummer en telefoonnummer en email adres werden hardop gecontroleerd, iedereen kon het horen. Ik vond dat heel vervelend!

Snel maar pijnlijk

Vriendelijke medewerkster, maar omdat zij het snel wilde doen, ging het erg lomp en was het pijnlijk.

Ja

Aangename service, ik zou het aanraden.

Vriendelijk, hulpvaardig en professioneel

Vriendelijke mensen aan de telefoon, luisterend oor, geruststelling, flexibel en oplossingsgericht, ik was nl aan de late kant voor de afspraak. De verpleegkundige was ook op de hoogte en stond op mij te wachten. Uitgebreide uitleg over de procedure van de pcr test, wat je kon gaan voelen en wat er ging gebeuren. Vriendelijk en professioneel.

Zeer goed en snel geholpen!!

Fijne geholpen door een aardige medewerker. Zeer kundig persoon!

Snel en kundig

Ik vind het geen pretje en zie er elke weer tegenop, maar deze dame was zeer snel en goed! Waren ze allemaal maar zo..

Snel en vriendelijk

Kort maar krachtig: goede professioneel uitgevoerde test. Die er niet minder prettig op wordt door de uitvoering, maar de ontvangst helpt wel.

Prima, duidelijk en snel geregeld.

Zeer onvriendelijke medewerkster in Haps

Kortaf, snerende medewerkster zonder geduld. Aangezien ze nog een stok in mijn neus moest duwen heb ik geen weerwoord gegeven, maar wat ergerde ik me aan haar manier van opstellen tegenover mij, haar klant. Als je geen zin hebt om te werken, blijf dan thuis, dan heeft er verder niemand last van.

Snelle test en goede bereikbaarheid

Vriendelijk personeel en eenvoudig een afspraak te maken.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem